bionda 28.09.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 O cholera, ja na głowę z tymi komodami dostanę :bash::bash: A ja myślałam, że Tobie się meble z przychodni podobają??? Kiedyś raz jeszcze jedna mi się podobała, całkiem inna bajka, ktoś sprzedawał Selvę na olx ale nawet nie zdążyłam jej pokazać bo została natychmiast kupiona, znaczy się była okazja. Jedyne co kupuję ostatnio na swojego własnego nosa i bez pytania to obrazy.Ale to już insza inszość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Nic mi nie mowiłaś Pochwal się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Komodami sie nie przejmuj.W własnego doswiadczenia wiem, ze sama ciebie znajdzie.Tez latami szukałam różnych elementów i nagle przy szukaniu czegos innego, pojawiało sie to czego nie szukałam.Nasza Mejdej nauczyła mnie mniej nerwowego podejscia do zycia wpajając mi motto: "Miej wyjebane a będzie ci dane" ...przepraszam za doslownośc ale jak cytowac to uczciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2016 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 pusia za duzo chleje tyvh nalewek stąd to czepianie się. Nie zwalaj cwaniaczku na zimę!!! Kazdy herbatnik ma cos takiego jak WYPARCIE Herbatnik???????? Nie masz pojęcia jakie wyparcie jest po kieliszeczku dobrej, własnoręcznej nalewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Domyślam się, ze gdy wreszcie sie spotkamy, będę musiała się zapoznac z tym stanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 "Miej wyjebane a będzie ci dane" Czasem aż się dziwię jak często to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.09.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 "Miej wyjebane a będzie ci dane" AMEN Domyślam się, ze gdy wreszcie sie spotkamy, będę musiała się zapoznac z tym stanem Nie!! Ty dostaniesz herbatę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Ja ci dam herbatę !!! @ zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Biondziu, Iskra u siebie wkleiła komode firmy actona.Weszłam tam i znalazłam takie cudo.Boże, alez Ja bym to chciała zanabyc no ale cena raczej nie na moją marna kieszeń.Moze Twoja da radę / http://www.momastudio.pl/meble/salon/komody/komoda-sol-dutchbone Uwazam, ze idealnie wpisuje sie w to co juz masz, i ładnie nawiąże do nowoczesnej kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 A tak, też zwróciłam na nią uwagę. Wprawdzie nie pasuje do mojego mieszkania, ale ma coś w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Jest bardzo zgrabna i nie przytłacza mimo uzytych dośc cięzkich optycznie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dziewczyny, czy widziałyscie gdzies tanie klosze w takim kształcie ?Moga być też lampy ale taniocha jakas.Potrzebne mi to jako element lampy ktory chce zrobic samodzielnie. http://www.momastudio.pl/produkty/czarnyok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 28.09.2016 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Anka, lampy ostatnio oglądam namiętnie to zwrócę uwagę czy gdzieś są takie trąbki. Co do komody , fajna ale mała.Zanim znalazłabym obrus lub cokolwiek innego w tych szufladkach to chyba p..a dostała.Poza tym kwestia lustra jest nadal aktualna, boję się,że wielkie lustro przy takim maleństwie wyglądałoby groteskowo. Komoda ładna ale nie dla mnie.Apro pos moimi uczuciami się nie przejmuj, podobno jestem z kamienia;) I zawsze pisz co myślisz po to pytam, pokadzić mogę sobie sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.09.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Wiem Aniu że chcesz prosektorium ale ja i tak będę ci wciskała jodełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Aleź ja nie mówię że jodelka jest be, tylko za dużo się dzieje jak dla mnie i szybko mi się znudzi. Nie wiesz jeszcze co planuje na innych odcinkach Będzie się gryzlo. Zresztą mam strasznego doła bo nie mamy kasy i zanim skończymy roboty to nasze prawnuki będą mogły się wprowadzać Strasznie to dolujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.09.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dlatego ja się wprowadziłam na stan prawie surowy. Ważne że kibelek był reszta się robi. Mieszkamy już prawie trzy lata i nadal wykańczamy. Jakbym miała wprowadzać się na gotowe to nadal bym mieszkała w wynajmowanej kawalerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.09.2016 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Tylko ze u nas metrów od groma wiec i koszty większe i czas dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.09.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 jodełka boska, biere :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.09.2016 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Bateria biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts