marimag 06.04.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wariatko Ty ! Wyjatkowo bez bluzgów, bez ustawki i dymu. Na spokojnie i o owadach było Bóle to się pojawiły po braniu ibupromu na migrenę. Musiałam wybrać: łeb czy brzuch i wybrałam kuźwa !!!! Eleganckie towarzystwo ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 o owadach? znaczy od larw kogoś zwyzywałaś..to Mari tez nie za pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bastuś... Kanapa made in IKEŁA za 6,5 tys :wtf::wtf::wtf: Pogło tam kogoś czy co ? A może one w hameryce składane i stąd ta cena ? A byłam dzis na wizji lokalnej i okiem oceniajacym rzuciłam. Nawet fajna kolekcja, nawet całkiem dobrze wykonana, ale drogawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 I tu Cię zaskoczę ! Nie było nic o larwach i innych trutniach. Zgaduj kochana ! Jak wygrasz dostaniesz ode mnie ciacho ze szpondrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 muchy w nosie? mole książkowe? skakaliście jak motylki? i byliście czujni jak ważki? a na słodko ten szponderek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.04.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Moderatorów tego forum do sejmu!!Tam też co niektórzy posłowie latają z pluskwami i nikt ich nie wycina(w sensie ich wypowiedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 mole w swetrach? faceci jak lep na muchy? pchły na kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 pluskwy podsłuchowe, mendy w rzadzie i w rodzinie? baki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 :lol2::lol2: jako że wyraziłam swoje zdanie w wątku schodowym to Żona M do mnie przywędrowała na pogadankę - nie objeżdżała mnie tyle tylko, że dyskusja potoczyła się w 2 wątkach , resztę znacie - były porządki ale niestety nie generalne:lol2::lol2: ja myślę, że nie ma co drążyć tematu bo szkoda naszej energii, nie będę oryginalna mówiąc , że nie ma sprawiedliwości na tym świecie to i niby dlaczego na naszym forum miałoby być inaczej, ciooooo:lol2::lol2: a Mari bardzo kulturalna była - potwierdzam i wywód o owadach tez był w dobrym guście:yes: Ania to co teraz boli bardziej? kurde Weż Ty się za siebie :mad: bo Ci obciachu narobimy jak komisyjnie do lekarza zaprowadzimy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jezu Mjeuś ale Ty masz wiedze o robactwie !!! Może jednak powiem.... Co prawda, nici ze szponderku ale skrócę Twoje męki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko, wiem, że do Ciebie przyszła bo sledzę jej ruchy Też daję spokój...Tylko dlaczego tak ma być ? Dlaczego nie można idealistycznie i bezinteresownie bronić swoich racji i przekonań. Robi się dym lub zagęszcza się atmosfera i ludzie spadają. Zawsze Ci sami ludzie !!!! Kulturalni, taktowni, wrazliwi i z wyczuciem..... spodziewałam się, że moderator usunie jej posty lub przywoła do porządku strasząc regulaminem a tu doopa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A nie możecie jej po prostu olać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A nie możecie jej po prostu olać ?? Jaruś w sumie możemy:cool: to będzie tak po...męsku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jareczku, pewnie, że możemy. Niektóre to olały, inne nie wiedziały itp. To nie jest kwestia jakiejś wydumanej i niezrozumiałej babskiej logiki tylko zupełnie ludzka przyzwoitość.Ty tez pewnie, zareagowałbyś na tego typu posty, gdybys czuł, że ktoś przegina pałę ( po raz setny czy tysięczny) Dlaczego musimy cos stale olewać, coś odpuszczać ? Wiem, wiem...dla świętego spokoju. Ja z tych co walczą do końca. Nie lubię się w coś zaangażować a potem podwinąć ogon i do domu. Żona m jest tylko jedna z nielicznych "sympatii" tego forum. Naszą największa ulubienicą jest syberia ! Ta to dopiero wymiata. Poczytaj sobie jej posty...może zrozumiesz Mówię oczywiście w swoim imieniu. Szlag mnie trafia na ta nasza społeczną i cywilizacyjna znieczulicę. Potem się dziwimy, że ktos w pore nie pomógł, nie zareagował, nie zwrócił uwagi..... Lezy człowiek na ulicy...wszyscy przechodza bo pewnie nawalony. A Ja za telefon i do strazy miejskiej. A jak zamarznie ? A jak to cukrzyk ? A jak ma zawał albo udar? A jak nastoletni bandyci zrobią sobie z niego worek treningowy i zatłuką człowieka ? NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI NA KRZYWDĘ I NIESPRAWIEDLIWOŚĆ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko, wiem, że do Ciebie przyszła bo sledzę jej ruchy Też daję spokój...Tylko dlaczego tak ma być ? Dlaczego nie można idealistycznie i bezinteresownie bronić swoich racji i przekonań. Robi się dym lub zagęszcza się atmosfera i ludzie spadają. Zawsze Ci sami ludzie !!!! Kulturalni, taktowni, wrazliwi i z wyczuciem..... spodziewałam się, że moderator usunie jej posty lub przywoła do porządku strasząc regulaminem a tu doopa ! szkoda naszego zdrowia i energii lepiej się napijmy i olejmy temat:wiggle: Jarek dobrze radzi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Pij, pij bedziesz łatwiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 06.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 łeee, jak jednak kulturalnie, tak to chociaz nie żałuję. Ale jak jakis dym to dajcie znac, ja tam zawsze chętnie wezme udział teraz się żegnam,, bo ludu naszło i słabo sie mogę z kompem ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Mi Mąż zapodał nalewkę aroniową - dla zdrowotności:lol2::lol2: gdyby nie to, ze ja wciąż matka karmiąca to pewnie bym cała wypiła:lol2::lol2: Anetko no to zdrówko:hug: Ania pijesz coś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko jak to matka karmiąca????????????????????????? Kogo ???????????????????????????? Przecież to wszystko wyrośnięte...................................... Niczego nie pijam Nie lubie alkoholu. Za to jem....rennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 a wiesz co dalej jest ? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts