marimag 13.09.2016 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Matka na dachu wijąca się na kominie jak striptizerka na rurze a wokół niej nadzy Ukraińcy ze wzwodem jak szlaban graniczny. A fuuuuuuuuuuuuuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.09.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Matka na dachu wijąca się na kominie jak striptizerka na rurze a wokół niej nadzy Ukraińcy ze wzwodem jak szlaban graniczny. A fuuuuuuuuuuuuuj! No i po huk pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mówią ze ciekawość to... horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.09.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Mari, dopaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.09.2016 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ma się szajbe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.09.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tegooooooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.09.2016 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Hahahaha Wstydliwie zachorzałam. Cały czas pojawia mi się jakiś nowy "element" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 18.09.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 A co tu taka cisza nastała??Miała być łazienka na tapecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.09.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Eeeeeee tak jakoś. Nie ma o czym pisać O łazienkach pamiętam ale mam masę roboty, dzieciaki mają strasznie popieprzone plany lekcji i w zasadzie cały dzień je woze i odbieram. Rano na 5 biegu gotuje obiad i nie mam chwili żeby przysiąść do kompa. Wieczorami padam w opakowaniu bo zmęczona jestem i nadal chora. Dziś leciała mi krew z nosa. Od 3 tygodni mam katar i się duszę. Jest ciut lepiej bo przynajmniej mnie nie boli ale już jestem zmęczona chorobskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 20.09.2016 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mari zwolnij i przestań się tak wszystkim przejmować! Wróć do planowania i marzeń. Od braku obiadu jeszcze nikt nie umarł. U mnie wczoraj była jajecznica i nie narzekali;) Nas też dopadło przeziębienie, cały zeszły tydzień się kurowaliśmy, jest lepiej ale nos mam zarąbany. Nienawidzę tego! Buziaki i wróć tu z planami , bo ja też mogę wyjąć kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2016 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ależ ja zwolniłam, lepiej się organizuję wiec potem na spokojnie. Obiad to nie problem i być musi. Niestety nawet jajecznica stanowi problem bo Ja nie mogę, Ola nie lubi. Najbardziej załamuje się tym, że już za chwilę będzie zbyt zimno żeby jeździć do domu, zbyt zimno na prace, boimy się (chyba) zlecić jakieś prace żeby nam ta reszteczka kasy nie wyparowała z konta:( Hydraulik nas olał a miał już wchodzić. W niedziele poznałam sąsiadkę i tak gadamy na luzaku, śmiechy i hichy aż tu nagle okazało się ze jej szwagier jest świetnym hydraulikiem i robił cały dom moim sąsiadom. Pójdę w takim razie do nich i podpytam czy są zadowoleni i czy drogi był. Może się zdecydujemy. Gdy wpadliśmy do domu w minioną niedziele okazało się ze nie mamy prądu. Myślałam że znowu wyłączył bo coś robią ale mąż otworzył skrzynkę i zonk! Zajumali nam licznik! Wczoraj od rana wydzwanialismy po energetykach bo nie wiedzieliśmy gdzie podlegamy. Okazało się ze nasza energia jest 60 km od wawy!!!! Podczas "odwiedzin" u nowej sąsiadki zapoznałem się z teamem z kurnika. Jak zobaczyłam maluśkie skarby które ukrywane były pod skrzydłami matki, Zapytałam czy mogę pójść po dzieci żeby im pokazać. Dzieciaki wparowaly do kurnika i za chwilę Ola wyszła z kurczakiem w rękach. Sąsiadka nie wiedziała na kogo patrzeć. Rąbniete mam te dzieci aż mi wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.09.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Zamontujcie tablice, ze teren monitorowany, sąsiadce jednej i drugiej szepnijcie "w tajemnicy" że macie monitoring - fama pójdzie w wieś, to kradnie swój, w sensie tubylec, na flaszeczkę. Co się dziwisz że dziecko kurczakiem się zachwyciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.09.2016 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ale to nie złodziej tylko energetyka nam podpierdzielila. Nie zdążyłam przepisać liczników i wszystko szło na poprzedniego właściciela. Gość nie płacił.za.nic bo stale listy z windykacji przychodzą. Może jutro pojedziemy załatwiać i dostaniemy cudny, nowy liczniczek To ze wyniosła kurczaka to pikuś. Chodzi mi o zachowanie reszty. Taka wioche mi robią ze nie wiem co z oczami robić. Michał jak głupi gania koguta. Starsze córki a przecież widać ze to juz nie małe dzieci, zaczęły ganiać kury i perliczki. Od zawsze mają fazę na bieganie za ptakami. Gołąb, kawka, Sroka...wszystko jedno. Stoi na trawie trzeba gonić. Mam dość prostowania i tłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.09.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 wpadłam zobaczyć jak postępy mam nadzieję że hydraulik klepnięty już, a dzieci masz jak każde dzieci - normalne ż biegają za zwierzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 25.09.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Szaaa... cicho szaaa... czas na ciszę... Gdzie się podziały wszystkie czarownice? u mnie praca... praca... praca... jak nie w pracy to w domu jeszcze muszę czas przed zimą wygospodarować, żeby w ogródku porządki zrobić... Marija, a co u ciebie? Dach zrobiony? Okna wstawione? Prąd podłączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.09.2016 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Hej Borciu. Chyba juz nikt do mnie nie zaglada stad ta cisza. Dziś cały dzień bylismy na działce bo trzeba było ogarnąc teren przed zimą. Trawa wymagała ponownego koszenia a że dorobilismy się odpowiedniego sprzetu to szło szybko. Najdziwniejsze było to, ze wszyscy kłócili sie o to kto ma kosić... Przyszło tez do nas KOLEJNE zwierzątko... Po prad jedziemy jutro. Spotkała nas przykrość W ciagu minionego tygodnia ktos podpierdzielił nam lampy halogenowe : nad garazem sztuk jedna, nad wejsciem sztuk jedna i na niewidzialnym tarasie. Myslelismy ze to jakis miejscowy "kolekcjoner" ale wracajac do domu spotkalismy na drodze "znajomych" ze wsi i powiedzieli nam, ze widziano ostatnio byłego własciciela domu. Az wierzyc mi sie nie chce, ze mógłby cos takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.09.2016 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 A czemu nie? Znam historie o wyrywaniu ze ścian wszystkiego co się da po sprzedaniu nieruchomości. Ciekawe co rąbnie następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2016 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Wypluj te słowa! Przecież to jest kradzież z włamaniem. Musze coś zrobić tylko nie wiem jak. Nie nasle policji na gościa dopóki nie będę pewna że to on.Boje się też z nim zadzierać bo z tego co o nim słyszę od sąsiadów to jakiś psychol jest.Potem może nam jakieś akty zemsty uskuteczniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.09.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Aniu, gratuluję nabytku :wiggle: Niech Wam służy kosi i odśnieża dzielnie . Na zdjęciu z koniem tylko Pipi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2016 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Nam samym szkoda by było wydać tyle kasy no ale nadażyla się okazja w postaci 40- tki męża Zrobiliśmy zrzutke i jest Tfu tfu...niech służy 100 lat 100 lat! Koń zajefajny ale nie miałam odwagi podejść bliżej bo się boje. Za krzakami rżała mamusia tegoż podobno źrebaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts