marimag 17.01.2017 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Chyba ciut lepiej, dzięki Ciśnienie strasznie mi wali Serce mnie boli, kluje, piecze. Cały wczorajszy dzień leżałam i się oszczedzalam. Pojechałam tylko na zakupy, odebrałam dzieciaki, zrobiłam obiad i lekcje z dzieciakami. Nie musisz mi się tłumaczyć. Wiem, że nie zniechecasz Wiem też ze jedne rośliny się udają a inne nie. Swojego czasu zachorowałam na Hebe. Niestety, wszystko mi zdechło a w zasadzie zniknęło. Dosłownie wyparowalo! Do roślin kolekcjonerskich jeszcze daleka droga. Znasz mój plan na ten rok. Wczoraj, gdy zegnalam się z życiem i czekałam na zawał, przyszedł mi do głowy kochany pomysł A gdybym tak zrobiła u siebie wąwóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Jak zrobisz wąwóz, to pewnie rzeka nim popłynie Ja dziś obczajam suche rzeki, suche oczka i żeby nie uschnąć z tego wszystkiego suchego, to piję herbatę za herbatą A i może górę sobie zrobię Poza tym nic mi się nie chce i mam dziś na tyłku za ciasne spodnie... Chyba czas zbadać tarczycę, bo tyję sama nie wiem od czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Stoję w kolejce na stacji benzynowej i tez juz chyba przytyłam To z nudów Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 A tak na serio to nie grzesz! Ty utyta???? W którym kuźwa miejscu??? Chyba w uszach! Nie drażnij ludzi... Nie. Wąwozem by się chodziło a na lewo i prawo byłyby wzniesienia porośnięte roślinami i drzewami. Wąwóz pociagnelabym od frontu stawu aż do przeciwnego brzegu ale stopniowo by się obnizal aż do całkowitego zrównania z trawą. Powstałoby w ten sposób coś na wzór dzikiego stawu w lesie. Zastanawiam się jeszcze nad kamiennymi schodami prowadzącymi na szczyt wzniesienia gdzie zrobiłabym COS. Nad tym COSIEM właśnie, intensywnie się zastanawiam. Widzisz to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Nie widzę. Chcesz zrobić takie Morskie Oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Hahaha... Właśnie takiego porównania chciałam użyć pisząc o wawozie ale stwierdziłem ze to chyba będzie lekkie przegięcie No, powiedzmy ze coś w tym guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wrzucam Ci sympatyczny strumyczek A tu padłam! Na kij rysunki? Zróbmy sobie makietę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Dzięki za strumyczek, zapisałam go sobie w inspiracjach Oglądałam to! Albo inaczej - próbowałam Bo w międzyczasie stwierdziłam, delikatnie ujmując, że szkoda czasu na ten odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Mają w ogrodzie mówi takim głosem jakby miała świnie w rzeźni usypiac Ja nigdy nie oglądałam jej programu. Dopiero gdy podalas mi linki do odcinków o bagnach, skusilam się z lekka Jak chcesz inspiracje strumyczkowe to chętnie coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Jak masz coś na podorędziu strumyczkowego, to wrzucaj. Może w końcu sobie wyobrażę taki u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 I dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 I za chwilę reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki Ten ostatni póki co najbardziej się wpisuje w moją działkę Trzeba będzie wiosną porządną łopatę kupić Właśnie się zorientowałam, że w trakcie mojego pisania wrzuciłaś kolejne zdjęcia Edytowane 17 Stycznia 2017 przez mother_nature Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Czyli ten ostatni to teraz który wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 [ATTACH=CONFIG]378770[/ATTACH] Ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.01.2017 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Wydaje mi się, że łatwy do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.01.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Znalazłam instrukcję http://www.bhg.com/gardening/landscaping-projects/landscape-basics/how-to-create-a-dry-creek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts