mother_nature 09.02.2017 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 A Widziałyście brzoze z liśćmi jak klon palmowy? Ale cały czas powstają nowe odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Też nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 http://www.drzewa.com.pl/548-home_default/brzoza-brodawkowata-dalecarlica-betula-pendula-dalecarlica.jpg Betula Dalecarlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Iskro, a gdzie tak latasz ? Szkoda małej. Dysplazja to bardzo poważna sprawa Dobrze, ze to teraz to nie będzie pamiętała jak ja matka w dyby zakuwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 No ładne cacko panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Co kto lubi Jestem oburzona pierdolnikiem w necie ! Podglądam ten czarny bez i szlag mnie trafia bo tych niby ciemnych jest kilka i niby wszystkie sa identyczne ale maja różne nazwy a za chwilę różnią sie od siebie i wystepują pod jedna wspólna nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Jestem oburzona pierdolnikiem w necie ! łat??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.02.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Iskro, a gdzie tak latasz ? Szkoda małej. Dysplazja to bardzo poważna sprawa Dobrze, ze to teraz to nie będzie pamiętała jak ja matka w dyby zakuwała Firma - dom zasadniczo. I wystarczy xD Mała bardzo spokojnie reaguje. Nie marudzi zupełnie na szelki i oby tak było przez najbliższe tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 09.02.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 łat??????? A bo Mari to by chciała, żeby w necie to wszystko było tak poukładane na półeczkach jak w co lepszej bibliotece. A tu guzik - pierdzielnik taki, jak w lidlu jak rzucą towar xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Dzielna młoda No właśnie! Mari by właśnie tak chciała, żeby producent lub sprzedawca uczciwie i rzetelnie opisywał swój towar bo nie każdy klient skończył botanike i genetyke!!! Najpierw psia mać trzeba zrobić doktorat a dopiero potem można coś kupować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 ŁaŁ!!! Ale agresor Ci się włączył Dlatego w żadne opisy nie wierzę, szukam żeby pomacać, podejrzeć, podpatrzeć, podpytać posiadacza. Jak już se wymacam to se i kupię - wtedy mogę wysyłkowo Co mnie tam zdanie botanika czy genetyka jak u mnie klimat jest jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Nie agresor tylko nie znosze takiego dziadostwa ! Jakbym produkowała klapki a w opisie nad zdjęciem wciskała kit że to płetwy to o czym to świadczy ? Niezbyt mi coś ogolnie. Strasznie zatyka mi uszy a cisnienie mam dobre Dusi mnie tu gdzie tarczyca i uszy mam gorące i łapy sie trzęsą. Co to kuźwa może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Trza do lekarza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Jakos mi nie p drodze i nie chce mi się ale mam pewne podejrzenia. Od rana trzyma mnie wkurw na nauczycielke Oli...to znaczy ten wkurw trzyma mnie od wrzesnia ale dzis dołozyła mężowi i jak mi opowiedział to cały czas myśle jak ubic babę i jak przenieść dziecko do innej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Boszzz jaka jestem szczęśliwa, że my już po wieku szkolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.02.2017 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 :rotfl::rotfl: wyobraziłam sobie Pusię jak maca roślinki Puśka a masz buczka w odmianie czerwonej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2017 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Mnie u Puśki juz nic nie zdziwi po tym jak zobaczyłam jebadełko wiszące w zasięgu wzroku sąsiadów. Ale dziś akcje widziałam! Jadę ja sobie po syna do szkoły, skręcać tu i tam, wjeźdzam w blokowiska i apartamentowce a na jezdni leży zabita sarna Patrząc z perspektywy widza, wyglądało to tak jakby kierowca ja uderzył i przejechał po niej bo leżała za samochodem. Gość chyba w szoku bo siedzial biały za kierownicą i miał spuszcza głowę. Kurna, skąd tam sarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2017 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Puśka a masz buczka w odmianie czerwonej? Nie mam, ale rozważam bo córka chce takiego Mari, nie wiem czy opowiadałam, miałam osobisty kontakt z sarenką podczas jazdy, masakra jaki to stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Mam czerwonego buka, mogę się podzielić obserwacjami Kupowałam go jako Fagus sylvatica 'Purpurea'. Początkiem kwietnia wciąż jeszcze ma ubiegłoroczne suche liście Zrzuca prawie wszystkie w jednym momencie i bardzo szybko rozwijają się jasne purpurowe listki. Zdjęcie z 10 maja: Zdjęcie z 30 maja - jest już ciemnopurpurowy I porównanie koloru liści maj/czerwiec Latem te liście są ciemne, głęboko purpurowo-zielone. Na zdjęciach buczek ma 7 lat i póki co rośnie sobie swobodnie w półcieniu. Jeszcze troszkę i przytnę mu przewodnik, żeby zbytnio się nie wybijał a zaczął zagęszczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Śliczny jest A orzeszki ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts