narendil 06.02.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Tylko Ja, taka sama tu siedzę To zamiast siedzieć bezczynnie zrób większe obrazki wnętrz Ja się właśnie do domu zbieram. Wieczorkiem wpadnę, jak już chałupę i rodzinę ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej bulwka Czy mogę tu pisać po twemu imieniu ? Jakoś ta bulwa dziwnie mi sie kojarzy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 narendilko, chwilowo mam dość...A ile to jest dużo ? tych pikli oczywiście Ile na ile musze zrobić żeby było widać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 06.02.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 niech zostanie bulwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Niech Ci będzie bulwa...dla mnie to tak jakbym do kogos mówiła Ty buraku albo Ty kartoflu...... Skoro nie chcesz po imieniu to będę mówiła do Ciebie po imieniu przyszytym .....Pelagia, Pelargonia, ...DONNA PELARGONIA Prawda, że ładnie. Też ogrodniczo a malowniczo bulwa...też mi nick dla kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 06.02.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jestem zła sama na siebie za to, że czegos nie umiem, a nawet jak zrobię to wściekam się, że nie wyszło tak jak chciałam. Wyobraźnia wyprzedza zdolności.... Boszszsz... Jakbym o sobie czytała.... I najgorsze, że moje młodsze dziecko też tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 06.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Alicja tłumaczy, mejdej chyba goli całe ciało, bo jak wyszła do fryzjera to słuch o niej zaginął, Olinkowa lata z miarka i morgi liczy, rere projektuje dolny Manhattan, Bogumil robi dżdżownicom golfiki na wiosnę, Gosia z aparatem wypatruje flamingów, narendilka gnębi studentów, Bastki jest już pewnie w Australii, admetka usypuje rytualny stos, atena przedawkowała z kawą, barbi duma jak się nie nadumać.....czy to wszyscy ? Nie no ... popłakałam się ze śmiechu Ot, i zgrabna charakterystyka każdej z nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 06.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu! Doczytałam o mężu. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dzieki Olinku...popłakłaś się ? Nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A może zadzwonisz do mnie Ty leniu jeden Numer wyśle Ci privem. Czekam ... a jak nie to jak pojadę i dupę przetrzepię...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No pięknie.....najpierw każe mi liczyć gąsiennice w ogrodzie a teraz....golfiki dziergać:) Tak jest psze pani!!!!! Tylko jeden problem jest....sweterek wydziergam, tylko co z przymiarką...raczej trudno hahahaha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Bogumil...wcale nie ! możesz poprzymierzać na "mężu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ależ miałby radochę....już to widzę......:) Nie dałby mi potem spokoju po takich przymiarkach.......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Trzymam kciuki za męża!Pozdrawiam Cię, Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No wreszcie jakieś życie na tym VIP - owskim wątku.Hej Ateno, Bogumilo i Moniu z Markiem. Moniu, jak tam sprawy ???? Humor wrócił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Gdize rerusiowa ? Kochana, tak mnie naszło...A co Ty właściwie urządzasz ? Z tego co wiem, to domu niet a Ty dłubiesz i dłubiesz. Chyba, że ściemniasz nam tu wszystkim i w tak zwanym międzyczasie Karingtonowo powstało !!!!! U mnie w sumie też domu niet, ale ma być ...............Mam problemik natury filozoficzno - kuchennej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 narendilko, chwilowo mam dość...A ile to jest dużo ? tych pikli oczywiście Ile na ile musze zrobić żeby było widać ? 800x600 minimum. Możesz więcej, ale nie wiem, czy wtedy załącznik na forum wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Melduję, że jestem. Manhatanu nie projektuję. Przyszłego domu też nie. Wróciliśmy od znajomych godzinę temu. Musiałam jeszcze dzieci nakarmić i położyć. Anula, Karingtonowo nie w moim stylu . Dłubię na planach przyszłego domu, choć jescze na 100% nie wiem czy tak będzie. Nie dostałam jeszcze dokładnych planów od architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Rere, a to już tak daleko posunięte ????Ło matko !! Nic nie mówiłaś !!!! Projekt gotowy czy malowany ? Jaki, jaki, jaki, jaki ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mam problemik natury filozoficzno - kuchennej... Jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts