mayday 17.03.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 U nas Radio Maryska rzadkie, chociaz kiedyś zdarzyło mi się wysłuchać listy przebojów, którą prowadził....ekscelencja ksiądz prezenter Szanowny wrócił, ale wiśnióweczkę kończymy imieninową z przyjaciółmi A wymuszać będę, bo egocentryk jestem eskalujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 17.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No toś się nazmieniała. O całe 11 stopni Ania, i proponuję wdech i wydech. Znowu się nakręcasz. prawdziwy umysł ścisły:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No toś się nazmieniała. O całe 11 stopni Ania, i proponuję wdech i wydech. Znowu się nakręcasz. Przyszedł zdrowy rozsądek .....wyliczyła kuźwa :bash::bash: Czy Ty przypadkiem nie miałas pisac doktoratu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.03.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 jak już tak wszystko wyliczacie, to wiecie może, jaki jest koszt tłumaczenia z j. polskiego na j. angielski? tekst ok. 9.000-10.000 znaków (ze spacjami)nie jest to tekst wybitnie specjalistyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 18.03.2013 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 jak już tak wszystko wyliczacie, to wiecie może, jaki jest koszt tłumaczenia z j. polskiego na j. angielski? tekst ok. 9.000-10.000 znaków (ze spacjami) nie jest to tekst wybitnie specjalistyczny... Zależy jeszcze co jest do przetłumaczenia.Czy to ma być tłumaczenie specjalistyczne,przysięgłe,standardowych dokumentów,tłumaczenie do publikacji,tłumaczenie zwykłe ,expresowe itd................. Do cen trzeba dodać vat 23%. Rozbieżność cenowa jest duża od około 37 pln w górę za 1600 znaków z interpunkcją i spacjami. Zależy też od miasta,regionu w jakim bedzie usługa wykonana. Ceny które podałam nie są z tego roku ,więc najlepiej poszukaj w necie najbliższego biura tłumaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2013 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Melduję, że właśnie wysłałam promotorowi wersję przed-ostateczną i czacha mi dymi. A ponieważ (według mnie) jest to wersja bardzo mocno przed-przed-ostateczna, to czeka mnie jeszcze z tydzień intensywnego dłubania. Aaaaaaa! Niech ktoś mnie dobije szpadlem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.03.2013 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A, i jeszcze chciałam o górnym oświetleniu. Jak nie chcesz, to nie rób - bez górnego da się żyć! Ja też nie lubię i w nowym mieszkaniu w trzech (na cztery) pokojach w ogóle nie mam górnego, w czwartym (dziennym) tylko symboliczny plafon. W sypialni reflektorki skierowane na szafiszcze. W kuchni - górne, ale nie ogólne, tylko świecące prosto na blat plus drugie - prosto na stół. No fakt, jest też lampa sufitowa w przedpokoju + drugi symboliczny plafon w łazience (jak znam życie, nie będzie używany). A poza tym kinkiety, podłogowe, stołowe i różne inne nastrojowe maleństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ten mebel musi mnie w jakis sposób zauroczyć.... Rozumiesz ? Doskonale rozumiem sama zawsze czekam aż mebel/gadżet do mnie zawoła/wywoła motyle w brzuchu Czyli wracamy do płytek i podłóg Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam koleżanki. Mam dwa numerki do lekarza, także dzis wymiatam. No proszę ! Nie tylko Ja mam bajzel na strychu Do jednej meble przemawiają ( to już sie chyba leczy ), druga montuje lampy, których i tak nie bedzie uzywać.....Niech no mi teraz, która powie, ze mnie pogło !!! POZDRAWIAM SERDECZNIE I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 18.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Czyli notuję Twój głos na tak ! UWAGA GŁOSOWANIE !!! Która opcja ? 1 - deski w kolorze powiedzmy naturalnym... 2 - deski na biało 3 - klepka w jodełkę Czekam na głosy i notuję Glosuję na nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Glosuję na nr 1 I Ty Brutusie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 18.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Glosuję na nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.03.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam się I ja na nr 1 zdecydowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ja obstawiam... bo tak bym chciała nr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wszystkie opcje są ok. , więc ja jestem za tym , abyś wybrała to co najbardziej będzie Ci odpowiadać. Nie ukrywam, że taka odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A teraz pokażę Wam przedmiot moich westchnień. Dlaczego u nas nie ma takich cudów ? Dlaczego to od razu musi być Amerykanckie i kosztować tyle, co silos zboża ? No dlaczegoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 18.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nie ukrywam, że taka odpowiedź w pełni mnie satysfakcjonuje ! a to trzeba było tak od razu:) Po zastanowieniu jednak myślę, że najpiękniejszą będzie ta podłoga, która wzbudzi radość w Twoim sercu. Błysk szczęścia ją oświetli i już nawet nie będzie trzeba olejować. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A teraz, rozmowa z typu głupich pt: Dialogi na 4 nogi... Pytam wczoraj męża... - Kochanie, a jakie byś widział podłogi do domu ? - Cisza................ - A co byś powiedział na.....(i tu chciałam rzucić szokującą propozycję, gdy nagle ryknął ) TAK ! - Ale co tak ? - spytałam... - Przecież i tak zrobisz jak będziesz chciała... - Pytam, bo nie chciałabym Ci czegos narzucać. Chcę żebyśmy razem ustalili...... - No dobrze więc o co pytałaś? - Co bys powiedział na malowane na biało deski ? - Że jaaaaaaaaaaaaaaaaaak ?????????????????????? - No deski. Malowane farbą na biało..... - Ale Ty ten dom brzydko urządzisz ! - :eek::eek: - Jak to brzydko ? - A Ty co bys dał ? ( myślałam, że powie, że deski naturalne, czy klepkę a ten wyskoczył z opcją, której nie brałam pod uwagę WOGÓLE ) - GRES !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 nie przestajesz mnie zaskakiwać swoimi lekko "egzaltowanymi" wyborami za tą wannę można by kupić niezły samochód właśnie sobie wyobraziłam Ciebie, W WARKOCZKACH, Z WYGOLONYM BOKIEM, WYKOLCZYKOWANĄ I WYTATUOWANĄ ( popraw mnie, jeżeli ten plan jest już nieaktualny od wczoraj ) , drzemiącą w tej wannie!!!!!! bosssko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 a to trzeba było tak od razu:) Po zastanowieniu jednak myślę, że najpiękniejszą będzie ta podłoga, która wzbudzi radość w Twoim sercu. Błysk szczęścia ją oświetli i już nawet nie będzie trzeba olejować. Może być? Kasiu, toż to poezja Błysk szczęścia, będzie taki, że z prądu zrezygnujemy Będzie się świeciło jak w reaktorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts