PusiaKssawery 26.09.2016 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 [ATTACH=CONFIG]368452[/ATTACH] OOOOOOOOOOOOOO gratulacje Piękne cacko Panie, nówka nieśmigana Będzie Pani zadowolona Przez moment mnie zatkało, bo od końca oglądałam i myślałam, że konia kupiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.09.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2016 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Puśka miej litość w sercu! Na hu mi koń? Juz jesteśmy zadowoleni ale chyba najbardziej dzieciaki. Michał odpalal go jak stary i woził siostry bo niestety same nie mogły. Pod fotelem mamy czujnik ciężaru i gdy zsiadasz to traktorek gaśnie. Okazało się też ze jak kierowca jest zbyt lekki to traktorek nie odpala co skutecznie wykluczylo z jazdy Olę i Zuzię. Julka juz dawała rade ale powiedzmy sobie szczerze: pojechaliśmy tam kuźwa kosic w a nie jeździć dookoła domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Zgłoszenie kradzieży można zrobić nie oskarżając konkretnej osoby. Załóżcie kamerkę. Niech pokazuje co się dzieje. Do źrebaka lepiej nie podchodzić. Są nieobliczalne. Klacz raczej nic nie zrobi, ale jakby się przestraszyła, że coś grozi smarkatemu, może być groźna. Konie są głupie generalnie Stiga fajna. Nie pochwaliłam od razu, bo pomyślałam, że Wam na rozum padło taką kasę wydać, ale jak tak to okey. Chociaż nadal uważam, że to niepotrzebny, przesadzony zakup. I tak będziesz musiała kupić małą kosiarkę, bo stiga nie obkosi przy ogrodzeniu, wokół drzewek i przy stawie. Masz ogród wielkości mojego i jak porobisz nasadzenia i warzywnik, to trawnik zrobi się nie do obsługi tym wielkoludem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.09.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Kurcze Anka a przyjedź nim na śląsk , pokosimy u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.09.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Podkaszarka i tak byłaby potrzebna nawet przy małej kosiarce... Mari zamki pozmieniaj, kody do alarmu. Masz firmę ochroniarska? Pogadaj z nimi o sytuacji. No i kamerka jak dziewczyny piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.09.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Podkaszarka i tak byłaby potrzebna nawet przy małej kosiarce... Oczywiście, że tak. Podkaszarka jak najbardziej Na tak duży ogród to świetny zakup, wiem sama po sobie. A jeszcze Ci powiem Mari, że z czasem doróbcie sobie przyczepkę - dopiero zobaczysz jaka to wygoda nie taszczyć różnych rzeczy w rękach tylko sobie rozwieść po ogrodzie. Do naszej nawet łańcuchy p/śniegowe na koła mąż dorobił, jak coś zima trzeba przewieźć kapitalna rzecz. A z tymi kradzieżami to już Ci pisałam wcześniej - za parę zł kup w markecie budowlanym tablicę "obiekt monitorowany" i rozpowiedz do sąsiadów że monitoring założyliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 26.09.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Super traktor:D Aż szkoda go ubrudzić, taki śliczny Ludzie są dziwni, facet widać jeszcze traktuje dom jak swój... Kamerka to dobra myśl. Ja zamówiłam dla siebie, bo znów ktoś wypompował szambo do rowu:sick: Dobrze , że wpływ do stawu był zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 26.09.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 szambo :jawdrop: jak ktoś prywatny to sąsiad jakiś, co by długo rury nie ciągnąć.... albo szambiarka jakaś sprytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 26.09.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Emi długi czas najbogatsi sąsiedzi mieli przepust z szamba do rowu , który zasila mój staw.Kilka razy grzecznie prosiłam , aż w końcu straż miejska załatwiła problem a tu znów ktoś wylał ten syf do rowu. Podejrzewam kolejnego sąsiada, bo w życiu u niego nie było szambiarki , a podwórko ma małe i chyba tam oczyszczalnia nie wejdzie. Muszę mieć kamerkę, żeby mu udowodnić.M zatkał wlot do stawu i jest czysty, ale wody ubywa. Czekam na wielki deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.09.2016 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 W takich przypadkach zawsze się zastanawiam, jak bardzo trzeba nienawidzić innych ludzi, żeby coś takiego robić. Przecież żaden z tych złodziei czy szambosyfiarzy nie życzyłby sobie, żeby coś takiego go spotkało... Też proponuję kamerę, nie atrapę, prawdziwą. Traktorek świetny Wydaje mi się, że teren odpowiednio duży i taki sprzęt można użyć w wielu okolicznościach przyrody Sama bym chętnie nabyła takie cudo, w wersji z pługiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 26.09.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 yyy... prywatnego złodzieja/ włamywacza mieliście? a ten prezent czterdziestkowy zostawiliście na miejscu czy nim do domu śmigałaś? już Ciebie widze jak nim zasuwasz przez miasto... google.. włos rozwiany... gumioki... komary na zębach... a tak na poważnie to gratuluję nabytku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.09.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 [...] już Ciebie widze jak nim zasuwasz przez miasto... google.. włos rozwiany... gumioki... komary na zębach... [...] Padłam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Złodzieja współczuję Nabytku gratuluję i życzę by służył długo i bezawaryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Eh, Dziewczyny niecałe 2000 m2 to jest duży teren ??? Odejmijcje z tego powierzchnię domu, stawu, podjazd do garażu i przyszły warzywnik. CO zostaje? Jak Mari jeszcze coś jeszcze w ogrodzie posadzi, to ta maszyna nie będzie miała gdzie się obrócić. A podkaszarka niestety nie wystarczy. Prędzej kosa spalinowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2016 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Zacznę od dupy strony... Opowieść pierwsza Dzis rano totalna mobilizacja gdyż poniewaz najmłodsza córka moja, na wycieczke miała jechać. O ile sama zainteresowana i jej starsze siostry jakos zwlokły się z łóżek tak panicz nasz, rodzynek ni cholery. Proszę, mówię, dre sie a ten śpi jak zabity. Dopiero gdy wstąpiły we mnie furie i zaczęłam buchać ogniem, łaskawie zszedł na dół i ...znowu sie położył ale tym razem na kanapie. Cos mi nie teges był wygladał, jakiś dziwnie czerwony ale...musi iść bo przeciez zaraz zbiórka w szkole a ten w pizamie. Latam jak wariat, temu bidon, temu szczotka, ktos zapomniał spakować to czy tamto. Nerwowo biegam pod piekarnikiem bo na nim zegar: Jezus Maria! zbiórka za 8 minut a my w proszku!!! Syna pod pachę, córke pod druga, plecaki kopem do samochodu i nawet nie wiem jak zdążyłam dojechac a przeciez pare kilometrów jest. Misja "zdążyć bo Ola jedzie na wycieczkę" Wpadam do szkoły, syna do szatni i juz szukam wzrokiem grupki dzieci a tu...ni ma nikogo Ciecia pod scianę, ręce do góry i spowiadac mi sie gdzie te dzieci co miały tu grzecznie czekac a ten do mnie; pojechali już! Zaraz chwila, przeciez zbiórka o 8 miała byc wiec jakim cudem minutę po i juz ich nie ma. Nikt mnie nie mijał, nie było autokaru o co kaman psia mać ??? Przeciez OLA JEDZIE NA WYCIECZKĘ !!!! Mocniej ciecia pod scianą ściskam, jakie dzieci, które dzieci, małe, duże, z kim, z czym i jak ???? Podeszła znajoma sprzataczka i druga i trzecia i nikogo nie widziały. No nic to, najwyzej bede goniła za autokarem bo kierunek znam. Poleciałam z dzieckiem do sekretariatu z prosba o wykonanie telefonu do wychowawczyni gdzie są i jak jadą. Na szczęście weszła do sekretariatu wice dyrektor i pyta o co mnie siem rozchodzi wiec tłumaczę ze OLA JEDZIE NA WYCIECZKĘ !!! W telegraficznym skrócie opowiedziałam w czym problem a ta mi na to, ze wychowaczynie to ona widziała w pokoju nauczycielskim i to całkiem niedawno. Nie wypada wice ściskac pod scianą wiec szybki wywiad kiedy to niedawno było bo ma to spore znaczenie. W miedzy czasie, sekretarka zadzwoniła do wychowawczyni i pyta: Krysiu, gdzie jestes ? Krysia na to: w sali a gdzie mam być ! Lecę z dzieckiem na drugie pietro, wpadam do sali a tam lekcje jak w morde strzelił. Nikt na wycieczke się raczej nie wybierał bo dzieci pracowały przy ławkach. Wyjasniłam, przeprosiłam ze demencja i powiedziałam, ze własciwy plecak dowioze za kilka minut. Fura, w długą, drzwi, plecak jeden zamieniony na plecak dwa, drzwi, fura, w długą, dwa pietra wspinaczki i ...kamień z serca. OLA NIE JECHALA DZIŚ NA WYCIECZKĘ:bash::bash: OLA JEDZIE NA WYCIECZKE JUTRO :sick: Dojechałam do domu a mój zupełnie nie w temacie mąż spytał czy pomachałam jej gdy autokar odjeżdżał Poinformowałam, ze jutro to zrobię. Po walnieciu kawusi i ochłonieciu ciuteczek, zaczelismy sie zbierac do wyjazdu po prąd. Przed nami 60 kilometrów, czasu mało, dzieciaki trzeba odebrac o czasie i tu się zaczęło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2016 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Eh, Dziewczyny niecałe 2000 m2 to jest duży teren ??? Odejmijcje z tego powierzchnię domu, stawu, podjazd do garażu i przyszły warzywnik. CO zostaje? Jak Mari jeszcze coś jeszcze w ogrodzie posadzi, to ta maszyna nie będzie miała gdzie się obrócić. A podkaszarka niestety nie wystarczy. Prędzej kosa spalinowa. 3000 tysiace Pestko...trzy... Trzy a nie dwa... Pamietasz jak wspominałam o dokupieniu sasiedniej działki ??? No to ten...wiecej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2016 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 TY to masz Moglabyś tymi opowieściami konkurencję Chmielewskiej zrobić. 3 tys. to będziesz miała jak dokupisz i kiedy dokupisz. A teraz masz 2000 na nie wiadomo jak długo. Strasznie perspektywicznie działasz. Dawaj, co z tym prądem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.09.2016 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ale ja już teraz mam prawie 3000!!!!Poluzuj kucyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.09.2016 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Mówiłaś, że masz tyle co ja, a ja mam 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.09.2016 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Mari, znam takich co maja 10 arów i koszą traktorkiem Po obejrzeniu Twojego filmu wiem, że będziesz zadowolona Kupiłaś sprzęt bardzo dobrej firmy, w dodatku nowy - szczęściara W wycieczką córki A co do tego co Borcia napisała. już Ciebie widze jak nim zasuwasz przez miasto... google.. włos rozwiany... gumioki... komary na zębach... Jak pisałam, po sąsiedzku mamy pasiekę z pszczółkami. Kiedyś mąż szalał na traktorku w górnym ogrodzie i pożarły go pszczoły sąsiada, pożalił się właścicielowi, miły i życzliwy sąsiad najpierw chciał ucałować ślady po ukąszeniach, ale potem w ramach rehabilitacji kupił mojemu mężowi taki kapelusz pszczelarski z siatką, ale taką co i ciało osłania nie tylko twarz. I kiedyś myślałam, że padnę. Sąsiad na gokardzie (nie ma traktorka nad czym strasznie ubolewa) u siebie po ogrodzie a mój mąż na traktorku u nas, obaj w kapeluszach z rozwianymi woalkami - myślałam, że zdechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts