Gosiek33 05.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Weź przestań, uczysz się programu drugi dzień i to z przerwami na życie - ja żeby robić to co robię uczyłam się parę lat Ponadto dobre programy jak zwykle są za duże pieniądze, programy amatorskie są jak sama nazwa wskazuje dla amatorów, którzy troszkę tylko sobie dłubią, to tak jak na ten przykład z narzędziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 05.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 O, Aniu! jak ładnie!!! Na takie cuda, to potrzeba duzo czasu, a Ty w jeden dzień byś chciała. Nie ma tak łatwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No, no kochana jedziesz z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Nieźle Widzisz, da się. Tylko gdzie drzwi i okna? Ania, nie pomijaj Jak to zrobisz i pomalujesz ściany, to zajmiemy się podłogami. I zrobimy większe obrazki. Z czasem dojdziemy do innych mebli i dodatków. Ponadto dobre programy jak zwykle są za duże pieniądze, programy amatorskie są jak sama nazwa wskazuje dla amatorów, którzy troszkę tylko sobie dłubią, to tak jak na ten przykład z narzędziami A tu pozwolę się sobie nie do końca zgodzić. Może w tym wypadku się mylę, ale zbyt często mieszane są pojęcia amatorski i darmowy. Akurat SH3D za program amatorski nie uważam. Ma dużo możliwości. Miałam okazję używać programu za spore, jak dla mnie, pieniądze i jakoś nie uznałam go za lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ".....Średnio inteligentny szympans jest w stanie nauczyć się obsługi komputera ......" hahahahaha....to ja jestem ciut niżej narendilku Narendilka z tym szypansem pojechała jak gołą dupa po betonie....................... Już nic nie mówiłam... Ja raczej czuje się jak średnio rozgarnięta panda !!!!! Uważam, że to raczej kwestia potrzeby/konieczności i determinacji. Dam Wam przykład. Moja mama jest wybitnie nietechniczna, że o komputerze nie wspomnę. Próbowała się kiedyś uczyć obsługi, ale nie wyszło. Myszka jej nie chciała słuchać, klawisze się myliły. Ostatnio pilnowała Jakuba, a mój syn dostał pozwolenie na pół godziny grania. Z reguły sam sobie potrafi włączyć co trzeba, ale tym razem coś szwankowało. Moja mama w panice zadzwoniła do mnie. I co się okazało? Nagle przestały jej się mylić klawisze, myszka działała jak trzeba, ikony stały się jakieś czytelniejsze. Pod moim telefonicznym nadzorem się udało. Jak trzeba, to da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 05.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A Ania dalej dłubie ten domek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Ania nie dłubie................ Przyszedł mąż i z widelcem w jednej ręce a myszką w drugiej, zmieniał podłogi. Nie są to oczywiście te, które bym chciała ale jest odcięcie. Narendilko..z podłogami też mi jakos idzie, tylko nie rozumiem dlaczego w jednym pomieszczeniu udaje się to błyskawicznie a w innym sa problemy np. nie odpala się ta duża ramka z hasłem: modyfikuj pokoje......... Okna mówisz ? A co powiesz na drzwi, okna, okiennice, kaloryfery iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii miseczkę z jabłkami na stole Zapomniałam dodać.....przy okazji zabawy z meblami, myślę i dumam nad zmianami......Chcę od razu zrobić tak, jakby miało być. Mam zagwostkę z tym dynksem przy jadalni i kuchni i dumam czy nie zamknąć po skosie holu ( chyba nie !!!) Wizualnie było by fajnie, telewizor by tak nie dudnił na poddaszu i cieplej ale śmigac przez kuchnię czy salon do jadalni ? tak dookoła ? Edytowane 5 Lutego 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Przepraszam was, za słabe towarzystwo, ale martwię się o męża. Nie mogę się na niczym skupić a i na jajca też za specjalnie nie mam ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 05.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 O, to marnie.... Rozumiem, że chodzi o zdrowotne sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 15 lutego idzie na kontrolę.....Niby nic nadzwyczajnego, ale mężowi się wyrwało ( ), że lekarz chce sprawdzić czy nie przeobraziło się w nowotwór. Nic mi wczesniej nie mówił................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 aricia, wyłaź z krzaków.... Mam dla Ciebie lampeczkę ... http://cdn.trendhunterstatic.com/phpthumbnails/143/143753/143753_1_600.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 05.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 SPRAWDZIĆ. Póki co, sprawdzić. To normalne, takie rzeczy po prostu się sprawdza (i bardzo dobrze). Spokojnie. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.02.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Anka, bądź dobrej myśli. Nic nie wykryto i nie warto zamartwiać się teraz. Zmieniając temat : NAUCZYCIELKI, dlaczego te zdjęcia takie ciemne wychodzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 O żesz Ty małpo !!!!!!!!!!!!!!!!! Jakie to profesjonalne !!!! A te moje dziady ????????????????? Lampka późny Gierek, dywan od Turków, krzesła z piwnicy.........dobrze, że chociaż fury markowe sobie wstawiłam :bash::bash::bash::bash: Teraz to mi się ręce wygły w druga stronę.....Nie dojdę do takiego poziomu do usranej śmierci..... Jak się robi takie zdjęcia ? Chodzi mi o perspektywę. Za ciemno bo wieczór pewnie ;)Tam sie ustawia godzinę...jakis taki debilizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wiem, że jeszcze nic nie wiadomo, ale która by sie nie denerwowała ????? Ostatnio, stale go boli. Leży, śpi, nie je...Boję się. No i nie mówi mi wszystkiego...dziad jeden !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Dzień doberek! Masz rację, też bym się denerwowała. Taka ludzka natura . Ale dobrej myśli możesz być. Zdjęcie jest robione w widoku 3D--->wizyta wirtualna Po naciśnięciu wyskakuje postać (widziana od góry). Stawiasz w tym miejscu gzie chcesz dany widok zobaczyć. Weim, że przy robieniu zdjęcia jest opcja godziny. Mam ją ustawioną na 12 godz/ lato. Salon od południowej strony. Dziad wychodzi taki ciemny. Edytowane 6 Lutego 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Zmieniając temat : NAUCZYCIELKI, dlaczego te zdjęcia takie ciemne wychodzą??? rere, po pierwsze odznacz opcję dodawania świateł na suficie w trakcie renderingu. Po drugie, powstawiałaś jakieś źródła światła? TUTAJ kiedyś Basia co nieco opisywała. Jeśli chodzi o ustawianie daty i godziny, to ma to również związek z ułożeniem domu względem stron świata. Nie wiem, jak Ty, ale ja swoje mieszkanie ułożyłam wedle planu. Mój pokój dzienny jest od południa i najładniejsze światło udało mi się uzyskać na wizualkach ustawiając grudniowe godziny okołopołudniowe. Do ideału brakowało, ale dopiero się uczyłam ustawiania świateł. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Narendilko..z podłogami też mi jakos idzie, tylko nie rozumiem dlaczego w jednym pomieszczeniu udaje się to błyskawicznie a w innym sa problemy np. nie odpala się ta duża ramka z hasłem: modyfikuj pokoje......... Tyż nie wiem. Nie przypominam sobie, żebym miała takie kwiatki. Okna mówisz ? A co powiesz na drzwi, okna, okiennice, kaloryfery iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii miseczkę z jabłkami na stole Jak zdarta płyta powtórzę PO-MA-ŁU. PO KO-LE-I. Za męża trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.02.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Narendil, dziękuję Dom ustawiłam względem stron świata. To pewnie mała ilość oświetlenia powoduje taką ciemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Narendil, dziękuję Dom ustawiłam względem stron świata. To pewnie mała ilość oświetlenia powoduje taką ciemnice I jeszcze pokombinuj z godziną i porą roku. Zimą słońce jest nisko i może się ładnie układać na ścianach i podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts