marimag 06.02.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 rere, dzięki sama rozkminiłam Narendilko a cos Ty taka ....z tym jęzorem ? Te okna, kaloryfery, okiennice to juz zrobiłam. Proszę.... i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 06.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 nie nadrobię, przyszłam listę podpisać i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 O kurcze Nie mam czasu a sama bym sobie tak urządziła łazienkę A można w tym programie wstawiać swoje zdjęcia i dopasowywać resztę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 I co, Ania? I było się tak wściekać? Dobrze idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A można w tym programie wstawiać swoje zdjęcia i dopasowywać resztę ? Gosiu, a co dokładniej masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Gosiu, a co dokładniej masz na myśli? Robię zdjęcie mojego mebla, czy pokoju i zmieniam sobie podłogę, kolor ściany, dodaję inny mebel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Narendilko.....i tu właśnie widać co ze mnie za typ !!!Dostaje kurwicy i rzucam wszystko....spróbuję jeszcze raz i znowu myszka leci.....siadam kolejny raz i wiązanki lecą..i tak do skutku. Nie jestem zadowolona z tego co "stworzyłam" ale mam jakiś tam obraz. Wkurzaja mnie te obleśne meble i inne piardensy.Nie wiem jak pomalowac ściany...Mam problem ze schodami. Szerokość jest dobra - 2 godziny je dopasowywałam !!!!!!, ale z wysokością nie mogę dojść do ładu. Czytam z przekroju budynku wysokość kondygnacji plus grubośc stropu i tyle daje schodom. Na wizkach ,widać jednak, że nie stykaja się z górna kondygnacją...Kolejny problem to drzwi na półpiętrze. Jest to wejscie do pokoju nad garażem. Schody przygniataja je w połowie.....Drzwi standard, wysokość schodów z planu i jednak nie gra. Co do wściekania sie to mam tak od urodzenia.Mama mi opowiadała o tym jak malowałam farbami. Postanowiłam namalować księżniczkę, w tle zamek, fosa, rycerz na koniu i inne okoliczności przyrody.Namalowałam juz wszystko, wszystko mi sie podobało i na koniec postanowiłam namalowac księżniczce malutkie kolczyki. Poniewaz kolczyki nie sprostały moim oczekiwaniom..rysunek porwany, farby pieprznięte w kąt i ryk, że nie umiem.Jestem zła sama na siebie za to, że czegos nie umiem, a nawet jak zrobię to wściekam się, że nie wyszło tak jak chciałam. Wyobraźnia wyprzedza zdolności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Gosiu, u admetki, dziewczyny jakos to robią. Wstawiają żyrandole, szafki itp. na zdjęciu jej salonu, kuchni czy jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Robię zdjęcie mojego mebla, czy pokoju i zmieniam sobie podłogę, kolor ściany, dodaję inny mebel ? W tym programie nie. Ja takie rzeczy, o których piszesz robię w zwykłym programie graficznym. Żmudna robota, ale mogą wyjść cuda. Mistrzynią w tym jest pestka. Dziewczyny mówią na to co robi czary. Wychodzi jej niezwykle realistycznie. Gosiu, u admetki, dziewczyny jakos to robią. Wstawiają żyrandole, szafki itp. na zdjęciu jej salonu, kuchni czy jadalni. Ale nie w SH3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Narendilko.....i tu właśnie widać co ze mnie za typ !!! Dostaje kurwicy i rzucam wszystko....spróbuję jeszcze raz i znowu myszka leci.....siadam kolejny raz i wiązanki lecą..i tak do skutku. Tylko po co tracić energię na nerwy Nie wiem jak pomalowac ściany... Kliknij dwukrotnie na ścianę, to otworzy Ci się okienko z możliwością edycji. I tam masz możliwość pokrycia ściany farbą lub teksturą. Tylko zauważ, że ściana ma dwie strony i nie zawsze od razu udaje się trafić w tą właściwą Mam problem ze schodami. Szerokość jest dobra - 2 godziny je dopasowywałam !!!!!!, ale z wysokością nie mogę dojść do ładu. Czytam z przekroju budynku wysokość kondygnacji plus grubośc stropu i tyle daje schodom. Na wizkach ,widać jednak, że nie stykaja się z górna kondygnacją... A wysokość pomieszczeń/ścian dobrze wstawiłaś? Robi się to w tym miejscu, gdzie koloruje się ściany. I dlaczego zakładasz, że w programie grubość stropu wyszła Ci taka sama jak w rzeczywistości? Kombinuj, zmieniaj po troszeczku. W końcu wyjdzie. Kolejny problem to drzwi na półpiętrze. Jest to wejscie do pokoju nad garażem. Schody przygniataja je w połowie.....Drzwi standard, wysokość schodów z planu i jednak nie gra. Nie zakładaj, że model schodów jest idealnie dobrany do tego, co masz w projekcie. Powiedziałabym nawet, że marna na to szansa. Może trzeba będzie poszukać innych schodów. Pomału. Jak już opanujesz to co jest w SH3D, to popróbujemy z innymi modelami. I spróbuj robić większe zdjęcia. Ciężko się ogląda te znaczki pocztowe, które wklejasz. Słowo klucz: rozdzielczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć wszystkim:) Aniu, wpadłam tylko na chwilkę (bo zabiegana kobieta jestem) bo chciałam powiedzieć, że trzymam kciuki za męża! Będzie dobrze....trzeba tak myśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć Bogumil...dzięki za wsparcie...Odchodzę od zmysłów... To moja najukochańsza trzustka na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.02.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu, wierzę ci i bardzo współczuję takich zmartwień....uwierz, wiem co mówię...ale pozostaje tylko mieć nadzieję i wierzyć w to że będzie dobrze. Ja jestem myślami z tobą Buźka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.02.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Zwiększyłam rozdzielczość obrazka. Strasznie długo się renderuje, a tam prawie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Zwiększyłam rozdzielczość obrazka. Strasznie długo się renderuje, a tam prawie nic nie ma rere a dalej jest już tylko gorzej A na ile ustawiłaś? Mała uwaga. Dobrze jest mieć każdy pokój w oddzielnym pliku. Przyspiesza nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A na ile ustawiłaś?. 1280x720 Mała uwaga. Dobrze jest mieć każdy pokój w oddzielnym pliku. Przyspiesza nieco. Narazie męczę się ze strefą otwartą i tam muszę dużo wpakować. Inne pomieszczenia będę osobno zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 06.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu , z całych sił trzymam kciuki za męża!!!! Dobrze ,że mąż trafił pod opiekę lekarza ,który wyprzedza fakty,lepiej sprawdzać przed.Wiem coś o tym.Będzie dobrze. A wizek gratuluję,zdolna bestia jesteś Jak dziewczyny mówiły,małymi kroczkami ,spokojnie i zaraz mistrzem będziesz:D Ściskam i lecę dalej z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Znikam. Będę dopiero wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jest tu kto ? Puk, puk ..... Alicja tłumaczy, mejdej chyba goli całe ciało, bo jak wyszła do fryzjera to słuch o niej zaginął, Olinkowa lata z miarka i morgi liczy, rere projektuje dolny Manhattan, Bogumil robi dżdżownicom golfiki na wiosnę, Gosia z aparatem wypatruje flamingów, narendilka gnębi studentów, Bastki jest już pewnie w Australii, admetka usypuje rytualny stos, atena przedawkowała z kawą, barbi duma jak się nie nadumać.....czy to wszyscy ? Tylko Ja, taka sama tu siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 06.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja jestem, właśnie przyszłam. Miała kuleżanka na ploty wpaść, ale przełożyła zlot czarownic to siedzę tu. Usiłuję nadrobić Czytam,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts