aneta s 04.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 a ja jestem skorpion, męża mam tez skorpiona:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No, mówiłam, nikt tak jak rybka, nie wytknie ci sklerozy taaaaa - coś w tym jest , mój kochany Braciszek jest rybka i przy każdej okazji robi mi przytyki....ale wiem, że to z miłości:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 04.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ryby ale że urodzona 20 marca jestem a 21 marca już jest baran , to myślę że z barana trochę mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko...wszyscy psy wieszają na skorpionach a Ja dobrze z nimi zyję Fakt ! To same chłopy...nie znam skorpiona baby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 strzelce- honorowe nad wyraz, aż im to przeszkadza skop\rpiony, za rodzinę dadza sie pokroic na kawałki, ale w ogóle to od cholery. Ja panna... tyz nic dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.04.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko, ryby nie są złośliwe. Raczej takie jak napisała Olinka...wyja po katach, rozdwojenie we wszystkim co robią, myślą, czują Brat z którego dnia ? Ateno....święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.04.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 strzelce- honorowe nad wyraz, aż im to przeszkadza skop\rpiony, za rodzinę dadza sie pokroic na kawałki, ale w ogóle to od cholery. Ja panna... tyz nic dobrego Mejuś a z którego ? Ja pierdzielę, że nie skojarzyłam Cię z panna Ale pasujesz ! Nie wiem czy dobrze zrozumiesz moje intencje i nie walniesz mi tekstu o wtykających rybach ale....mam wredna sucz w pracy, tez panna. Zatłukłabym szelmę, dwulicową wesz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko, ryby nie są złośliwe. Raczej takie jak napisała Olinka...wyja po katach, rozdwojenie we wszystkim co robią, myślą, czują Brat z którego dnia ? Ateno....święta prawda taa, nie są a że znak w liczbie mnogiej to i dwojakiej natury w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mejuś a z którego ? Ja pierdzielę, że nie skojarzyłam Cię z panna Ale pasujesz ! Nie wiem czy dobrze zrozumiesz moje intencje i nie walniesz mi tekstu o wtykających rybach ale....mam wredna sucz w pracy, tez panna. Zatłukłabym szelmę, dwulicową wesz...... Jaaa? dwulicowa? co na sercu, to na języku!! Walę jak w dym!!! ja nie lubię bawic sie w podchody i ceregile. Ale w każdycm ślachetnym znaku znajdzie sie menda... A propos Twoijej słabości dzisiejszej... jak nie pójdziesz do lekarza, to osobiście za kudeł wyciągnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.04.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja nie jestem ! Powiem tak : Moja matka - ryba. Moja siostra - ryba, Ja - ryba...każda z nas jest inna. Środkowa do uspienia i to nie tylko moje zdanie. Matka....hmmmm bez komantarza. Inna od siostry i momentami jeszcze gorsza. Ja...popieprzona ale chyba mniej wadliwa emocjonalnie i społecznie. Nie chcę uprawiac tu autoreklamy ale...jakby to powiedzieć....lepiej nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 maydey, masz rację ale jeszcze to z czym się identyfikuję w 100%: Kobieta Strzelec; ".... Potrafią być impulsywne, optymistyczne, szczere aż bo bólu. Nie tolerują fałszu, zakłamania, intryg i głupoty. Nie potrafią się nudzić, a w dziedzinie mody i elegancji preferują swój własny styl. Wytrącona z równowagi szybko wybucha gniewem i zionie ogniem pozostawiając za sobą zgliszcza. Lubi być niezależna i nie znosi narzucania sobie czyjegoś zdania....... posiada w sobie niewyczerpane zasoby śmiechu, radości ....Związki z panią strzelec mogą każdemu dać dużo satysfakcji, to po prostu ognisty znak z płomiennym charakterem....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mari a mama i siostra do 10 marca sie urodziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.04.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 mój m....panna:) moja mama - ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ale zamieszalem ........kuźwa ....ledwiem na godzine od kompa zad ruszył i juz jest co czytać ......ale dajecie czaduuuuuu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dziewczyny a ja Wam powiem, że według mnie te wszystkie charakterystyki zodiakalne to bzdura...ja nie wierzę w horoskopy ani w przypisywanie pewnych cech znakom zodiaku, ot przypadek bo u każdej z nas mozna się doszukać czegoś tam.... Aniu ja z moim bratem Rybką (ur 16 marca) mam super kontakt, pomimo dzielacej nas sporej odległości rozmawiamy niemal codziennie, za to siostrę mam szelmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 mój m....panna:) moja mama - ryba To dobrze, że Ty Bogumilku strzelc, to jakoś dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dziewczyny a ja Wam powiem, że według mnie te wszystkie charakterystyki zodiakalne to bzdura...ja nie wierzę w horoskopy ani w przypisywanie pewnych cech znakom zodiaku, ot przypadek bo u każdej z nas mozna się doszukać czegoś tam.... Aniu ja z moim bratem Rybką (ur 16 marca) mam super kontakt, pomimo dzielacej nas sporej odległości rozmawiamy niemal codziennie, za to siostrę mam szelmę Kazdy jest wyjątkowy, ale jednak pewne wspólne mianowniki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Anetko...ja też całość z przymrużeniem oka:) Ale dopasowałam do tego trochę swoich cech...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.04.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Pojedziemy po Twojej męskiej próżności...KOKOSIE TY !!! obiecanki cacanki a głupiemu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Daję radę ale i on musi dawać radę...hahaha...uzupełniamy się:) i mój Bogumiłek musiał się nauczyć trochę mi ustępować a ja jemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts