Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

helo, helo!!

Jaka wiosna, dziewczyny? ;-) ja sie chyba juz przyzwyczaiłam :D, tyle, że ubieranie się w te grube boby juz mnie męczy ( męczy mnie od pierwszych chłodów)

Żal mi tylko tych przemarznietych boćków i innych ptaszyn, które z Afryki tu przyleciały i chyba reklamacje do biur podróży składają masowo.

Alicja, przegoń brudasa i sie nie przejmuj! Kwas w rodzinie może i będzie, ale to jest Wasz dom, a nie speluna, w której jedna plama wiecej nie pogorszy juz standardu. Rozumiem , co czujesz, uwierz mi, zabiłabym z wyszukanym okrucieństwem. To jakis brudas i leń wyjatkowy! Domyslam, sie jak Ci przykro.

Ostatnio, jak moi znajomi wynajmowali mieszkanie jakiemuś żigolakowi, to sie bez policji nie obeszło. Jak oddał wreszcie klucze, nadal nie płacąc za wynajem, to tez sie okazało, że mieszkanie wygląda jak po przejściu Hunów. Łóżko im wyrzucił, bo podobno sie złamało.. zasłonkami wytarł jakąś maź na podłodze niewiadomego pochodzenia i tak zostawił. piekarnik i mikrofalówka to samo, co u Ciebie. Łapy połamać przy samiej doopie..

Strasznego mam nerwa na takie sytuacje. Tak jak do szału mnie doprowadzają Ci peudo graficiarze, którzy dorwie sie do spreyów i wymaluje bruda na czyjejs nowej elewacji...gdzie bądź... Chylę czoła przed prawdziwymi artystami, którzy za zezwoleniem potrafią stworzyc przwdziwe dzieła sztuki, ale tych flejtuchów bym ścigała i karała dozywotnio!!

A to prawda ! Będę tam robiła za gosposię. Jako jedyna osoba siedząca w domu, będę na 68 razy wydawać obiad, każdemu kto własnie przyjdzie do domu.

Sprzątać kilometry pomieszczeń, no bo zabawki....Uciszać dzieci bo babcia i dziadek oglądaja telewizję...Opierać 9 osób...Latać na zakupy i dowozić dzieci do szkoły i przedszkoli ( będzie teraz dalej)...Zapierniczać w ogródku i ze sztucznym usmiechem i wazelina w kieszeni, znosić grzecznie wszystkie miny, komentarze, afery i szpile.

Anka , zły scenariusz ,bardzo zły , a jaki oni będą mieli motye,żebyście się wyprowadzili?????

Ja bym wszystko robiła,żeby taki domowy serwis działał jak najdłużej:lol2:

cześć moje netowe koleżanki

witam po świętach, nieco bardziej obficie - w kształtach oczywiście

Anuś wszyscy odczuwają skutki tej cholernej pogody

zdecydowana większość ma jej dość, a brak światła i słońca sprawia, że dolega nam dosłownie wszystko

nie martw się, kiedyś wreszcie musi nadejść wiosna !!!

nie wiem, czy już kiedyś mówiłam Ci o moim sposobie na migrenę, gdy boli mnie głowa piję coca-colę, na prawdę pomaga. Kiedyś ktoś mi to podpowiedział, a ja w to nie wierzyłam, ale przekonałam się na własnej skórze, że to działa. Spróbuj :yes:

nie wiem, czy już kiedyś mówiłam Ci o moim sposobie na migrenę, gdy boli mnie głowa piję coca-colę, na prawdę pomaga. Kiedyś ktoś mi to podpowiedział, a ja w to nie wierzyłam, ale przekonałam się na własnej skórze, że to działa. Spróbuj :yes:

O, koniecznie musze wypróbować. często dopadają mnie te globusy :bash:. Pijesz jednorazowo czy zażywasz co jakiś czas - jak lekarstwo :lol2:

oj jar.os, jar.os, co tak nieśmiało?

wątek jest Anuś, ale chłopów nam tu brak, więc za nią pozwolę sobie powiedzieć, że nam miło, że tu wpadłeś:)

bo Wy napiżdżacie posty że ciężko za Wami nadążyć ......a jak już człek się zbierze na jakąś wypowiedź to Wy już z innej beczki :D