Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Mamiku no pewnie ze w rozplanowaniu :)

Dzięki za gotowość laski :)

Pestko później wrzucę bo teraz lecę po dzieciaki.

Pusiu szukamy chętnego który chce zarobić.

Dzwonie do poradni endokrynologicznej bo z synem mam problemy.

Facet w słuchawce mi mówi: proszę zadzwonić w czwartek bo już otwieramy zapisy na listopad 2017.

No zesz!!!

Trzeba będzie prywatnie ZNOWU!!!

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Facet w słuchawce mi mówi: proszę zadzwonić w czwartek bo już otwieramy zapisy na listopad 2017.

No zesz!!!

Trzeba będzie prywatnie ZNOWU!!!

Jak dasz radę, to załatwiaj skierowanie u rodzinnego z dopiskiem "pilne!". Takie skierowanie otwiera nowe możliwości i terminy znajdują się na za 2 tygodnie.

W łazience jak będę umiała, to pomogę, choć nie w kwestiach hydraulicznych ;) Od tego mam ojca naturę, nawet dziś ma kran w kuchni wymieniać ;)

Oj przydałby mi się taki ojciec :)

Wypozyczasz?

Nadal walczę z dachem a w zasadzie z kominami.

Są okropne i trzeba je ubrać w jakiś ładny styropianik.

Dostałam pierwszą wycenę i włosy w uszach mi się skręciły.

5 TYSIECY!!!!

Za.co ja się pytam?

Będzie tam może z 8 metrów kwadratowych.

Wkur...się i pojechałam po dzieciaki.

Na horyzoncie oczom mym zielonym ukazali się nadzy mężczyźni ocieplający budynek.

Wzięłam dzieciaki pod pachi i polazlam na budowę.

Ściagnęłam jednego z rusztowania, powiedziałam o co mnie siem rozchodzi i wręczylam numer telefonu.

Ma się do mnie ktoś odezwać.

Zobaczymy.

Wieczorkiem postaram się wrzucić rysunki łazienek.

Wczoraj nie dałam rady bo strasznie mnie brzuch napierniczal i zasnęłam z bidonem na brzuchu.

Mari, co Ty masz z tym brzuchem? Czy to może choroba wrzodowa? :sick:

W Piasecznie mamy coś takiego jak Centrum Zdrowia. To prywatna poradnia, ale z umową z NFZ. Tam wszystkie terminy są znacznie krótsze niż porównywalne wizyty czy zabiegi w Warszawie.

Jak J miał mieć tomografię, dowiadywaliśmy się o termin i podali, że miesiąc jeśli ma się skierowanie. Skorzystalibyśmy, gdyby nie układ, o którym Ci mówiłam.

Może koło Ciebie też jest taka przychodnia.

U nas jest komplet specjalistów.

Próbowałaś przed posiłkiem jeść ubitą pianę z białek. Paskudne. Można ciut posłodzić np. miodem, odrobinkę. Ale lepiej przynajmniej początkowo nie. To moją mamę uratowało od resekcji żołądka. Miała owrzodzenie razem z dwunastnicą na takim etapie, że krwawiła na oba końce. Pół roku miała drakońską dietę z tym białkiem w roli głównej. Potem zaczęto jej dołączać delikatne produkty. Bigosu do końca życia nie mogła jeść, potraw ostrych, żadnych marynat, smażonego i... mleka. Ale bolało już tylko na wiosnę i jesienią okazyjnie.

Na horyzoncie oczom mym zielonym ukazali się nadzy mężczyźni ocieplający budynek.

Wzięłam dzieciaki pod pachi i polazlam na budowę.

Ściagnęłam jednego z rusztowania, powiedziałam o co mnie siem rozchodzi i wręczylam numer telefonu.

Ma się do mnie ktoś odezwać.

Czekaj bo nie łapie - obcych fachowców nagabywałaś na obcej budowie??

Gość który ze mną gadał był tak zbudowany ze mamuńciu....

Ja mu w oczy a ten w moje "oczy" bo nie przewidziałam ze ruszę na akcje werbunkowa i założyłam bluzkę z takim dekoltem ze sama musze pilnować bufetu żeby mi nie uciekł.

Chociaż może ten dekolt mi w sumie pomógł bo z rusztowania to ten Pan miał widok ze ho.ho :)

Gość który ze mną gadał był tak zbudowany ze mamuńciu....

Ja mu w oczy a ten w moje "oczy" bo nie przewidziałam ze ruszę na akcje werbunkowa i założyłam bluzkę z takim dekoltem ze sama musze pilnować bufetu żeby mi nie uciekł.

Chociaż może ten dekolt mi w sumie pomógł bo z rusztowania to ten Pan miał widok ze ho.ho :)

ja pikolę :rotfl:

Jezu, a jak on mnie zrozumiał inaczej niż chciałam?????

Pusia, zasiałaś we mnie.

Przyszłam z gołym cycem, powiedziałam ze szukam chłopaków żeby mi weszli...

Matko i córko!

Sama z nimi nie pojadę bo mi z tyłka Majdan zrobią :eek: