Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Wariatko Ty !

Wyjatkowo bez bluzgów, bez ustawki i dymu.

Na spokojnie i o owadach było :)

Bóle to się pojawiły po braniu ibupromu na migrenę. Musiałam wybrać: łeb czy brzuch i wybrałam kuźwa !!!! :mad:

Eleganckie towarzystwo ? ? ? :lol2:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

jako że wyraziłam swoje zdanie w wątku schodowym to Żona M do mnie przywędrowała na pogadankę - nie objeżdżała mnie tyle tylko, że dyskusja potoczyła się w 2 wątkach , resztę znacie - były porządki ale niestety nie generalne:lol2::lol2::lol2: ja myślę, że nie ma co drążyć tematu bo szkoda naszej energii, nie będę oryginalna mówiąc , że nie ma sprawiedliwości na tym świecie to i niby dlaczego na naszym forum miałoby być inaczej, ciooooo:lol2::lol2::lol2: a Mari bardzo kulturalna była - potwierdzam i wywód o owadach tez był w dobrym guście:yes::D

Ania to co teraz boli bardziej? kurde Weż Ty się za siebie :mad::mad::mad: bo Ci obciachu narobimy jak komisyjnie do lekarza zaprowadzimy:lol2:

Anetko, wiem, że do Ciebie przyszła bo sledzę jej ruchy ;) :rolleyes:

Też daję spokój...Tylko dlaczego tak ma być ?

Dlaczego nie można idealistycznie i bezinteresownie bronić swoich racji i przekonań. Robi się dym lub zagęszcza się atmosfera i ludzie spadają.

Zawsze Ci sami ludzie !!!! Kulturalni, taktowni, wrazliwi i z wyczuciem.....

spodziewałam się, że moderator usunie jej posty lub przywoła do porządku strasząc regulaminem a tu doopa !

Jareczku, pewnie, że możemy. Niektóre to olały, inne nie wiedziały itp.

To nie jest kwestia jakiejś wydumanej i niezrozumiałej babskiej logiki tylko zupełnie ludzka przyzwoitość.Ty tez pewnie, zareagowałbyś na tego typu posty, gdybys czuł, że ktoś przegina pałę ( po raz setny czy tysięczny)

Dlaczego musimy cos stale olewać, coś odpuszczać ? Wiem, wiem...dla świętego spokoju.

Ja z tych co walczą do końca. Nie lubię się w coś zaangażować a potem podwinąć ogon i do domu.

Żona m jest tylko jedna z nielicznych "sympatii" tego forum. Naszą największa ulubienicą jest syberia ! Ta to dopiero wymiata. Poczytaj sobie jej posty...może zrozumiesz :)

Mówię oczywiście w swoim imieniu.

Szlag mnie trafia na ta nasza społeczną i cywilizacyjna znieczulicę. Potem się dziwimy, że ktos w pore nie pomógł, nie zareagował, nie zwrócił uwagi.....

Lezy człowiek na ulicy...wszyscy przechodza bo pewnie nawalony.

A Ja za telefon i do strazy miejskiej.

A jak zamarznie ? A jak to cukrzyk ? A jak ma zawał albo udar? A jak nastoletni bandyci zrobią sobie z niego worek treningowy i zatłuką człowieka ?

NIE BĄDŹMY OBOJĘTNI NA KRZYWDĘ I NIESPRAWIEDLIWOŚĆ !!!!

Anetko, wiem, że do Ciebie przyszła bo sledzę jej ruchy ;) :rolleyes:

Też daję spokój...Tylko dlaczego tak ma być ?

Dlaczego nie można idealistycznie i bezinteresownie bronić swoich racji i przekonań. Robi się dym lub zagęszcza się atmosfera i ludzie spadają.

Zawsze Ci sami ludzie !!!! Kulturalni, taktowni, wrazliwi i z wyczuciem.....

spodziewałam się, że moderator usunie jej posty lub przywoła do porządku strasząc regulaminem a tu doopa !

szkoda naszego zdrowia i energii :mad: lepiej się napijmy i olejmy temat:wiggle: Jarek dobrze radzi:wiggle:

Anetko jak to matka karmiąca?????????????????????????

Kogo ????????????????????????????

Przecież to wszystko wyrośnięte......................................

Niczego nie pijam :( Nie lubie alkoholu.

Za to jem....rennie :lol2: