marimag 05.04.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Reruś, no to super !Tylko co podepna jak tam marchewkowe pole a wy w pizdu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzięki. Mężu Twój od samych gróźb powinien sam sobie wykopać dołek pod własny grób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 toż pewnie dla tego w gębie się wyrobiłam, żeby do czynów nie przechodzić paczcie no!!! człowiek w tym wątku, całkiem nieświadomie dokonuje autoanaliz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Reruś, no to super ! Tylko co podepna jak tam marchewkowe pole a wy w pizdu ? No jak to marchewkowe pole??? Sraczyk stoi? Stoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.04.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ale cuuudnie!!!! nawet sraczyk w zieleni bosko wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Teraz to pewnie w białym puszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jerunie ale naplotłyście :oale dobrze jest co czytać przy kawce:lol2: I samczyk się znalazł:bye:samobójca czy co:confused:nie powiedziałyście Panu Jarkowi,że tu same modliszki????????? Miłego weekendu (panu też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 06.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 I ja się witam! A teraz idę doczytać. Duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 06.04.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to ja też, z pracy tradycyjnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cześć lachony ! Jak tam ? Co tam ? Kasia, nie dobijaj mnie ! znowu w robocie ? Kiedy miewasz wolne ? Sraczyk na łonie bardzo...ciekawy ! Kuźwa kto to wymyslił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A zastanawiałas się Aniu jak radzi sobie taki rolnik,który na pół dnia w pole wyjeżdża?Jeszcze u nas to u nas ale na takiej ukrainie?tam są przestrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Sra gdzie popadnie !Srający w zbożu.......wysokim zbożu jest chyba nieźle zakamuflowany, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anka , jak się czujesz??przeszły dolegliwości??? Temat dyżurny :co tam panie na obiad?Ja dzisiaj brukselka i rybka ,dziwny zestaw ale przeżyjemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 u mnie pomidorowa z ryżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Oj tam, oj tam... Wczoraj miałam niezły wieczorek.... Aż płakałam z bólu, a mąż raczył przyjść do domu po 23. Wyobrażasz sobie, jak zwinięta w pół musisz pokapać i nakarmić 4 dzieci... Dziś lepiej ale nadal mnie ćmi. Takie dziwne uczucie. Nie wiesz czy zaraz nie zacznie bolec bardziej.... Na obiad: Zupa pomidorowa z ryżem...wiem, wiem idę na łatwiznę ale nie mam siły dziś się dłubać Klopsiki w sosie pieczeniowym z warzywami, makaron świderki i surówka z kapusty pekińskiej. Drożdżówki z serkiem i jagodami. Dla męża: Sznycel drobiowy z brzoskwinia i borówką oraz ryżem kolorowym. Surówka z marchwi i jabłka z cytryną To chyba na tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ryba z brukselką to nie jest dziwne połączenie. Pierdzący zestaw ale smaczny Jak robisz brukselkę ? Ariciu, telepatia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no, niby tak...ale chyba nie kompletna...cos przerwała na łączach i do mnie dotarła wiadomość jedynie o pomidorowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 oj Aniu,czemu Ty się nie przebadasz:confused::confused:wiesz,mozna się pośmiać czasami ale jak tak się zastanowić to ciężko mi to zrozumieć, plnujesz wziąć na bary jeszcze większe obowiązki i pracę niż dotychczas a nie zadbasz o siebie....nie pojmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Brukselkę robię normalnie :gotuję w posolonej wodzie i polewam masełkiem z bułką tartą Chciałam zrobić pyszniutką szarlotkę z mastercheffa ale mąż zabronił:bash:mamy się odchudzać:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 no, niby tak...ale chyba nie kompletna...cos przerwała na łączach i do mnie dotarła wiadomość jedynie o pomidorowej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts