Emila3000 29.09.2016 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Nooo bateria też zjawiskowa... z wyciaganą wylewką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2016 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Bateria smiechalska. Wygląda jakby ktoś sam ją sobie zrobił. Maluchy mi się rozwinęły i jadę do lekarza. Jutro zakładają nam licznik. Mąż jedzie rano warować i w miedzy czasie pozmienia zamki. Ciekawa jestem jak wygląda teren po naszych ostatnich pracach porządkowych. Przymierzam się do łazienek. Mam nadzieje, ze wypowiecie się, doradzicie, wesprzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.09.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Mogę prosić o wyczyszczenie skrzynki?? Swoja drogą ile Ty gadasz??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2016 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Możesz prosić Gadam gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.09.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Na privach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.09.2016 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Aaaaa. Ludzie do mnie piszą wiec wypada odpisać. Oni też czują ze wypada wiec odpisuja i tak się kręci interes Skrzynkę wysprzatałam jakby sanepid miał przyjechać Lecę do lekarza. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Lekarka pyta wczoraj mojego syna.... Michałku, powiedz mi kochanie, boli Cie główka? Powiem Pani szczerze...głowa mnie boli wtedy gdy Julka i Zuzka mnie wkurzają. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2016 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Lekarka pyta wczoraj mojego syna.... Michałku, powiedz mi kochanie, boli Cie główka? Powiem Pani szczerze...głowa mnie boli wtedy gdy Julka i Zuzka mnie wkurzają. :lol2: Acha ta siła genów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.09.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Lekarka pyta wczoraj mojego syna.... Michałku, powiedz mi kochanie, boli Cie główka? Powiem Pani szczerze...głowa mnie boli wtedy gdy Julka i Zuzka mnie wkurzają. :lol2: Życiowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Mistrz ciętej riposty, w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Mam najnowsze wieści z frontu...online Mamy nowiuski licznik, mąz własnie zmienia zamki i ustawienia alarmu. System wzorujemy na zabezpieczeniach Alcatraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.09.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Mam najnowsze wieści z frontu...online Mamy nowiuski licznik, mąz własnie zmienia zamki i ustawienia alarmu. System wzorujemy na zabezpieczeniach Alcatraz Alcatraz? Prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Jeszcze z pięć nie karmionych dobermanów i mozemy spac spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2016 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Mój mąz WRESZCIE mnie rozczulił i wzruszył. Pojechał rano, panowie od licznika pojawili sie minutę po umówionej godzinie, uwineli się z robotą w niecałe 10 minut i chłop mój prywatny został sammmmmm. Zrobił co miał zrobić, obszedł nasze menszyn i SIEM ZACHWYCIŁ BYŁ !!! Zadzwonił do mnie z niebywałą wręcz informacją, ze ...PIĘKNIE KURNA JEST O BOŻEEEEEEE !!! i że tak mu jakos tam dobrze, ze nie ma ochoty wracać do roboty i do domu wegetacyjnego. Czyżby czyżyk ???? Cudnie by było !!! Żem siem zmoczyła w oczach :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Żem siem zmoczyła w oczach :cry: O matko moja! tesz żem siem zmoczyła :cry: Zwłaszcza, że wierzyłam w Niego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 No patrz i dziw się... Ja go chyba obdaruje dzis uczuciem wilgotnem z tej radości ze mi jakoś normalnieje i czuc zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Faceci są spoko, tylko więcej czasu potrzebują żeby załapać co i jak Poza tym wszędzie się pałętasz i przesłaniasz mu świat, wiec nie dziw się, że dopiero w samotności załapał o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.09.2016 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 wszędzie się pałętasz i przesłaniasz mu świat I teraz nie wiem...strzelić focha czy odrazu lutować !!! Pijesz do mych rubensowskich kształtów z tym przesłanianiem swiata czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.09.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 I teraz nie wiem...strzelić focha czy odrazu lutować !!! Pijesz do mych rubensowskich kształtów z tym przesłanianiem swiata czy jak... Do niczego nie piję Facet zakochany świata poza Tobą nie widzi - w tym sensie przesłaniasz mu świat i zdolność jarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts