aricia 06.04.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 o jeny!!!! z tą rękawiczką to był dżołk !!!! ...ale nie powiem, że taka zamiana ról dziś mi się nie podoba :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 06.04.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A jej imie to ? Tylko mi nie pisz, że 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Poczytałam o tych shodach Mari, Anetko brawo! Wiecie,taki brak dystansu do świata to bardzo niefajna cecha,nie będę rozwijała myśli bo nie chcę nikogo obrażać,nawet Żony.M Anetko,jak Ty robisz tę tartę?brzmi niezle. Mari co z brukselką?wiesz ja pamiętliwa jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Yyyyy, a o co chodzi z tymi schodami. Bo ja jak zwykle nie w temacie. Mari, z jakieś 20-25 metrów będzie. Aż muszę zmierzyć, bo 25 m do ogrodzenia będę miała w niu chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 06.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Helołłłłłłłłłłl u mnie na obiad hot-dogi z ikea Aricia mój synuś młodszy też 5 latek Widziałam tą nowa kolekcję stockholm i bardzo podoba mi się kanapa za 6,5 tyś http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40245048/#/80245051 ceny trochunię za wysokie jak na Ikea na razie się wymeldowuję ale zajrzę później --------- buzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Nie napisałem że sie nie chce tylko że sił nie mam ......mhmmmmm..........ok ......żeniaty ......dwójka dzieci 4 i 8 lat - chłopcy , moje skarby , rocznik 74 .....tyż dobry , jestem z północnego wschodu ... nooooo Jaruś tak lepiej :wiggle:przynajmniej już co nieco wiemy o naszej męskiej "części" towarzystwa północny wschód:confused:..jaka ja kiepska z gegry jestem ! a mój małżon sprząta SAM całą chatkę, gdyż ja odzyskuję dane właśnie!!!!!! i mam nadzieję, że posprząta równie dokładnie, jak postprzątał mój komputer ...nie omieszkam zrobić testu białej rękawiczki! [ATTACH=CONFIG]181826[/ATTACH] kurna ja też tak chcemmmmmm....matko gotowa jestem swoje pliki poswięcić byle Maz zechciał zepsuć mi kompa....choc kilka razy mi w nim "posprzątał":mad::mad: Poczytałam o tych shodach Mari, Anetko brawo! Wiecie,taki brak dystansu do świata to bardzo niefajna cecha,nie będę rozwijała myśli bo nie chcę nikogo obrażać,nawet Żony.M Anetko,jak Ty robisz tę tartę?brzmi niezle. Mari co z brukselką?wiesz ja pamiętliwa jestem:lol2: Ja w swoim wątku - na początku zdaje się strona 2 (według mojego układu:lol2:) mam wklejone przepisy na jedzonko od naszych forumowych koleżanek, wszystkie sprawdzone i wszystkie genialne, tam jest przepis na tartę, zaraz go przekopiuję Yyyyy, a o co chodzi z tymi schodami. Bo ja jak zwykle nie w temacie. Mari, z jakieś 20-25 metrów będzie. Aż muszę zmierzyć, bo 25 m do ogrodzenia będę miała w niu chacie. Rere tutaj http://forum.muratordom.pl/showthrea...tajcie/page152 aktualnie wątek schodowy częściowo przeniósł się do mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ok przepis na tartę, ja robiłam ja już kilka razy ale na gotowym kruchym cieście bo ja leń i kulinarny antytalent jestem:lol2: Tarta z łososiem i porem 1 porcja gotowego kruchego ciasta lub zagnieść samemu1 średni por (biała i bladozielona część)2 łyżki oliwy300 g wędzonego łososia4 duże jajka250 ml śmietanki50 g ostrego, żółtego sera, startegosól, biały pieprz, do smaku Pora pokrój na plasterki. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj pora i smaż, aż się zeszkli. Dopraw solą i pieprzem. Łososia pokrój na kawałki. W misce ubij jajka ze śmietanką, dodaj podsmażonego pora i łososia, wymieszaj. Nagrzej piekarnik do 180 stopni Celsjusza. Ciasto rozwiń, przełóż do formy do tarty i poodciskaj do ścianek i dna. Obetnij zbędne kawałki ciasta. Rozłóż na wierzchu kawałek folii aluminiowej, rozsyp na wierzchu ceramiczne kulki do pieczenia lub 2 garści suchej fasoli (obciążenie spowoduje, że spód tarty będzie równy). Wstaw do nagrzanego piekarnika, piecz 10 minut; zdejmij folię z ciężarkami i piecz jeszcze 5 minut. Wyjmij z piekarnika. Na podpieczony spód wyłóż masę śmietanowo-jajeczną z łososiem, na wierzchu posyp startym serem.Wstaw do nagrzanego piekarnika. Piecz 25-35 minut, aż nadzienie w tarcie się zetnie, a wierzch przyrumieni. http://bi.gazeta.pl/im/3/10786/z10786303Q,Tarta-z-lososiem-i-porem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.04.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 "Ukradłam' przepisik na zaś Anetko, pysznie to wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 na prawdę jest pyszna, jako że ja robię na gotowym kruchym cieście to jest odrobinę zbyt słodkie ale nam i tak smakuje no i duży plus , że mając to ciasto w lodówce przygotowanie tarty to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 helo, helo!! Witam się!! Aricia, jednoczę sie z Tobą w wieeeelkim, nieutulonym bólu... U mnie kompik wymaga dorzucenia 3 stówek i bedzie hulał, a najwazniejsze pliki udało sie zgrać. Dziecie zadowolone, bo nie mam dostepu do dzienniczka elektronicznego.. ale we wtorek wywiadówka... rodzin ny horrrorek:mad: Mari, weź no się za siebie, bo ja Cię kudłów darciem straszę, a Ty masz to w... ( dowolnie wybrane , straszne miejsce) Anetko, tarty nie lubię zwłaszcza z łososiem, a zawsze ładnie wygląda... w ogóle tarty i zapiekanki makaronowe, ziemniaczane...lasagne...bleee a jeszcze o so chozi z wątkiem schodowym i żonąM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mayday nie wiesz co dobre:P ja uwielbiam wszystkie potrawy określone przez Ciebie jako bleeeeee:lol2:w wątku schodowym zostały wy moderowane między innymi moje posty tyczące się osoby Żony M:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko, tak mnie się porobiło na stare lata, kiedys lubiłam, a teraz nawet jak ładnie wygląda to... no nie mogę no, bo włąsnie nie mogłam z tekstu wyłapać o co dokładnie biega, chociaż Żona M to moja forumowa "sympatia". Uwielbiam wygłaszane zdanie tonem nie znoszącym sprzeciwu, jedynie słuszne i oceniające w skali czarno-białej. A u Ciebie na wątki tez coś miała do skomentowania? ostatnio w temacie "pokażcie swoje salony" popisała się jak zwykle taktem i delikatnością godną człowieka z neolitu.. arbiter elegantiare:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mnie też wymazano korektorem Chore to ! Człowiek stara się komus pomóc, bronić go a tu przychodzi władza i aut ! Co ciekawe, jej posty zostały....Może mi to ktos wytłumaczyć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wytłumaczyć pewnie nie ale doradzić:luzik...takie osoby najbardziej nie lubią ciszy wokół swojej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mejuż witaj kobieto. Gdzie żes się szlajała ? Już się niepokoiłam gdzie to moje malutkie, chudziutkie i pyskate lata..... Brak komputera i netu zeżartego przez psy nie jest argumentem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bionda ale Ja nie o to pytam. Żona m pojechała po ludziach, że ble, ze bez sensu, że ohyda ! Kilka osób się oburzyło i zwróciło jej uwagę...Ja też. Weszłam do watku anety i rzuciłam pytaniem w eter, czemu moderatorzy nic z tym nie zrobią. Wpadł moderator w postaci Joliski i owszem zrobił porzadek ! ale z nami :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Tego, moja mała podsufitka nie ogarnia...sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bastuś... Kanapa made in IKEŁA za 6,5 tys :wtf::wtf::wtf: Pogło tam kogoś czy co ? A może one w hameryce składane i stąd ta cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 aaa, bo wczoraj w gosciech byliśmy, a juz do na przyszli nastepni... a siły jakos nie mam, chyba to przesilenie zimowe:p. A Ty się miałaś wziąc za siebie!!!! foch!!! A cos Ty Mari popisała, że Cie wykorektorowali? Bluźniłaś pewnie jak szewc i zwyzywałas eleganckie towarzystwo:lol2: Tupałaś nogamy i umawiałas sie na ustawke na mieście!!! Znam Cie porywcza kobieto, tak sie wkurzyłaś, że te bóle wieczorne, to z nerw niewyładowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts