Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niestety, nie ja popitoliłam!!!! aż tak nie umiem!!!!

stało się m/w coś takiego, jakby np. pisała przez parę miesięcy pracę, gdzie podstawą są przypadkowe cytaty wzięte z netu, a ktoś se wziął i wykasował plik z cytatami oraz ich źródłami pochodzenia... i co mi zostało? goowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i parę miesięcy pracy trafił szlag!!!!! jak ja to teraz nadrobię ???

niech ja teraz usłyszę, "nie odkurzyłaś jeszcze?" albo " co na obiad?", lub "wyjdziesz z pieskiem?" to gwarantuję, ze dorobi się jegomość nowego przydomku, który będzie brzmiał ŚWIĘTEJ PAMIĘCI !!!!!!!!

a mówiłam grzecznie "nie grzeb!!!", "zastanów się, bo ja tam muszę wszystko mieć jak jest!!! "

no to przecież ja się nie znam! przecież on mi chce tylko życie ułatwić i pokazać, jak można usprawnić pracę!

no i rzeczywiście!!!! życie ułatwione :D nie muszę sprzątać, prać, gotować :wave::wave::wave:

mogę tyyyylko siedzieć przy kompie!!!!!!!!! no i fakt!!!! bałaganu w plikach nie ma :D bo są puste!!!!!

że ja na to nie wpadłam ....

madafaka gik!!!!

No piękne te elewacje ehhhh....

Dziewczynki mój domek to

http://i2.fmix.pl/fmi2821/84a448f200269f5d515ef444/zdjecie.jpg

http://i2.fmix.pl/fmi1146/2dea64c30005c2e9515ef44d/zdjecie.jpg

i będziemy w wakacje robić elewację.

Szukam czegoś co mi się spodoba ale sama nie wiem czego.

Nie mogę mieć już na elewacji drewna ponieważ dom jest ocieplony styropianem 15 cm i mój żon nigdy przenigdy nie zgodzi się tego ruszyć, a wiem że pod drewnianą elewację powinno się specjalnie przygotować ścianę wełna itd. zresztą po namówieniu go na taras drewniany kiedy mamy wylany już beton a taras nie jest mały i troszkę tych kubików tam wlaliśmy, nie będę ryzykować naszego wspólnego dobrego samopoczucia :) (butel/haja po naszemu)

Mieszkam na śląsku w dzielnicy gdzie nowych domów już się nie buduje ale dlaczego to piszę bo chciałam wyjaśnić kolor tynku jaki mi najbardziej chodzi po głowie. Wszyscy kopcą ze swoich starych pieców i widzę że ich elewacje są fest usyfione.

Okna mam złoty dąb więc właśnie wydaje mi się że taki by pasował tzn ten grafit a wykusze może jakiś inny kolor? co myślicie? nie chce mi się już kombinować i rozmyślać nad tym. Dlatego proszę was o pomysły

ach dach, kominy i podbitka jest z blachy preffy kolor ciemny grafit (chyba bo już dokładnie nie pamiętam nazwy tego koloru)

Bastuś a gdyby tak zrobić elewację z kompozytu ? Zamiast drewna, można położyć takie cóś. Moim skromnym zdaniem, wyglada to super i przełamie trochę jednolity ciemny mur.

http://www.wpckompozyt.pl/images/WPC_O-Wall_m.jpg