marimag 24.03.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Mej, ale Ja nie o bałagan pytałam ! Co to jest to przy suficie w jadalni, wiesz o co cho ? ariciu, Teraz oglądam dekoratornię...odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.03.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Mari, o tych lukach bagażowych mówisz , no, wiem. To jest część konstrukcji w procesie. Tera tam ścieli Z. pod halogenki. Nie przepadam za podwieszanymi sufitami, ale trzeba było z jakąś konsekwencją zasłonić podciąg pomiędzy schodami a salonem. A Z. kocha ledy ( i nie łabędzice mi tu chodzi, a Z. to nie Zeus) to niech se walnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tez właśnie oglądałam, ale jakieś dzis kulawe... zwłaszcza ta półeczka z formatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.03.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Gośka, bo osiwieję !!! Już wiemy z czego ta konstrukcja ale CZYM TO MA PÓŹNIEJ BYĆ ?????? Coś ciężko sie z Tobą dzis dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 no, ze to jest konstrukcja, w której będą umieszczone ledy/halogeny. dojdzie jeszcze jej wykończenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.03.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Sorki, ale dziś jestem w 11 rzeczach jednocześnie. No, Aricia, dobrze napisała, tam pójdą jeszcze frontowe karton-gipsy. I będzie git. Wyszpachluje się i na biało. Aricia, żeby mnie palma biła tylko w jedną niedzielę w roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 24.03.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Alo,a co tu taka cisza nastała? Bionda,nie tylko ty zastanawiałaś się nad praktycznością umieszczenia książek pod sufitem;) Moja pierwsza myśl- bardzo ładne wnętrze. Ale ........ drabina musi być gdzieś pod ręką,żeby z nich korzystać i żeby to wszystko odkurzyć Praktyczne to,to nie jest;) ale pomysł bardzo ciekawy. A może to jakieś atrapy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 24.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 I gdzie się podziewa gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 25.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Halo!! Już wczoraj dopytywałąm, gdzie gospodyni...ale wyskakiwał jakiś błąd. Halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.03.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Alo,alo...puk...puk....myjecie okna czy malujecie pisanki,bo taka cisza u Ani nastała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 25.03.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ja tam pracuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 pewno chatę sprzedała razem z internetem i zapitala z kartonami góra-dół!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.03.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 aluś, jakie okna!?!?!?!? nie ma sensu. zaraz przyjdą roztopy i i tak się szyby zachlapią... a tak na prawdę , to jest taki mój mały manifest, przeciwko zimie!!!! nie umyję okien, dopóki wiosna nie przyjdzie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dziewczyny ,jest szansa na poprawę pogody w kraju czy muszę walonki i papachę sobie zorganizować!!!??? Bo mam już mętlik od tych prognoz:bash: Jedni przepowiadają na plusie do 18 stopni a inni gadają ,że zima nie odpuści na święta??? Kurka ,żebym nie musiała to bym tyłka nie ruszyła. Myślałam ,że chociaż coś na ogrodzie zrobię,jakieś porządki po zimie trzasnę.A widzę ,że zająca będę lepić ze śniegu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.03.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ala, no co Ja cię będę czarować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 25.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.03.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam koleżanki Cisza, no bo o czym tu pisać ? Beznadzieja, nuda, żenuła....uszy mi opadły Mejuś, no nie mogę z tym zajęcem :rotfl: Czy to jakieś osobiste wycieczki ? Ala, kupuj te walonki i waciak. W razie czego się rozepniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.03.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A ja juz chciałam dać rękę sobie uciąć, ze na Bibera pojechałaś!!! Miałam zamiar pobiec pod atlas arenę, żeby Cię powitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.03.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A ja juz chciałam dać rękę sobie uciąć, ze na Bibera pojechałaś!!! Miałam zamiar pobiec pod atlas arenę, żeby Cię powitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 No żesz,czyli na to wygląda ,że ciepłe gatki muszę odziać. Zadowolona nie jestem,ale cóż poradzić Ania ,a ty te uszy postaw do pionu i daj na luz. Pewnych spraw się nie przeskoczy,musisz czekać na chętnego kupca. Znajdziesz kupca ,wtedy wszystko ruszy. Najczęściej tak jest ,że jak się strasznie napinamy,staramy,denerwujemy ,to wszystko idzie jak po grudzie. Odpuść trochę. A może trzeba dać mieszkanie do kilku agencji,wrzucić prywatne ogłoszenia gdzie się da ,rozwiesić ulotki po klatkach..... Może jak wiosna zawita ,to i kupcy się obudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts