rere79 20.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 To i ja przyszłam popluć Tfu, tfu, tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.03.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Tfuu, na psa urok!!! Będzie dobrze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.03.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Wieści z frontu... Czyżby zdecydowany kupiec ??????????????????? Miałam przed chwilą nalot...przechodzili pod balkonem i zobaczyli baner. Chcą przyjść jeszcze w sobotę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii spieszą się ! Do maja muszą miec nowe lokum !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejciu........ Twu, twu...żeby nie zapeszyć ! Czary mary hokus pokus! Tylko pamiętaj, żeby wyrażać przy zainteresowanych wielki żal, że musisz się stąd wyprowadzać, bo to takie cudowne mieszkanie, wspaniałe miejsce, a sąsiedzi to najdrożsi przyjaciele, co to ostatnią koszulę itd., no ale wicie, rozumicie, dzieciaki rosną, a pokoje jakoś nie chcą Gdzie jest Barbi ? Dziś na Westwingu są szufladki http://static.westwing.pl/i/DE-RA567WW24FDNDE-1-product.jpg No dzięki, dzieki! Nawet przyjemne, chociaż raczej w kategorii ozdobnych, niż użytkowych. Ja szukam jakiegoś bydlęcia, które pomieści circa-about 2500 płyt CD mojego małżonka - czyli szufladki o odpowiednich wymiarach i koniecznie na porządnych prowadnicach, bo te cholerne płyty swoje ważą. Gdyby nie to, że bardzo kocham moje nerki, to może rozważyłabym pozbycie się jednej, żeby u stolarza obstalować coś w podobie: http://www.maisonsdumonde.com/images/produits/FR/fr/taille_hd/0/17/103870_3.jpg A póki co, wzdycham sobie, ech ech ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.03.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Alicjo bardzo dziękuję i Twojemu "dzieciowi" - (synkowi?) życzę wszystkiego dobrego (chyba nie łatwy ma charakter jeśli podobny do mojego ? ) Anetko nie wiem jak ty ,ale mój to ma fazy:bash:.Raz wyłoży wątrobę na talerz i gada o wszystkim,a raz bez kija nie podchodź - niemowa:bash: I wtedy bij zabij a nie powie co na tej cholernej wątrobie mu leży:bash: A ,że ja z tych cierpliwych:rolleyes: ,to czekam spokojnie aż przylezie znowu z tą wątrobą Edytowane 21 Marca 2013 przez alicja5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.03.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aniu,mimo późnej pory i stanu lekko chwiejnego,mam jeszcze siłę aby troszkę popluć............... tfu,tfu.........na psa urok :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 To i ja uroki poodczyniam, tfu, tfu na psa urok :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.03.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 barbi, swojego czasu znajoma kupiła podobną komodę w isku ..i to z drewnianymi frontami ! można też kupić zwykłą, sosnową. pobejcować, popsuć, postarzyć, zaolejować i powymieniać uchwyty ( u Ciebie pewnie nie ma problemów z zakupem podobnych) i voila! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.03.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aniu....tak pluję, że oplułam ekran......tfuuuu, tfuuuuu, tfuuuu....oby się udało!!!!!!!!!! A ze nie umiem jak wiesz emotek wstawiać (kiedyś mi się udało.....chyba raz) ....to mieszam w moim najwiiększym garze w kuchni:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Tfu, cześć, tfu, dziewczynki Tfu, dziekuję, tfu, za plucie, tfu, tfu, tfu...... Jeśli się uda, to będzie największe zaskoczenie w moim życiu. Tak z marszu, tak spontanicznie i tyle dziwnych zbiegów okoliczności ?????????????? Nam sie spieszy, im też. Oni już sprzedaja swoje i do 1 maja musza znaleźć i przygotować sobie nowe lokum...My chcemy jak najszybciej zaklepać jakiś dom...... Szaleństwo.... Tak to przeżywam, że wczoraj, zaraz po ich wyjściu dostałam takiego ataku bólowego brzucha, że zwijałam się i jęczałam jak cholera. W nocy, kilka razy sie budziłam, chodziłam, masowałam, brałam leki......Stres ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aniu....trochę wyluzuj z tymi nerwami.........wdech.....wydech.....tylko spokój może nas uratować!!!! SPOKOJNIE!!!! Szkoda, że tak daleko mieszkasz.......pomogłabym ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :bash::wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :bash::wtf: co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nic Pisałyście o nerwach to się próbuję uspokoić waląc w murek i dziwię sie, że tak się denerwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nic Pisałyście o nerwach to się próbuję uspokoić waląc w murek i dziwię sie, że tak się denerwuję no to już lepiej:) a Ci ludzie to z jakim nastawieniem?był entuzjazm?o cenie już wiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.03.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Marimag tfu tfu tfu :stirthepot: Zapytałam mężula czy taka jestem , powiedział że nie.. Jednak im z kimś bliżej jestem , tym więcej od kogoś wymagam.. Anetko ,to jeszcze dołożę - pedant , perfekcjonista , indywidualista , ,,dzielący włos na czworo '',uparciuch , wrażliwiec . To cechy najbardziej rzucające się mamuni w oczyska, a mogę tak jeszcze długo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 21.03.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nic Pisałyście o nerwach to się próbuję uspokoić waląc w murek i dziwię sie, że tak się denerwuję Wcale Ci się nie dziwię, ja też taki nerwus jak jakaś akcja. Wpadłam szybko popluć, pomieszać i już mnie nie ma, bo ostatnio mam duuużo pracy, duuużo zajęć a tu jeszcze święta idą... Zero przygotowań u mnie:( Doprawdy - chciałam już okna myć ale ta pogoda.... Jakoś mnie nie zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 21.03.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Anuś,współczuję nerwów. Wiem jak to jest bo sama miałam identyczną sytuację. Uda się ,bo przecież plujemy na potęgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no to już lepiej:) a Ci ludzie to z jakim nastawieniem?był entuzjazm?o cenie już wiedzą? Kasiu, teraz kupcy najpierw pytaja o cenę a dopiero potem : oglądaja, marudza, negocjują... Entuzjazm był ......Babka, jakiegos słowotoku dostała To dobry znak ! Niektórzy tak własnie odreagowuja emocje....Dowiedziałam sie o wnuczkach, córkach, śmierci teściów, srylionie spodków, talerzyków i imbryczków, kwiatku na lodówce (?), o innych, ogladanych przez nich mieszkaniach - tu nawet fotorelacja mnie spotkała Facet chłodny, konkretny, małomówny ale po spotkaniu z moim synem....wymiekł ! Michał opowiedział mu historię swojego życia w wersji skróconej czytaj chaotycznej Ola przytulała sie do babki, która nie była tym czułościom obojętna Wyszli z kwadratowymi łbami. Przychodza znowu w sobotę.....Kazali mi się dowiedzieć o księgę wieczysta tzn. czy mozna założyć? Sprawdziłam - można. Okazuje się, że wiekszośc mieszkańców mojego osiedla juz ma ...a Ja nic nie wiem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Wcale Ci się nie dziwię, ja też taki nerwus jak jakaś akcja. Wpadłam szybko popluć, pomieszać i już mnie nie ma, bo ostatnio mam duuużo pracy, duuużo zajęć a tu jeszcze święta idą... Zero przygotowań u mnie:( Doprawdy - chciałam już okna myć ale ta pogoda.... Jakoś mnie nie zachęca. Olej te okna ! Co dla kogo ???? Idź do frycka, ugotuj cos dobrego a reszta się zrobi w swoim czasie ! Anuś,współczuję nerwów. Wiem jak to jest bo sama miałam identyczną sytuację. Uda się ,bo przecież plujemy na potęgę Ja juz nawet nie mam czym pluć - wyschłam ! Do mojego szanownego męża chyba wreszcie dotarło i dziś rano zniósł do samochodu 7 wielkich kartonów. Gdy już je spakował, ledwo żywy wszedł do domu i mówi : Mam zawał ! Jak dałas radę to przenieść z pokoju do przedpokoju ? Kuźwa, to waży tyle, jakbyśmy tam cegły trzymali ! Odpowiedziałam: Musiałam ! Mam leniwego męża ! Mój mąż : A to hooj ! Odpowiedź : Nie zaprzeczam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Fiu, fiu......ładna z Was para ! W chałabałach nie gustuję ale chyba dobry z niego chłop, co ? Dobrze mu z oczu patrzy Ale Tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! Przecież Ty wyglądasz jak Rene Zelweger !!!! Kopia, klon, sobowtór ! Skóra zdjęta....:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts