Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

oj Aniu,czemu Ty się nie przebadasz:confused::confused:wiesz,mozna się pośmiać czasami ale jak tak się zastanowić to ciężko mi to zrozumieć, plnujesz wziąć na bary jeszcze większe obowiązki i pracę niż dotychczas a nie zadbasz o siebie....nie pojmuję:(

Kochana, nie mam czasu łazić za numerkami, badaniami i innymi pierdołami.

Pewnie niedługo się zbiorę i cos z tym brzuszyskiem zrobię...

Zaczyna mnie wkur...ać !

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Donoszę, że do mnie dotarła wiosna!!!! Słonko świeci, ptaszki śpiewają, a w ogrodzie kwiaty kwitną jak szalone. Byłam obrobić ogródek. Cały czas na słonku. Bardzo przyjemnie.

Sraczyk na łonie natury musi być. Teściowi potrzebny, choć teraz zastanawiam się po co jak dzieci nie daleko mieszkają. Chyba, że to taki trynd

budowlany :D

Anka, ja Ci przypilnuję tych dzieci, a Ty idź do lekarza. Błagam. http://emoty.blox.pl/resource/pray.gif Ty się nam wykończysz !

Jaruś witaj !

No wiesz ???!!!! Czytac się nie chce ?

Ty lepiej zerknij na stronę 172654328363839020 bo pytano Cie o kilka szczegółów a kolezka olał ! Olał ciepłym moczem !

Czekam....i nerwowo tupie nóżką ! ;)

Jaruś witaj !

No wiesz ???!!!! Czytac się nie chce ?

Ty lepiej zerknij na stronę 172654328363839020 bo pytano Cie o kilka szczegółów a kolezka olał ! Olał ciepłym moczem !

Czekam....i nerwowo tupie nóżką ! ;)

Nie napisałem że sie nie chce tylko że sił nie mam ......mhmmmmm..........ok ......żeniaty ......dwójka dzieci 4 i 8 lat - chłopcy , moje skarby :rolleyes: , rocznik 74 .....tyż dobry , jestem z północnego wschodu ...

północny wschód:confused:..jaka ja kiepska z gegry jestem ! :D

a mój małżon sprząta SAM całą chatkę, gdyż ja odzyskuję dane właśnie!!!!!! i mam nadzieję, że posprząta równie dokładnie, jak postprzątał mój komputer :lol2:

...nie omieszkam zrobić testu białej rękawiczki!

[ATTACH=CONFIG]181826[/ATTACH]

Kuźwa, aricia ale z ciebie zołza!

Gdybym była facetem to już nigdy by mi nie dygnął :sick:

Test białej rekawiczki ?

Ty lepiej zrób sobie test....ciążowy :lol2: Może to hormony Ci wala podsufitkę !