alicja5 19.03.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ania wklej rzut parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 nie liczyłabym na to zbytnio:(, cześć na pewno da się jakoś działówkami zasłonić. U nas słupy to elementy konstrukcyjne dachu i nijak można je ruszyć. Tyle, że ja się akurat z nich bardzo cieszę. Po spotkaniu ze szlifiereczką będą piękne:). Bożżżżeee jak ja bym chciała takie słupy!!!!!!!! Kocham je ogromnie. Co prawda mam takie na strychu,ale dom jest parterowy wiec strych służy jako graciarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Moja koleżanka, baba budowniczy, zrobiła sobie kotłownie w garażu. Na ścianie garażu, tuz obok pieca, zrobili kratki wentylacyjne. Tył garażu, tam gdzie jest piec, oddzielili od reszty garażu, ścianka działową. W ten sposób powstało oddzielne pomieszczenie z własna wentylacją. Byłam, widziałam, macałam. Nikt się nie czepiał, że komina nie ma, a przecież był odbiór budynku Słupy niech sobie będę ( skoro muszą ) ale do jasnej cholery nie w tak kretyńskim miejscu. Ni to przy scianie, ni to na środku pokoju, co by mozna to jakos obejść. Stoją tam, gdzie są w miarę sensowne wneki na łóżko czy szafę. Naprawdę zawadzają .... Zaczęlam sie zastanawiac czy brac ten dom Mejuś, przesłałaś mi kiedys na priv. sporo linków z ofertami domów. Jeden ( mimo, że cygański ) utkwił mi w pamięci. Szukam go ale z linka wyskakuje informacja, że ogłoszenie wygasło. Nie pamiętam gdzie to było, za ile....Był zielony i miał okna w łuk, duża działka. Pamiętam, że na działce stało coś jeszcze. Jakiś duzy garaż czy sklep a może duze pomieszczenie gospodarcze....Metrażowo był ok....Chciałabym jeszcze raz mu się przyjrzeć ale nie mogę go kuźwa znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ania wklej rzut parteru. Aluś , nie da rady Bazuję na rzutach innego domu bo jest identyczny do tego "naszego" Podejrzewam, że to jest dokładnie ten sam projekt, tylko architekt pozmieniał elewacje. Ala, szukaj projektu Kurant z garażem - to ten sobowtór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 19.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 A gdzie te słupy są? Bo na planie ich nie widać? Mam pomysł na pokoje na górze - żebyś nie musiała dzielić okna balkonowego (co wiąże się z pozwoleniami na odstępstwo + poważne roboty konstrukcyjne), mogłabyś zrobić tak, jak na obrazku: Drzwi wychodzące na tę wnękę i balkon możesz dać przeszklone do sufitu, na lekkich profilach, żeby nie zabierać światła, a wnęka tworzyłaby wspólną mini-werandę. Z wietrzeniem nie byłoby problemu, bo jest dodatkowe okno. Planujesz coś na tajemniczej powierzchni pt. "strych"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Basiu, na tych rzutach nic nie widać ale na rysunkach już powinny być widoczne. Dziekuję za pomysła Znalazłam ten niby zielony dom. Okazuje się, że jest biały, nie ma okien w łuk ...Co sie ze mna dzieje ? :bash::bash: Pokaże wam : http://dom.gratka.pl/tresc/402-12179560-mazowieckie-chotomow.html#a7ce1575bab6f81a,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 19.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a pokaż jeszcze raz tego blizniaka dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Kasiu priv poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 19.03.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dziękóweczka:) No trzeba przyznać , że to dwie różne bajki. Moja bajka to zdecydowanie ten domek, który pokazałaś. Zadzwoń może i zobacz ile zeszliby z ceny. Jakby nie było to do tego domu wchodzisz, robisz po swojemu i możesz mieszkać. Jest to na pewno o wiele krótsza droga niż bliźniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dwie bajki A moja żadna W tym domu wolnostojącym sporo metrażu zabiera piwnica....Wygląda jak.......wygląda . Miejscowość w której się znajduje jest "obciążona" budową trasy mostowej. Cholera wie, gdzie to dokładnie jest. Sprzedaż prowadzi agenturka, więc nic nie powiedzą Skonsultuję z moim łaskawcą. Zobaczymy co powie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aniu dom bardzo dobrze wygląda,ma dużą dzialkę. Tak jak Kachana napisała,odpadają ci sprawy papierkowe,pozwolenia,motania z przyłączami i innymi duperelami. Przepisujesz umowy tylko na siebie i to jest wielki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wiem Aluś Pomyślę jeszcze...poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wiem Aluś Pomyślę jeszcze...poszukam. Właśnie siedzę i też szukam:)...............a robota leży;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aluś, daj spokój. Przeze mnie zawalisz robotę i po nocach będziesz siedzieć ! Sama dam sobie radę Nie mogę. Takie teksty "powodują dziwny grymaso - usmiech na mojej twarzy " cytuję z ogłoszenia ...........................................oraz dużym oknami powodującymi, że pomieszczenie jest widne. Zabije się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mi też opada szczęka:jawdrop: jak widzę opisy i zdjęcia nie mające ze sobą nic wspólnego:jawdrop:I czasem niektóre domy przyprawiają mnie o telepot....wiem ,że o gustach sie nie dyskutuje..........ale jak można żyć w takich koszmarach:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.03.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mniejsza o to czy mają coś wspólnego. Forma i styl, niektórych opisów, wskazuje na to, że musiały nad nimi pracować tęgie głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mniejsza o to czy mają coś wspólnego. Forma i styl, niektórych opisów, wskazuje na to, że musiały nad nimi pracować tęgie głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Tak sobie siedzę i przeglądam te oferty i powiem ci ,że łatwo nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak na tą chwilę nie znalazłam nic odpowiedniego dla twojej rodziny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 19.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Zabijają mnie opisy w stylu ,, dom wolno-stojący ,dom 140 metrów,działka 180metrów." :bash::bash: Przecież wiadomo ,że to bliźniak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.03.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Anula, nie martw się!!! Będzie dobrze!!! Jak Ci podchodzi ten dom z ogłoszenia, to umów się z agentem i wtedy będziesz wiedziała, gdzie to jest, może nie maja umowy na wyłaczność. Jak Ci się spodoba, to się umówisz z właścicielami później. Z bliźniakiem tez jeszcze nie popadaj w minorowe nastroje.. zawsze tak się wydaje na początku drogi! A tu obrazeczki, które ( ciekawe czemu? ) kojarzą mi się... tylko z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts