Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech Ci będzie bulwa...dla mnie to tak jakbym do kogos mówiła Ty buraku albo Ty kartoflu......

Skoro nie chcesz po imieniu to będę mówiła do Ciebie po imieniu przyszytym .....Pelagia, Pelargonia, ...DONNA PELARGONIA :) Prawda, że ładnie.

Też ogrodniczo a malowniczo :)

bulwa...też mi nick dla kobiety :sick:

Alicja tłumaczy, mejdej chyba goli całe ciało, bo jak wyszła do fryzjera to słuch o niej zaginął, Olinkowa lata z miarka i morgi liczy, rere projektuje dolny Manhattan, Bogumil robi dżdżownicom golfiki na wiosnę, Gosia z aparatem wypatruje flamingów, narendilka gnębi studentów, Bastki jest już pewnie w Australii, admetka usypuje rytualny stos, atena przedawkowała z kawą, barbi duma jak się nie nadumać.....czy to wszyscy ?

Nie no ... popłakałam się ze śmiechu :rotfl:

Ot, i zgrabna charakterystyka każdej z nas....

No pięknie.....najpierw każe mi liczyć gąsiennice w ogrodzie a teraz....golfiki dziergać:):):) Tak jest psze pani!!!!! Tylko jeden problem jest....sweterek wydziergam, tylko co z przymiarką...raczej trudno hahahaha:)

Gdize rerusiowa ?

Kochana, tak mnie naszło...A co Ty właściwie urządzasz ? Z tego co wiem, to domu niet a Ty dłubiesz i dłubiesz. Chyba, że ściemniasz nam tu wszystkim i w tak zwanym międzyczasie Karingtonowo powstało !!!!!

U mnie w sumie też domu niet, ale ma być ...............

Mam problemik natury filozoficzno - kuchennej...

narendilko, chwilowo mam dość...A ile to jest dużo ? tych pikli oczywiście ;) Ile na ile musze zrobić żeby było widać ?

800x600 minimum.

Możesz więcej, ale nie wiem, czy wtedy załącznik na forum wejdzie.

Melduję, że jestem.

Manhatanu nie projektuję. Przyszłego domu też nie. Wróciliśmy od znajomych godzinę temu. Musiałam jeszcze dzieci nakarmić i położyć.

Anula, Karingtonowo nie w moim stylu ;). Dłubię na planach przyszłego domu, choć jescze na 100% nie wiem czy tak będzie. Nie dostałam jeszcze dokładnych planów od architekta.