marimag 23.03.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Gosiu, priv doleciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 doleciał, doleciał, właśnie oglundam fajne to, ale kurka, ceny......chiba, jakiś skok na bank musimy skrzyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Anku, rozsądne, albowiem ponieważ: taniocha (sosna) pociągnięta jest na biało, a szlachetny dąb - zostawiony w stanie naturalnym. Czyli to wszystko, o czym pisałam wcześniej. Wiem, wiem, będziesz coś tam stękała o twardym drewnie, że sosna miękka jak masło, ble ble ble , ale między sosną a dębem jest jeszcze parę gatunków niedrogich, a w miarę twardych, i jak już chcesz malować, to naprawdę szkoda kasy na dąb, bo i tak zakryjesz farbą. To tak, jakbyś zrobiła sobie marmurowe parapety (bo twarde, wytrzymałe, nie wypaczają się) i pociągnęła je na biało olejną farbą (bo fajnie). Jeśli chodzi o względy estetyczne, to dokładnie pokrywają się z tym, co wyżej: gdybym miała podłogę sosnową, to na 100% bym ją pomalowała. Gdybym miała dębową, to na 100% bym zostawiła, choćby nie wiem jak bardzo podobały mi się malowane podłogi (a podobają mi się - tak w ogóle). Ja wiem, że to na razie dość wirtualna i w sumie absurdalna rozterka, bo na razie nie masz ani mieszkania, ani kasy na podłogę, ale skoro już tu sobie gdybamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 doleciał, doleciał, właśnie oglundam fajne to, ale kurka, ceny......chiba, jakiś skok na bank musimy skrzyknąć Drogo ?????????? Zupełnie przyzwoicie ! Zaraz poszukam linka do stronki. Tam to dopiero wymyślili ceny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 PS. Ale liczę na to (i życzę tego), że wkrótce (no niech zadzwonią ci cholerni chętni!) przestanie być taka wirtualna i będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Anku, rozsądne, albowiem ponieważ: taniocha (sosna) pociągnięta jest na biało, a szlachetny dąb - zostawiony w stanie naturalnym. Czyli to wszystko, o czym pisałam wcześniej. Wiem, wiem, będziesz coś tam stękała o twardym drewnie, że sosna miękka jak masło, ble ble ble , ale między sosną a dębem jest jeszcze parę gatunków niedrogich, a w miarę twardych, i jak już chcesz malować, to naprawdę szkoda kasy na dąb, bo i tak zakryjesz farbą. To tak, jakbyś zrobiła sobie marmurowe parapety (bo twarde, wytrzymałe, nie wypaczają się) i pociągnęła je na biało olejną farbą (bo fajnie). Jeśli chodzi o względy estetyczne, to dokładnie pokrywają się z tym, co wyżej: gdybym miała podłogę sosnową, to na 100% bym ją pomalowała. Gdybym miała dębową, to na 100% bym zostawiła, choćby nie wiem jak bardzo podobały mi się malowane podłogi (a podobają mi się - tak w ogóle). Ja wiem, że to na razie dość wirtualna i w sumie absurdalna rozterka, bo na razie nie masz ani mieszkania, ani kasy na podłogę, ale skoro już tu sobie gdybamy... U la la...ale się koleżanka wczuła i rozpisała ( wreszcie ! ) Tak ! To prawda ! Temat jeszcze wirtualny ale pogdybac juz pora Będę malowac jak nic ! Wstępnie, zdradziłam pomysła mężowi...No nie powiem, zeby był zachwycony ale......rozmowa zeszła na sprzęt i tak Ją poprowadziłam, że mąz uznał, żebym się tak nie angażowała w sprawy sprzętowo - nagłośnieniowo - audiofilskie bo to jego zadanie. Przecież Ja Ci się nie wtrącam w sprawy urządzeniowe, nie ? Powiedziałam, ze chciałabym, żebyśmy razem wszystko uzgadniali. Gdy to usłyszał, dotarło do niego, że w sprzęt chcę również ingerować a tu jak ZAGŁOBA BĘDZIE BRONIŁ SWOICH RACJI ! Pomarudziłam, że nie chcę kilometrów kabli, sryliona gniazdek, przełączników, dziwnych sterowników. Kupimy TV w markecie bo tanio i git. Jego spojrzenie było tak wymowne..................... Wiem, ze zgodzi sie na wszystko byle pozwolic mu przyczepić do ściany ten swój testosteron Niech ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 PS. Ale liczę na to (i życzę tego), że wkrótce (no niech zadzwonią ci cholerni chętni!) przestanie być taka wirtualna i będzie jak znalazł Dałam nawet na mszę w tej intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Mejuś...luknij. To cena za sztukę !!! :jawdrop: http://www.domzbajki.pl/vives-bunker-byssp-grafito-28x35-p-14008.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 A tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chcem ! :cry::cry::cry::cry::cry: Cena ! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf::wtf: http://www.domzbajki.pl/vives-oregon-c-20_928_1044.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 W casto były cegiełki w połysku w sześciu kolorach bodajże, po 50pln/mkw....kupowalam tacie białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Też o nich słyszałam ale nie wiem jak wyglądają, jakie wymiary no i jakie wrażenie robią.....W różnych kolorach ? Tyle razy byłam a Casto i nigdy nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 a pod jaka nazwą figurują ? Pamiętasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 łaaał. fajne. Ale ta cena to nie na duże powierzchnie...też się zastanawiam jeszcze nad kaflami czarnymi do kuchni na ścianę. Podłogę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ale które łaaaaaaał ? Mejuś, błagam Cię, pokaż co juz masz, co byś chciała, co planujesz no i kuźwa gdzie te foty o których dzis gadałyśmy przez telefon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.03.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Mari, siedzę w statystykach medycznych. Nie mogę nigdzie znaleźć danych o kontraktach na chemioterapię niestandardową na 2013..Łeb mi paruje, ale obiecywam, że się jeszcze dziś poprawię. łaał było na cegiełkę, zwłaszcza czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 nie pamiętam, ale to stara kolekcja....i by tylko wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Przeleciałam wszystkie Markiety...Tylko Leroy Merlin ma ofertę w necie. Reszta to delikatnie mówiąc żenuła ! W Casto brak cen ! Obi tylko instruuje .... Lukne jeszcze na Brico...nigdy tam nie byłam... Mejuś, jak to ? Może fredzio Ci zeżarł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Chciałam poinformować, że dopięła mi się wizja jadalni Szkoda, że nie umiem robic zestawień jak nasza Narendilka Wiedziałabym jak to ze soba gra. Domyślam się, widzę oczętami...główka pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Też o nich słyszałam ale nie wiem jak wyglądają, jakie wymiary no i jakie wrażenie robią.....W różnych kolorach ? Tyle razy byłam a Casto i nigdy nie widziałam a pod jaka nazwą figurują ? Pamiętasz ? Aniu, płytki z Casto noszą nazwę Colors albo Colours. To jest ich firmowy produkt. Wymiary mają 10x30 cm. Są białe, czarne (chyba?), szare i takie różne pstrokate. Zajrzyj do TEGO wątku (bliżej końca), wydaje mi się, że tam się pojawiały. I TU też są. Buk i jesion mają porównywalną twardość do dębu, a są chyba tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 23.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Sheldon, dziś dał łaskawie zrobić sobie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts