kachna2802 21.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Patrzę, patrzę i nie widzę tego podobieństwa. Jednak porównanie mi bynajmniej pasuje także dziękuję. Co do męża straszny raptus, ale narzekać nie mogę. Generalnie łatwiej mu się dogadać ze zwierzętami niż z ludźmi;). Raz na jakiś czas zmienia oblicze i się goli, ale muszę go do tego jakiś miesiąc namawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.03.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kasiu przypadkowo załapałam się na zdjęcia (ale mam farta . Śliczna z ciebie dziewczyna i bardzo przystojny mąż idę zaraz do ciebie Anka, jak się cieszę , kurcze urealniają się wszystkie czary mary ale jeszcze splunę żeby nie zapeszać Będzie Ania urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kasiu przypadkowo załapałam się na zdjęcia (ale mam farta . Śliczna z ciebie dziewczyna i bardzo przystojny mąż idę zaraz do ciebie Anka, jak się cieszę , kurcze urealniają się wszystkie czary mary ale jeszcze splunę żeby nie zapeszać Będzie Ania urządzać Dzięki Kobieto:) zapraszam do siebie:) No, gdzie ta Anna bo muszę fotki wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kasiu, na każdym zdjęciu wygladacie inaczej...nie znaczy, że gorzej W wersji bez futra jest miodzio ! Ze zwierzetami lepiej niż z ludźmi ? A może on jakiś"tanczący z wilkami" lub "zaklinacz koni" A kiedy, będzie sie dogadywał z noworodkami ? Kiedy braliście ślub ? Chyba jakos całkiem niedawno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kasiu, a jaki Ty jesteś rocznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 hahahah ile pytań, ślub dwa lata temu, rocznik 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.03.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a mnie gospodynie nawet nie cmokneła na powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Czekam na odpowiedź na jedno, bardzo istotne pytanie ....Chyba ktos mi sie miga od odpowiedzi ..... To powiem Ci szczerze, że bardzo powaznie wygladasz. Nie staro.....prosze sobie nie dopisywać...powaznie. Taka małolata..kuźwa :eek:kiedy to było ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a mnie gospodynie nawet nie cmokneła na powitanie Już cmokam, cmokam ! Cos Ty taka całusna się zrobiła, co ? Cmokam, tylko usta pluciem mam zajete ! Tfu, tfu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 jeśli chodzi o niemowlaki to mamy to na uwadze;), coś chyba nie tak z tymi zdjęciami, bo do tej pory jak się nie pomaluję to mnie o dowód potrafią pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a masz czym jeszcze (pluć)? aaa bo nie mam czasu na nic bleee... nie mogę poczytać spokojnie w pracy - wszystko na szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no i znowu muszę spadać papaptki , do poczytania wieczorem wpadnę pomiędzy dr House'm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kasiu, Ty jesteś naturalnie slicznym rudzielcem czy się farbujesz...no i oczywiście jesteś ślicznym farbowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 W kwestii noworodków to wal jak w dym. Męża na korki do mojego rozpłodowca możesz przysłac Wiele roboty z tym nie ma A to w sumie najprzyjemniejsza faza....potem jest tylko gorzej ! 30 sekund z prysznicem i gra wstepną Tak wymiata mój speedy Gonzales! Dlatego pewnie, nawet nie wiem kiedy machnelismy ostatnia dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Udana jesteś Kobieto:) juz pisałam kiedyś, że mam tylko piegi-włosy muszę sobie zmajstrować niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja tez uciekam...gary wołają a musze jeszcze upiec jakies ciasto......zaniedbuje ten temat od tygodnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kobieta stara sie wszystko pamietać ale sporo Was tu przychodzi i powoli mój mały rozumek, zaczyna dymić ! Rudy Ci pasuje... Konweniujesz z lasem...wiewióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.03.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ty sobie lepiej zmajstruj, wiesz co ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Oooooo...i ja się załapałam na fotki.....Fajna z was parka Kasiu:) A jak mąż dogaduje się lepiej ze zwierzętami .....to na pewno super z niego chłop!!!!!!!!! No a Ty....urodziwa dziewczyna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts