marimag 02.02.2017 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Dzięki za przytulenie tylko wyjaśnij mi czy ty mnie przekrecasz na bok z herbatka czy to ty się kitosisz bo to mi jakąś propozycją lozkową zapachnialo Nie powiem, że nie byłabym chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 02.02.2017 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zjadło mi się "się" Się przewracam Ale gdy dopadnie Cię chęć pochlipania to trzeci kocyk się znajdzie O propozycjach pogadamy może innym razem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.02.2017 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ja o pozycji horyzontalnej myślę non stop. Gorzej z wykonaniem Innym razem też może być. Cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Coś mnie się wydaje, że te wszystkie ogrodowe plany strasznie długo będzie można snuć, bo ich realizacja raczej się przedłuży. Przynajmniej u nas. Wieczna zmarzlina leży i nie zamierza ustąpić a tu nowa fala fala mrozu nadchodzi. 2 dni mieliśmy w dzień 1C na plusie - aż mi dziwnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 06.02.2017 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 U nas też 2 dni z plusem, ale chlapa taka i mgła, że nie wiem co lepsze... Ble! Forsycja powoli startuje, cosik jej się chyba poprzestawiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Pusiu, u mnie też zima w pełni a jak pomyślę ze TAM jest o kilka stopni chłodniej i lód trzyma staw od dna po korek to aż mnie telepie. W domu mamy przyjemne 2 stopnie także nic tylko zabierać się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Asiu, faktycznie coś z nią nie teges. U nas nic nie rusza. Wczoraj było -5 stopni i padał śnieg. Gdzie Wy macie te plusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Gdzie Wy macie te plusy? Już nie mamy W sobotę i wczoraj było plus1. Ale to za zimno, żeby coś zaczęło topnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ja myślę że ta zima będzie jednak tak długa jak mówili jesienią. Jak na razie wszystko się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Jak dla mnie to już jest długa. ZA długa Ta wszechobecna biel jest potwornie przygnębiająca. Niektórzy zachwycają się "pięknymi widokami", dla mnie żadnego piękna w tym nie ma ..... wszystko wygląda jak martwe, jak w prosektorium, zamarznięte, białe i bez życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dla mnie może być śnieg i lyso ale żeby tak z 18 stopni było Nie znoszę zimna. Jak wychodzę z domu to aż skóra mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Jak wychodzę z domu to aż skóra mnie boli. O tak - wszystko boli Jeszcze jakieś gadostwo zeżarło mi posadzoną jesienią brzoskwinię Poza tym grasuje u nas lis, który wymordował mojej sąsiadce wszystkie kury i nie mamy jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Kury sąsiadki a to Wy nie macie jajek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Kury sąsiadki a to Wy nie macie jajek? No!!!! Kury sąsiadki znoszą jajka dla nas A raczej znosiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ale to coś porwalo kury czy wlazlo, pomordowalo ale bez konsumpcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Z konsumpcją Lis łazi nam niem pod oknami. Piękny jest Ale kury zeżarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Biedne jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Pooglądałam rośliny do demonicznej wizji Twojego ogrodu - i fajny pomysł, oryginalny i ma swój styl - znaczy Twój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2017 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Demoniczny ogród????????? Mów tak do mnie jeszcze :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Takie coś to moje marzenie...ale ile to maslanki trzebaby wylać No takie mam skojarzenia - demoniczny, tajemniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts