Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

... kiedy w 2009 kupowaliśmy działkę to nas zapewniano, że nie ma problemu... ależ wszystko się da załatwić... gdyby były pieniądze i pociągnęli byśmy wtedy temat, to może dziś by nie było problemu... skupił się człowiek na tuczeniu świnki skarbonki i przegapił moment przychylności urzędników...

z wczorajszej dyskusji wywnioskowaliśmy, że poprzedni właściciel naszej działki podpadł czymś na gminie - "osiedle chciał budować" takim pogardliwym tonem pani skomentowała... posiada on tam jeszcze trochę ziemi, podzielił, w 2010 wnioskował o utworzenie MPZP (my również)... prace nad planem wstrzymano (tzn kilka działek dalej plan uchwalono, a dla tego konkretnego fyrtla wstrzymano) uzasadniając właśnie, że to ziemia klasy III a i b... :(

ehhhh...

wniosek o WZ złożymy i będziemy kciuki trzymać i rzeczywistość zaklinać... może się spełni nasze marzenie o domku z ogródkiem...

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale miła rewizyta :)

A siadaj gdzie chcesz tylko na tyłek uważaj bo u mnie pełzają takie różne cudaki...

Tu się wyprawia wszystko i nic.

Właśnie byłam u Ciebie :)

Edytowane przez marimag

A gdzie u nas umiesnione i kudlate pająki?

Z taką schizą możesz spać spokojnie.

A co za problem masz z kunami?

Futerkowiec jak chomik czy świnka morska.

Teraz właśnie prowadzę dom tymczasowy, SPA nawet ;) dla myszarek polnych bo przylaza do firmy męża a on mi je przynosi w prezencie.

Mężowaty nie ma sumienia wrzucić ich na dwór.

Oprócz tych malenstw mamy jeszcze szczury.

Nie byłaś u mnie w łazience tydzień temu, to nie widziałaś pająka umięśnionego i kudłatego ;) Na szczęście kotka go załatwiła ;)

http://vignette4.wikia.nocookie.net/sword-art-online-fanon/images/d/d4/Katnik-domowy-wiekszy.jpg/revision/latest?cb=20131013101327&path-prefix=pl

Kątnik domowy zwie się.

A kuny śmierdzą. I duszą kury.

Nie byłaś u mnie w łazience tydzień temu, to nie widziałaś pająka umięśnionego i kudłatego ;) Na szczęście kotka go załatwiła ;)

http://vignette4.wikia.nocookie.net/sword-art-online-fanon/images/d/d4/Katnik-domowy-wiekszy.jpg/revision/latest?cb=20131013101327&path-prefix=pl

Kątnik domowy zwie się.

A kuny śmierdzą. I duszą kury.

Wiesz ile u nas katnikow?

Nic nie robią i spierniczaja jak nas widzą a są wielkości naprawdę konkretnej.

Na szaszłyki by się nadały.

Kuna śmierdzi...

A co nie śmierdzi?

Uprac w perwolu i po klopocie :)

Lisy, koty, drapieżne ptaki oraz głodni sąsiedzi tez potrafią ukraść kurę także nie róbmy zagadnienia :)