marimag 06.04.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 oj Aniu,czemu Ty się nie przebadasz:confused::confused:wiesz,mozna się pośmiać czasami ale jak tak się zastanowić to ciężko mi to zrozumieć, plnujesz wziąć na bary jeszcze większe obowiązki i pracę niż dotychczas a nie zadbasz o siebie....nie pojmuję Kochana, nie mam czasu łazić za numerkami, badaniami i innymi pierdołami. Pewnie niedługo się zbiorę i cos z tym brzuszyskiem zrobię... Zaczyna mnie wkur...ać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to Ja robie inaczej...tę brukselkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jak,jak????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aricia już dawno miałam Ci napiasać jakiego fajnego masz syna , ile ma lat? Bastka też ma super chłopaków tylko Gosiu nie każ już im tych okularów ciągle nosić niech złapią trochę słońca bo tacy biali na oczach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pięć dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Pięć???A ja myślałam,że mój staro wygląda ,myślałam,że to już uczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 staro chłopaczyna na fotkach wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam. Donoszę, że do mnie dotarła wiosna!!!! Słonko świeci, ptaszki śpiewają, a w ogrodzie kwiaty kwitną jak szalone. Byłam obrobić ogródek. Cały czas na słonku. Bardzo przyjemnie. Sraczyk na łonie natury musi być. Teściowi potrzebny, choć teraz zastanawiam się po co jak dzieci nie daleko mieszkają. Chyba, że to taki trynd budowlany Anka, ja Ci przypilnuję tych dzieci, a Ty idź do lekarza. Błagam. http://emoty.blox.pl/resource/pray.gif Ty się nam wykończysz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A u mnie na obiad rosołek , nogi z kurczaka duszone w cebuli, ziemniaki i mizeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 halooo Dziewczynki:hug: Ania nie chce Ci smecic ale zrob cos dla siebie, ok???? a u mnie dzis tarta lososiowo - poprowa byla:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dziś walczę z córkami o dostęp do kompa, stąd posty w odcinkach jak serial brazylijski Reruś, to Wy tam w tym kurdystanie macie ogródek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.04.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Witam Panie ........bo panów tu chyba nie ma ......mam kuźwa łyk-end.....w końcu ...dopiero żem z roboty swój zad przywlokłem ......za czytanie tego co nastukałyście nie mam sił sie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mari, a no mamy mini pas startowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jaruś witaj ! No wiesz ???!!!! Czytac się nie chce ? Ty lepiej zerknij na stronę 172654328363839020 bo pytano Cie o kilka szczegółów a kolezka olał ! Olał ciepłym moczem ! Czekam....i nerwowo tupie nóżką ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Toś zadanie dała koledze na dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.04.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jaruś witaj ! No wiesz ???!!!! Czytac się nie chce ? Ty lepiej zerknij na stronę 172654328363839020 bo pytano Cie o kilka szczegółów a kolezka olał ! Olał ciepłym moczem ! Czekam....i nerwowo tupie nóżką ! Nie napisałem że sie nie chce tylko że sił nie mam ......mhmmmmm..........ok ......żeniaty ......dwójka dzieci 4 i 8 lat - chłopcy , moje skarby , rocznik 74 .....tyż dobry , jestem z północnego wschodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Reruś, tam chyba jest parę metrów, co ? Jaezu jak Ja bym chciała miec choc taki pas startowy !!! Od lewa do prawa ziemniaki bym posadziła a bokami cebula by poszła ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 06.04.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 północny wschód:confused:..jaka ja kiepska z gegry jestem ! a mój małżon sprząta SAM całą chatkę, gdyż ja odzyskuję dane właśnie!!!!!! i mam nadzieję, że posprząta równie dokładnie, jak postprzątał mój komputer ...nie omieszkam zrobić testu białej rękawiczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A Ja jestem Scarlet Ohara Szczegółowiej proszę ! Widzę, że kolega za rok, flaszkę stawia ! Wpadamy. Uprzedź zonę ! A jej imie to ? Tylko mi nie pisz, że 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 północny wschód:confused:..jaka ja kiepska z gegry jestem ! a mój małżon sprząta SAM całą chatkę, gdyż ja odzyskuję dane właśnie!!!!!! i mam nadzieję, że posprząta równie dokładnie, jak postprzątał mój komputer ...nie omieszkam zrobić testu białej rękawiczki! [ATTACH=CONFIG]181826[/ATTACH] Kuźwa, aricia ale z ciebie zołza! Gdybym była facetem to już nigdy by mi nie dygnął Test białej rekawiczki ? Ty lepiej zrób sobie test....ciążowy Może to hormony Ci wala podsufitkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts