mayday 20.03.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu, w kwestii domu w Kątach i słupków, które ja widziałam od razu, bo miałam PDF rzutów... Aniu, to jest dach mansardowy, czyli jakby dwie konstrukcje, które tworzą dwie bryły dachu. Te słupki są konieczne, bo podtrzymują płatwie, nazwijmy pośrednie, tej drugiej konstrukcji bryły dachu. Rany, jasne to? W to miejsce ze słupkami najczęściej projektuje się szafę i jak się przyjrzałam to się da. Tam i tak jest najciemniejsze miejsce w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Gosiu, dzięki Ci kochana W tych ciemnych miejscach, widziałabym łóżka.....nie lubimy światła Ariciu, z przerażeniem przeczytałam Twoją wiadomość........nie wiedziałam o tym Jak dobrze, że nie szczepię dzieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Anetko, nic nie szkodzi. Skąd miałas wiedzieć Mój mąz został sierotą w wieku 21 lat. Najpierw nagle zmarł jego ojciec, rok po nim z wielkiego żalu, matka Bardzo ich lubiłam. Takich teściów, życzyłabym wszystkim ! Nie doczekali naszego ślubu, wnuków..... Dla mojego W, jest to bardzo bolseny temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Anetko, nic nie szkodzi. Skąd miałas wiedzieć Mój mąz został sierotą w wieku 21 lat. Najpierw nagle zmarł jego ojciec, rok po nim z wielkiego żalu, matka Bardzo ich lubiłam. Takich teściów, życzyłabym wszystkim ! Nie doczekali naszego ślubu, wnuków..... Dla mojego W, jest to bardzo bolseny temat.... Przykre to bardzo- zwłaszcza, że pewno Teściowie byliby Ci rodziną z sercem na dłoni, której masz powiedzmy niedostatki:( . Ja witam się z pracy, ledwo zipię taki mam tu sajgon. W dodatku dostaję po dupie za nie swoje błędy, ech życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jubilatce winszuję samego dobrego:), zresztą życzenia u niej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Przykre to bardzo- zwłaszcza, że pewno Teściowie byliby Ci rodziną z sercem na dłoni, której masz powiedzmy niedostatki:( . Ja witam się z pracy, ledwo zipię taki mam tu sajgon. W dodatku dostaję po dupie za nie swoje błędy, ech życie... Kasiu, już 20 ! O której zamykacie tę bardachę ? Nie za swoje błędy ??? Zażądaj podwyżki za trudne warunki pracy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kasiu, już 20 ! O której zamykacie tę bardachę ? Nie za swoje błędy ??? Zażądaj podwyżki za trudne warunki pracy ! jeszcze godzina, która chyba nigdy się nie skończy...podwyżki kochana?prędzej buta dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to zacznij kraść ! Co to za zwyczaje, żeby uczciwego człowieka tak stresować ! Buta w sensie obuwia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to zacznij kraść ! Co to za zwyczaje, żeby uczciwego człowieka tak stresować ! Buta w sensie obuwia ? hahahah , w sensie pożegnanie:) a czasy faktycznie łajdackie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to sie obraź i odejdź z honorem ! Sami sie będa prosić, żebys wróciła ! A Ty na luzaczku, otworzysz pensjonacik i w doopie będziesz miała szanowne towarzystwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No to sie obraź i odejdź z honorem ! Sami sie będa prosić, żebys wróciła ! A Ty na luzaczku, otworzysz pensjonacik i w doopie będziesz miała szanowne towarzystwo ! Jeden kredyt temu pewno bym tak zrobiła, a tak to niestety... Jednak przyjdzie jeszcze na mnie pora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 O tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wieści z frontu... Czyżby zdecydowany kupiec ??????????????????? Miałam przed chwilą nalot...przechodzili pod balkonem i zobaczyli baner.Chcą przyjść jeszcze w sobotę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spieszą się !Do maja muszą miec nowe lokum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejciu........ Twu, twu...żeby nie zapeszyć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.03.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 tfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfutfu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie nadążam, ale przynajmniej ostatnie posty grzecznie przeczytałam :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie nadążam, ale przynajmniej ostatnie posty grzecznie przeczytałam :stirthepot::stirthepot: Cwaniara ! Tak po łebkach ? Za kociołki wybaczam Ariciu, dzięki ! Mam ochotę stanąc na balkonie i wydrzeć japę radosnym KUŹWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Mam ochotę stanąc na balkonie i wydrzeć japę radosnym KUŹWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! ja tak mam co drugi dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 gratuluję Twoim sąsiadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 wieści z frontu... Czyżby zdecydowany kupiec ??????????????????? Miałam przed chwilą nalot...przechodzili pod balkonem i zobaczyli baner. Chcą przyjść jeszcze w sobotę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spieszą się ! Do maja muszą miec nowe lokum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejciu........ Twu, twu...żeby nie zapeszyć ! tfuuuuu,tfuuuu,tfuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.03.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja już się cała oplułam ! Tfu, tfu, tfu ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts