marimag 04.04.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Wydawało mi się, że do nas wczoraj w okno pukała. Mi już dawno, przestało się cokolwiek wydawać ! Mejuś, jak laptop ? Aluś, szyjesz sobie pasiaste wdzianko...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 helo, helo!! Jaka wiosna, dziewczyny? ja sie chyba juz przyzwyczaiłam , tyle, że ubieranie się w te grube boby juz mnie męczy ( męczy mnie od pierwszych chłodów) Żal mi tylko tych przemarznietych boćków i innych ptaszyn, które z Afryki tu przyleciały i chyba reklamacje do biur podróży składają masowo. Alicja, przegoń brudasa i sie nie przejmuj! Kwas w rodzinie może i będzie, ale to jest Wasz dom, a nie speluna, w której jedna plama wiecej nie pogorszy juz standardu. Rozumiem , co czujesz, uwierz mi, zabiłabym z wyszukanym okrucieństwem. To jakis brudas i leń wyjatkowy! Domyslam, sie jak Ci przykro. Ostatnio, jak moi znajomi wynajmowali mieszkanie jakiemuś żigolakowi, to sie bez policji nie obeszło. Jak oddał wreszcie klucze, nadal nie płacąc za wynajem, to tez sie okazało, że mieszkanie wygląda jak po przejściu Hunów. Łóżko im wyrzucił, bo podobno sie złamało.. zasłonkami wytarł jakąś maź na podłodze niewiadomego pochodzenia i tak zostawił. piekarnik i mikrofalówka to samo, co u Ciebie. Łapy połamać przy samiej doopie.. Strasznego mam nerwa na takie sytuacje. Tak jak do szału mnie doprowadzają Ci peudo graficiarze, którzy dorwie sie do spreyów i wymaluje bruda na czyjejs nowej elewacji...gdzie bądź... Chylę czoła przed prawdziwymi artystami, którzy za zezwoleniem potrafią stworzyc przwdziwe dzieła sztuki, ale tych flejtuchów bym ścigała i karała dozywotnio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mari, na spokojnie do soboty wytrzymam. Mam w końcu jeszcze jeden, ale drżę o te "masę informacji niezbędnych". Chyba,rzeczywiście zacznę pchać w chmurę , to co musi sie uchować choćby armagedon sprzątnął mi sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.04.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 A to prawda ! Będę tam robiła za gosposię. Jako jedyna osoba siedząca w domu, będę na 68 razy wydawać obiad, każdemu kto własnie przyjdzie do domu. Sprzątać kilometry pomieszczeń, no bo zabawki....Uciszać dzieci bo babcia i dziadek oglądaja telewizję...Opierać 9 osób...Latać na zakupy i dowozić dzieci do szkoły i przedszkoli ( będzie teraz dalej)...Zapierniczać w ogródku i ze sztucznym usmiechem i wazelina w kieszeni, znosić grzecznie wszystkie miny, komentarze, afery i szpile. Anka , zły scenariusz ,bardzo zły , a jaki oni będą mieli motye,żebyście się wyprowadzili????? Ja bym wszystko robiła,żeby taki domowy serwis działał jak najdłużej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.04.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 jezdem... Zdrzemnęłam się Migrena mnie dopadła i straszną słabość (żeby nie powiedzieć zasłabnięcia) mam od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.04.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Aniu....trzymaj się kochana....już blisko wiosna.....damy radę....:) A tak na poważnie....to byłaś u lekarza? Przebadałaś się? Coś ostatnio była mowa i ucichło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.04.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 cześć moje netowe koleżanki witam po świętach, nieco bardziej obficie - w kształtach oczywiście Anuś wszyscy odczuwają skutki tej cholernej pogody zdecydowana większość ma jej dość, a brak światła i słońca sprawia, że dolega nam dosłownie wszystko nie martw się, kiedyś wreszcie musi nadejść wiosna !!! nie wiem, czy już kiedyś mówiłam Ci o moim sposobie na migrenę, gdy boli mnie głowa piję coca-colę, na prawdę pomaga. Kiedyś ktoś mi to podpowiedział, a ja w to nie wierzyłam, ale przekonałam się na własnej skórze, że to działa. Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 nie wiem, czy już kiedyś mówiłam Ci o moim sposobie na migrenę, gdy boli mnie głowa piję coca-colę, na prawdę pomaga. Kiedyś ktoś mi to podpowiedział, a ja w to nie wierzyłam, ale przekonałam się na własnej skórze, że to działa. Spróbuj O, koniecznie musze wypróbować. często dopadają mnie te globusy . Pijesz jednorazowo czy zażywasz co jakiś czas - jak lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.04.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak ja jestem, to nikogo nie ma... I weź tu pogadaj sobie...Chyba że... sama ze sobą.... czasem trzeba porozmawiać z kimś inteligentnym, nie? Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez olinek okrąglinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.04.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 O, koniecznie musze wypróbować. często dopadają mnie te globusy . Pijesz jednorazowo czy zażywasz co jakiś czas - jak lekarstwo Olinku po prostu popijam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.04.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jak ja jestem, to nikogo nie ma... I weź tu pogadaj sobie... Chyba że... sama ze sobą.... czasem trzeba porozmawiać z kimś inteligentnym, nie? jak wróciłam to już Cię nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Tak sie jakoś mijamy dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.04.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Tak Was podczytuję ale to chyba faktycznie dość zamknięty wewątek coby sie przyłączyć .......zresztą ja chłop jestem to i szans z Wami w dyskusji bym nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 04.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 oj jar.os, jar.os, co tak nieśmiało? wątek jest Anuś, ale chłopów nam tu brak, więc za nią pozwolę sobie powiedzieć, że nam miło, że tu wpadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.04.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 zresztą ja chłop jestem to i szans z Wami w dyskusji bym nie miał Myślę, że dyskusja nabrałaby ognia Choć i teraz go nie brakuje... Tylko dziś coś Anuś zasłabowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 oj jar.os, jar.os, co tak nieśmiało? wątek jest Anuś, ale chłopów nam tu brak, więc za nią pozwolę sobie powiedzieć, że nam miło, że tu wpadłeś bo Wy napiżdżacie posty że ciężko za Wami nadążyć ......a jak już człek się zbierze na jakąś wypowiedź to Wy już z innej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.04.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Myślę, że dyskusja nabrałaby ognia Choć i teraz go nie brakuje... Tylko dziś coś Anuś zasłabowała... kuźwa ........ognia Wam brakuje ???????? tu tylko wejśc i od patrzenia w monitor to można sie poparzyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 I ja się witam poświątecznie:hug: tylko mnie nie zbanujcie - wiem gdzie jest wiosna:wave: u mnie nie mam juz sniegu w ogrodzie a cebulowe się rozszalały, mam tylko nadzieję, że śnieżyce z centralnej Pl do nas nie dotrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 kuźwa ........ognia Wam brakuje ???????? tu tylko wejśc i od patrzenia w monitor to można sie poparzyć .... eeeeee....kurde gdzie Ty patrzysz???? ja chętnie bym się rozgrzała ....tak od patrzenia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts