boratom 25.01.2017 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 ... kiedy w 2009 kupowaliśmy działkę to nas zapewniano, że nie ma problemu... ależ wszystko się da załatwić... gdyby były pieniądze i pociągnęli byśmy wtedy temat, to może dziś by nie było problemu... skupił się człowiek na tuczeniu świnki skarbonki i przegapił moment przychylności urzędników... z wczorajszej dyskusji wywnioskowaliśmy, że poprzedni właściciel naszej działki podpadł czymś na gminie - "osiedle chciał budować" takim pogardliwym tonem pani skomentowała... posiada on tam jeszcze trochę ziemi, podzielił, w 2010 wnioskował o utworzenie MPZP (my również)... prace nad planem wstrzymano (tzn kilka działek dalej plan uchwalono, a dla tego konkretnego fyrtla wstrzymano) uzasadniając właśnie, że to ziemia klasy III a i b... ehhhh... wniosek o WZ złożymy i będziemy kciuki trzymać i rzeczywistość zaklinać... może się spełni nasze marzenie o domku z ogródkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Borcia a nie można jakos wytłumaczyć, ze My to nie on ? Kuj żelazo bo predzej urzad zmieni decyzje niz znowu twój szanowny dojrzeje do budowy jak śliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.01.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Dokładnie. Urzędników trzeba gnębić. Tym bardziej, że wydali mpzp na działki obok. Piszcie, jak będzie odmowa, to może da się od niej do kogoś wyżej odwołać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Najlepiej do Macierewicza. Napiszecie mu o jakiejs teorii spiskowej, ze na sasiednich działkach ruscy bunkry budują, ze kosmici mają tajna baze na wierzbie i szybciutko dadza Wam zezwolenie na budowę piramidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 25.01.2017 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Bry W ramach relaksu usiądę sobie przy Twoim stawiku Mari i popatrzę na to co tu wyprawia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Ale miła rewizyta A siadaj gdzie chcesz tylko na tyłek uważaj bo u mnie pełzają takie różne cudaki... Tu się wyprawia wszystko i nic. Właśnie byłam u Ciebie Edytowane 25 Stycznia 2017 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 25.01.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Jaszczurek się nie boję, jedna parka mieszka u nas pod sosną żmije też nie są mi obce Także ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Rozumiem. Twarda dupa, nerwy jak postronki Ja mam straszną fobie. Panicznie się tego boje i brzydze. Jaszczurki spoko, żaby, futerkowce tez. Jedynie te długie cholery zatrzymują mi krążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 25.01.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Bardziej niż węży obawiam się grubych, włochatych, mięsistych pająków i kun Reszta ani mnie ziębi ani grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 A gdzie u nas umiesnione i kudlate pająki? Z taką schizą możesz spać spokojnie. A co za problem masz z kunami? Futerkowiec jak chomik czy świnka morska. Teraz właśnie prowadzę dom tymczasowy, SPA nawet dla myszarek polnych bo przylaza do firmy męża a on mi je przynosi w prezencie. Mężowaty nie ma sumienia wrzucić ich na dwór. Oprócz tych malenstw mamy jeszcze szczury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.01.2017 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Nie byłaś u mnie w łazience tydzień temu, to nie widziałaś pająka umięśnionego i kudłatego Na szczęście kotka go załatwiła http://vignette4.wikia.nocookie.net/sword-art-online-fanon/images/d/d4/Katnik-domowy-wiekszy.jpg/revision/latest?cb=20131013101327&path-prefix=pl Kątnik domowy zwie się. A kuny śmierdzą. I duszą kury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 25.01.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Omajgod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.01.2017 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Nie byłaś u mnie w łazience tydzień temu, to nie widziałaś pająka umięśnionego i kudłatego Na szczęście kotka go załatwiła http://vignette4.wikia.nocookie.net/sword-art-online-fanon/images/d/d4/Katnik-domowy-wiekszy.jpg/revision/latest?cb=20131013101327&path-prefix=pl Kątnik domowy zwie się. A kuny śmierdzą. I duszą kury. Wiesz ile u nas katnikow? Nic nie robią i spierniczaja jak nas widzą a są wielkości naprawdę konkretnej. Na szaszłyki by się nadały. Kuna śmierdzi... A co nie śmierdzi? Uprac w perwolu i po klopocie Lisy, koty, drapieżne ptaki oraz głodni sąsiedzi tez potrafią ukraść kurę także nie róbmy zagadnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Od kuny bardziej śmierdzi skunks No i trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2017 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Chryste! Ale Ty masz zajoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Przyznaję Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2017 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 26.01.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Jezuuuu... jakie Wy tu świństwa pokazujecie... FUUUUUJJJJJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2017 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Borcia, zareagowałas tak jakbyś amputacje penisa oglądała.. Kuźwa, to tylko pajączek pod wielka lupą. Kazdy w domu go ma. Jak nastroje ? Jak produkcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.01.2017 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Dobra, robi się pora okołoobiadowa, może jakieś milsze tematy na tapetę wrzucimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts