marimag 27.03.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dzięki Aluś Ja również, życzę caaaaaaaaaaałej Twojej rodzinie, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkanocnych. Cudownej atmosfery, stęsknionych przyjaciół i rodziny, słodkiego lenistwa, opierniczania się w gaciach do 15.00, no i wlanego poniedziałku ( literówka admetki ale TAK !!! mi sie podoba, że nie mogłam sie oprzeć ) Ala o której lądujecie ? Wypadałoby, żebym powitała Was chlebem, solą i kocem elektrycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Czy jeszcze tu ktos przychodzi ???? Witam koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 helołłłłłłłłłł ja dzisiaj siedzę z "pupą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 ło matko ! Jak to z pupą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 no nie chciałam napisać z dupą w biurze ps ze swoją ale namieszałam ja dzisiaj jestem w biurze nie jadę na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ale co tam u ciebie Anka? jak samopoczucie lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Było trzeba napisać, że ze szczurami spożywasz lunch- yk ! Zrozumiałabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Cześć Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 28.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Czy jeszcze tu ktos przychodzi ???? Witam koleżanki Ja jestem:-) Dziś musiałam przybyć do pracy. No więc obowiązkowo zaglądam. Generalnie działam w domu - pomyłam okna, coś tam posprzątałam - i tak mi nabrudzą do niedzieli:bash: Dziś pomału wdrażam gary. Wesołych Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Pelasiu, witaj małpo zielona ! Gary to Ja juz wdrożyłam.....Święta nie u mnie a Ja znowu po nocach robię ! To jest absolutnie NIESPRAWIEDLIWE !!!! Tej nocy piekłam pasztety ! Skończyłam o 24.30 ! W nocy nie wiedziałam co mam robić z nogami, rękami, ramionami, kręgosłupem.....Aż mi stopy pulsowały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 o pasztet też dzisiaj mam zamiar zrobić - drobiowy. Mam nadzieję że mi wyjdzie bo to mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 tak i śniadanie w samotności a tak to jakieś towarzycho by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Bastuś, drobiowego nie polecam - będzie suchy !Poszukaj przepisu na mieszane np. drobiowo - wieprzowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 to jest drobiowy z wątróbka drobiową, piersi kurze i odrobiną boczku plus do tego papryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 i właśnie troszeczkę się obawiam ze będzie się rozwalał przy krojeniu i wyjdzie coś raczej jak pieczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Znalazłam przepis na jednej z moich ulubionych stron. Pasztet drobiowo - wieprzowy Smaczny pasztecik. Polecam Przepis na pasztet pochodzi z tej strony. Składniki: - 0,5 kg wątróbek drobiowych - 0,5 kg boczku surowego - 20 dkg łopatki - 2 cebule - 2 jajka - 1 bułka - przyprawy Wykonanie: Mięso z łopatki i boczek pociąć na mniejsze kawałki i usmażyć na patelni. Wątróbkę i cebulę pokrojoną w kostkę również przysmażyć. Ostudzone mięso i wątróbkę z cebulą przemielić przez maszynkę do mięsa trzykrotnie. Do powstałej masy dodajemy dwa jaja, namoczoną w wodzie i wyciśniętą bułkę. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem, solą i majerankiem. Wykładamy do wysmarowanej formy i pieczemy w piekarniku ok. 45 min. w 200 stopniacj C. Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Bastuś, jeśli wyczujesz ilość potrzebnych jajek to będzie gites. Masa nie może być zwarta. Powinna wyjść taka...pulpa. Nadmiar wody i tak odparuje w piekarniku. Pamiętaj, żeby nie przesolić. Po wyjęciu z piekarnika, pasztet jest bardziej słony niz był przed upieczeniem. Patrzę na ten przepis i tak sobie myślę...... Wiesz co ! Dryndnij do mnie Powiem Ci o co chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 ja też jestem, w pracy ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 jestem znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 28.03.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 właśnie ta cebula tam mi nie pasi, niestety ja muszę robić pod moje dzieci co by zjadły cosik na święta innego niż normalnie no ale i ja poza tym lubię drób - dietka noworoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts