marimag 13.09.2016 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mamiku no pewnie ze w rozplanowaniu Dzięki za gotowość laski Pestko później wrzucę bo teraz lecę po dzieciaki. Pusiu szukamy chętnego który chce zarobić. Dzwonie do poradni endokrynologicznej bo z synem mam problemy. Facet w słuchawce mi mówi: proszę zadzwonić w czwartek bo już otwieramy zapisy na listopad 2017. No zesz!!! Trzeba będzie prywatnie ZNOWU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.09.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Facet w słuchawce mi mówi: proszę zadzwonić w czwartek bo już otwieramy zapisy na listopad 2017. No zesz!!! Trzeba będzie prywatnie ZNOWU!!! Jak dasz radę, to załatwiaj skierowanie u rodzinnego z dopiskiem "pilne!". Takie skierowanie otwiera nowe możliwości i terminy znajdują się na za 2 tygodnie. W łazience jak będę umiała, to pomogę, choć nie w kwestiach hydraulicznych Od tego mam ojca naturę, nawet dziś ma kran w kuchni wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Oj przydałby mi się taki ojciec Wypozyczasz? Nadal walczę z dachem a w zasadzie z kominami. Są okropne i trzeba je ubrać w jakiś ładny styropianik. Dostałam pierwszą wycenę i włosy w uszach mi się skręciły. 5 TYSIECY!!!! Za.co ja się pytam? Będzie tam może z 8 metrów kwadratowych. Wkur...się i pojechałam po dzieciaki. Na horyzoncie oczom mym zielonym ukazali się nadzy mężczyźni ocieplający budynek. Wzięłam dzieciaki pod pachi i polazlam na budowę. Ściagnęłam jednego z rusztowania, powiedziałam o co mnie siem rozchodzi i wręczylam numer telefonu. Ma się do mnie ktoś odezwać. Zobaczymy. Wieczorkiem postaram się wrzucić rysunki łazienek. Wczoraj nie dałam rady bo strasznie mnie brzuch napierniczal i zasnęłam z bidonem na brzuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mari, co Ty masz z tym brzuchem? Czy to może choroba wrzodowa? W Piasecznie mamy coś takiego jak Centrum Zdrowia. To prywatna poradnia, ale z umową z NFZ. Tam wszystkie terminy są znacznie krótsze niż porównywalne wizyty czy zabiegi w Warszawie. Jak J miał mieć tomografię, dowiadywaliśmy się o termin i podali, że miesiąc jeśli ma się skierowanie. Skorzystalibyśmy, gdyby nie układ, o którym Ci mówiłam. Może koło Ciebie też jest taka przychodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mam wrzody, nerwicę, chorą wątrobę i coś jeszcze.Tez mam taką poradnie rzut beretem ale nie mają wszystkich specjalności poza tym zawsze szukam dobrych lekarzy bo nie ufam tym no name. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2016 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 U nas jest komplet specjalistów. Próbowałaś przed posiłkiem jeść ubitą pianę z białek. Paskudne. Można ciut posłodzić np. miodem, odrobinkę. Ale lepiej przynajmniej początkowo nie. To moją mamę uratowało od resekcji żołądka. Miała owrzodzenie razem z dwunastnicą na takim etapie, że krwawiła na oba końce. Pół roku miała drakońską dietę z tym białkiem w roli głównej. Potem zaczęto jej dołączać delikatne produkty. Bigosu do końca życia nie mogła jeść, potraw ostrych, żadnych marynat, smażonego i... mleka. Ale bolało już tylko na wiosnę i jesienią okazyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Przecież jajek nie mogę A nawet jakbym mogła to nie skorzystalabym bleeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Na horyzoncie oczom mym zielonym ukazali się nadzy mężczyźni ocieplający budynek. Wzięłam dzieciaki pod pachi i polazlam na budowę. Ściagnęłam jednego z rusztowania, powiedziałam o co mnie siem rozchodzi i wręczylam numer telefonu. Ma się do mnie ktoś odezwać. Czekaj bo nie łapie - obcych fachowców nagabywałaś na obcej budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Tak! W dodatku mieli akcent mocno wschodni ale robili ślicznie bo nie takam gupia żeby nie sprawdzić co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Tak! W dodatku mieli akcent mocno wschodni ale robili ślicznie bo nie takam gupia żeby nie sprawdzić co i jak. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 No co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Gość który ze mną gadał był tak zbudowany ze mamuńciu.... Ja mu w oczy a ten w moje "oczy" bo nie przewidziałam ze ruszę na akcje werbunkowa i założyłam bluzkę z takim dekoltem ze sama musze pilnować bufetu żeby mi nie uciekł. Chociaż może ten dekolt mi w sumie pomógł bo z rusztowania to ten Pan miał widok ze ho.ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Gość który ze mną gadał był tak zbudowany ze mamuńciu.... Ja mu w oczy a ten w moje "oczy" bo nie przewidziałam ze ruszę na akcje werbunkowa i założyłam bluzkę z takim dekoltem ze sama musze pilnować bufetu żeby mi nie uciekł. Chociaż może ten dekolt mi w sumie pomógł bo z rusztowania to ten Pan miał widok ze ho.ho ja pikolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Jezu, a jak on mnie zrozumiał inaczej niż chciałam????? Pusia, zasiałaś we mnie. Przyszłam z gołym cycem, powiedziałam ze szukam chłopaków żeby mi weszli... Matko i córko! Sama z nimi nie pojadę bo mi z tyłka Majdan zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Jezu, a jak on mnie zrozumiał inaczej niż chciałam????? Pusia, zasiałaś we mnie. Przyszłam z gołym cycem, powiedziałam ze szukam chłopaków żeby mi weszli... Matko i córko! Sama z nimi nie pojadę bo mi z tyłka Majdan zrobią :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.09.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 matkę może wyślij, jej też sie coś od życia należy :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Genialny pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Wy się śmiejecie a mi niedobrze na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Wy się śmiejecie a mi niedobrze na samą myśl Na jaką myśl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts