narendil 18.03.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Przyszedł zdrowy rozsądek .....wyliczyła kuźwa :bash::bash: Czy Ty przypadkiem nie miałas pisac doktoratu ! Aniu, piszę, piszę. Dzięki, że się tak o mój doktorat troszczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 18.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A teraz, rozmowa z typu głupich pt: Dialogi na 4 nogi... Pytam wczoraj męża... - Kochanie, a jakie byś widział podłogi do domu ? - Cisza................ - A co byś powiedział na.....(i tu chciałam rzucić szokującą propozycję, gdy nagle ryknął ) TAK ! - Ale co tak ? - spytałam... - Przecież i tak zrobisz jak będziesz chciała... - Pytam, bo nie chciałabym Ci czegos narzucać. Chcę żebyśmy razem ustalili...... - No dobrze więc o co pytałaś? - Co bys powiedział na malowane na biało deski ? - Że jaaaaaaaaaaaaaaaaaak ?????????????????????? - No deski. Malowane farbą na biało..... - Ale Ty ten dom brzydko urządzisz ! - :eek::eek: - Jak to brzydko ? - A Ty co bys dał ? ( myślałam, że powie, że deski naturalne, czy klepkę a ten wyskoczył z opcją, której nie brałam pod uwagę WOGÓLE ) - GRES !!! u nas też było widmo gresu, nawet zrezygnowałam z podłogówki oby tylko zniknęło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 aricia, za egzaltowane wybory to Cię hukne w łeb ! Wyczuwam, jad i sarkazm ! No co zrobię, że mi sie podoba ? Nawet nie wiem ile to kosztuje. W życiu takiej nie widziałam Ma obłędny kształt i to mnie w niej kręci.... Cudna... Co do wytatuowanego marginesu społecznego, kapiącego się w wannie za srylion bagsów......Czemu nie ? To dopiero eklektyzm ! Na marginesie....Strasznie podoba mi się postać Lizbeth w filmie "Dziewczyna z tatuażem " Biorę Ją w całości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 u nas też było widmo gresu, nawet zrezygnowałam z podłogówki oby tylko zniknęło:) Widmo gresu ! Dobre !!! Biorę jeszcze pod uwagę pewien fakt. Chory jest ! Może majaczył ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 jo tysz! a w ogóle jakie ona miała piękne to mieszkanie w kamienicy ( w oryginalnej wersji, nie holiłudzkiej) i żaden jaaad....tylko ty niby grzebanie w ziemi, las, głusza, agrobiznes, a z drugiej mańki pałace i górna póła!!! fiufiufiu!!! edit. ja chyba wolę tę lizbeth ze skandynawii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aniu, piszę, piszę. Dzięki, że się tak o mój doktorat troszczysz Spoko ! Na mnie możesz liiiiiczyććććććććććććććć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 jo tysz! a w ogóle jakie ona miała piękne to mieszkanie w kamienicy ( w oryginalnej wersji, nie holiłudzkiej) i żaden jaaad....tylko ty niby grzebanie w ziemi, las, głusza, agrobiznes, a z drugiej mańki pałace i górna póła!!! fiufiufiu!!! Mówiłam, że posrana jestem. A co Ci nie pasuje w takim połączeniu ? Bogumił i Barbara też mieszkali na wsi, też robili w glebie a mimo to chałupę niezłą mieli. Zakładam walony i strój BHP i lecę do obory. Podoję, posprzatam, gnój wywalę, kury pomacam, świnia zadam a potem do taaaaakiej wanny na relaksik z kieliszkiem szampana To jest życie ! Każda z moich jaźni byłaby usatysfakcjonowana ! I Jekyll i Hyde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A ja czytam tego chwalonego Greya i średnio mi się podoba, nawet wręcz nie podoba mi się, mam nadzieję że nikogo nie urażę ale dla mnie ta książka to tandeta. Ja kurcze nawet o takiej wannie nie marzę, nieosiągalne dla mnie. Wiem marzenia i chciejstwa swoją drogą ale ja mam jakieś takie przyziemne marzenia co by je spełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Bastki, pomarzyć można, nie ? Przecież w życiu tego nie kupię. Mam mieć za małą łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Na temat książek sie nie wypowiadam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 właśnie doznałam olśnienia!!! ...marzenia...jakoś tak zawsze kroję je na swoją miarę i może dla tego większość mi się spełnia!!! czaaaad !!! nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nio Aniula a jak dzieciaki? Szkoleno/przedszkolne już czy jeszcze chore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aricia piona też tak mam Ale czy ja nie jestem ograniczona i zakompleksiona że mam takie, a może podnieść sobie poprzeczkę a nóż się spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ja też się zastanawiam, czy aby nie jestem za mało od życia wymagalna.... ............... mało ambitna .............. ................. mało kreatywna myślowo............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 U la, la...aricia, ale pojechałaś ! Jakie to kurna odkrywcze !!!! Jak Ja bym tak na swoje mozliwości kroiła to bym sie brandzlowała świeżo kupionym chlebem, albo, że mi sklepowa mielonego dała spod lady !!! :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja z wami zwariuję ! Najpierw zapodajecie teksty, które mnie wpędzają w kompleksy, że Ja za wysoko mierzę a teraz same zastanawiacie się czy Wy nie za nisko ...... Proszę ze soba ustalić i dopiero mi tu ferment robic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 mari, ja bym Cię do lasu z chęcią wywiozła.... ...w moje rodzinne strony!!! otóż, nieopodal łdz jest taki niewielki rezerwat już teraz przyrody nawet. spędziłam tam całe swoje dzieciństwo lasy, ale nie jakiś bór dziki, tylko taki podmiejski z piaszczystymi "wydmami", z osiedlami domków dookoła. zabudowy głównie z połowy 20w. są też nowe rezydencje, ale zdarzają się też piękne perełki, przedwojenne na pewno!!! dworko-pałacyki!!!! cuuuudo!!!! mówię Ci!!!! jak byłam mała, marzyłam o takim. bluszcze, mchy i te sprawy. byłam pewna, ze mieszkają tam królewny, albo przynajmniej jakies duchy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Królewny ????? JADĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ej no Aricia ty mało ambitna, mało kreatywna? No co ty!!! co ja mam o sobie pomyśleć. Pomalowałam farbą tablicową ścianę w pokoju u syna na której była tapeta . Pomarszczyło się to jak stara baba Muszę dziecku to jakoś naprawić bo teraz to i ja się boję tego pokoju, masakra Masz jakieś inspiracje fajne do pokoju pięciolatka? wrzuć na dzieciowym Aniu czasami człowiekowi takie myśli przychodzą gupie do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 18.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A ja czytam tego chwalonego Greya i średnio mi się podoba, nawet wręcz nie podoba mi się, mam nadzieję że nikogo nie urażę ale dla mnie ta książka to tandeta. Ja kurcze nawet o takiej wannie nie marzę, nieosiągalne dla mnie. Wiem marzenia i chciejstwa swoją drogą ale ja mam jakieś takie przyziemne marzenia co by je spełnić. nie słyszałam o tej książce ani jednej dobrej opinii,dlatego nie ma jej póki co na mojej liście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts