marimag 06.02.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Basiula, sama wiesz.. Będę spała na karton gipsach i przykrywała sie papą a tę kuchenkę BĘDĘ MIAŁA !!!!! Przeliczałam nawet: cena porządnej płyty gazowej + cena dużego piekarnika + cena mniejszego piekarnika = ok. 7000 - 8000 zł. Znalazłam te kuchenką na ceneo za jakies 12.000 więc: 12.000 - 7.000 = 5.000 Sama widzisz ! przepłacam tylko 5 .000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Sama widzisz ! przepłacam tylko 5 .000 O no patrz, jaka oszczędność właściwie! Wiesz, można jeszcze kupić dwie zwykłe kuchenki i postawić obok siebie. Osiem palników i dwa piekarniki! Orgia po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 :evil::evil::evil::evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nie bylo mnie dzien, a tutaj juz sprzety Pani wybiera super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Narendilko, jęczałaś, że znaczki pocztowe Ci nie odpowiadają. Spróbowałam większe i wklejam. Nie wiem co wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Może tak ... [ATTACH=CONFIG]168232[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]168233[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]168234[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ateno..a Ja lubię. Tyle lat walki o to, żeby zaczęli jeść, próbować nowych smaków, konsystencji, kolorów, że teraz jak mnie o cos proszą to skacze do sufitu. Mimo totalnego padnięcia, robie im bułeczki, ciasta, lizaki i mufinki. Niech mają.... Jaka to radość gdy sie człowiek narobi, nagotuje a im smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.02.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 jęczałaś, że znaczki pocztowe Ci nie odpowiadają. Spróbowałam większe i wklejam. Nie wiem co wyjdzie... Znaczki pocztowe trochę jakby ciut większe. Takie na priorytet. Dobra, spadam spać (takie postanowienie noworoczne - chodzić spać przed świtem), chociaż pewnie ciężko będzie, bo naćpałam się rurek ptysiowych z posypką cukrową, aż mi serce łomocze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć Kasiula Sprzęty to Ja wybrałam jakieś 3-4 lata temu. Myslałam, że skoro upłynęło tyle czasu, to ta moja ukochana kuchenka staniała. Przeciez wychodza nowe modele, jakas nowa bajerancka technologia. A tu nie !!!! Trzyma cenę skubaniec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.02.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A, wizualki pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a tu taniej .... http://agdrtv.net/p/48/10046/kuchnia-smeg-a2-6-kuchnie-wolnostojace-agd-wolnostojace.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.02.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja tez mam juz duzo wybranych rzeczy do domu, tylko domu dalej brakuje.... Uciekam spac. Jutro mam kurs wiec musze sie wyspac.... milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 i Ja się zmywam. Znowu głowa mi leci na klawiaturę. Całuski dziewczyny Miałam dziś telefon z propozycją..opowiem wam jutro, a i podjęliśmy ważna decyzję !!! To też jutro PaPaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A ja, jak nocny cieć wpadam,gdy wszyscy smacznie śpią. Matko, mam nadzieje ,że do piątku ze wszystkim się wyrobię i jak człowiek pogadam z wami o przyzwoitej porze:bash: Aniu,odradzam kupno takiej lodówki. To bezsens. Z zewnątrz duża ,w środku mało miejsca. Tam gdzie jest małe skrzydło drzwi,jest maleńko miejsca na mrożonki,za to ogrom zajęty przez kostkarki i pojemniki do soków czy wody. Po większej stronie gara nie wstawisz.Przy twojej rodzince nie spełni funkcji. Są identyczne lodówki , dzielone na środku z dużymi ,równymi połówkami-drzwiami ( takie ,,hamerykańskie'') . To,to jest lodówka!!!!! Cud miód marzenie. Co do kuchni,boska:yes:U mnie też 4 palniki to zdecydowanie za mało.Ostrzę zęby sobie na taką. Obok mnie jest studio projektowe- kuchenne,mamuniu jakie oni mają tam cuda,jakie rozwiązania,sprzęty,meble!!!!!!. I tam mają właśnie takie kuchnie-szóstki w różnych stylach. Toż to kraina powszechnej szczęśliwości. A teraz idę spać aby rano jak zwykle zamordować budzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Niech Ci będzie bulwa...dla mnie to tak jakbym do kogos mówiła Ty buraku albo Ty kartoflu...... Skoro nie chcesz po imieniu to będę mówiła do Ciebie po imieniu przyszytym .....Pelagia, Pelargonia, ...DONNA PELARGONIA Prawda, że ładnie. Też ogrodniczo a malowniczo bulwa...też mi nick dla kobiety Hehe może być jak chcesz, Róża i Malwa też ogrodowo i Kalina Witam się i zmykam - ale doczytam zaraz kolejną porcję zaległości! Co Wy żeście tam nasmarowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wyszłam z czarnej dziury , no i nadrobiłam widzę że wdrażasz się w SH3D no to super ja z niego jestem noga ale ty prze-ambitna dasz radę. Może mi sypialnię kiedyś zrobisz ? . Anka kuchenka z 6 palnikami!!! ja tak jak Atena dopłacę 5 tys za to żeby nie musieć gotować np przez rok:) yyyyy... marzenie. Ja się staram, kombinuję, wymyślam a oni tylko standard cycki, frytki i pizza i to w tej samej postaci, niezmiennie i czasami wydaje mi się że moje dzieci po prostu żyją powietrzem (może trochę wyolbrzymiłam ale tak mi to w moich oczach wygląda). Wiec ja ci kupię kuchenkę a ty gotuj dla nich przez rok:stirthepot:. Za zdrówko męża trzymam kciuki, pewnie wszystko będzie dobrze. odnośnie tego co napisałaś ostatnio to czekam na wpis "podpisaliśmy umowę na kupno domu". Wtedy to będzie szaleństwo:wave: . Buźka , dzisiaj "siedzę na górze" , więc będę na bieżąco chyba że coś w pracy się zesra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Atena zaraz do Ciebie idę, moje postanowienie to powąchać i tak się napatrzeć żeby mi się nie chciało , no booooo przymierzałam spodnie narciarski i kurcze "lekutko" są obcisłe, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.02.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Atena zaraz do Ciebie idę, moje postanowienie to powąchać i tak się napatrzeć żeby mi się nie chciało , no booooo przymierzałam spodnie narciarski i kurcze "lekutko" są obcisłe, cholera napewno "zbiegli sie w praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 chciałabym żeby się zbiegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 hejka! ale czaskasz wizuele!!!!! chciała bym być taką nieporadną niemotą komputerową!!!! ślę pozytywne fluidy na piętnastego ! wiem, że i tak wszystko będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts