mayday 03.04.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 may, a widziszszsz...bo u nas sad, właśnie.... a widziszszszszsz.... no to lipa zaraz kojarzy mi sie ten dowcip, uwaga.... z Warszawy : - czemu chodzisz z tym pustym kubkiem ze Starbucksa? - bo nie ma iPhona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 aricia....jakoś nie....chyba....a zresztą nie wiem:) i nie kojarzę!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Cześć dziewczynki wieczorną porą. Co Wy tak sadowniczo dzisiaj. Czyżby się wiosna zbliżała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 O kurde....ta firma sadownicza to do mnie????? Bo wieczorem już nie ogarniam!!!!!!! maydey?????? boguś, nie oglądałaś foresta gumpa? no właśnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 no właśnie:D Boguś, bo jeszcze pomyslisz, że teraz powiedziałam Ci run Forrest..run... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja pierdziu........... no nie kojarzę!!!! A tam...dajcie spokój z tym Tomem Hanks'em!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mey, o żesz, jak one mogły Biedny, sliczniutki biały laptopik, bez owoca na przedzie . Rany jakby mi mojego bielusiego laptopika rozkwasili to bym . Przecież ja tu ma wszystko!!!!. Domyślam się co możesz czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.04.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 aricia...ty to masz to "szczęście", że gospodyni się na ciebie złości....bo mnie to nawet nie raczy zauważyć, że wpadłam z wizytą Jak hukne w ten kudłaty łeb to sie loczki wyprostują !!! Beatko, Forest Gump to film o gościu co ciagle biega....takie kino drogi Ariciu....nie czepiam się Mejuś, w kwestii jabłoni czy inneh wisni, NIE POMOGĘ !!! Mój szanowny rozpłodowy, pewnie by wiedział bo on z tych ale brak na liście obecności także.....wytrzymasz do jutra ? Przycisnę kaktusa ! A dowcipu Warszawskiego nie rozumiem Kuźwa, za cholerę nie kumam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Boguś, bo jeszcze pomyslisz, że teraz powiedziałam Ci run Forrest..run... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 mari , nie kumasz bo Ty z innej łapanki jesteś ajfon i kubeczek sarbaksa, to dwa najważniejsze atrybuty hipstera przecie!!!! p.s. a czy ja mówię, że się czepiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja już nic nie pomyślę....kurde...zmęczona jestem tak, że już nie wiem o co kaman!!! Ale Aniu....loczki możesz mi trochę poprostować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.04.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Z łapanki ??????? Ja kuźwa jestem z kredy !!!!! Co to jest hipster ? Błagam nie dobijajcie mnie...... Jezu, jaka Ja nie dzisiejsza !!! :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aaaaa...ja też z innej łapanki widać....bo nie wiem o co chodzi z tym dowcipem za cholerę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja już nic nie pomyślę....kurde...zmęczona jestem tak, że już nie wiem o co kaman!!! Ale Aniu....loczki możesz mi trochę poprostować:) Wszystkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Aleś mnie pocieszyła Anka....a już myślałam, że to ja tylko nie dzisiejsza jakaś!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Nie no....te pod pachami możesz zostawić:) bleeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.04.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Boże....to jakas masakra ! Obie jesteśmy z kredy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dawaj sierściucha ! Żelazkiem przelecimy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.04.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts