jar.os 06.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jestem z zadupia co sie zowie Augustów..Co rzeźbię .........przeważnie płytki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anetko, z chorobami psychicznymi to nie do mnie Skoro wiesz, że popełniasz błąd to tylko kwestia działania we właściwym kierunku. Na takie zajoby najlepsza jest Mejuś! Ona tak ci nawsadza, że sama sobie te cycki ciapniesz i jej wyślesz kurierem ! Monitor ma opluty - wszystko przez Ciebie:lol2::lol2: Ania a kto to jest Mejuś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Narendilku A co to znaczy? Że normalnie kulturalna nie jest? A swoją drogą, Ania, czasem też masz zbyt cięty język znaczy, że nie użyła brzudkich ani nie cenzuralnych słów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Narendilku A co to znaczy? Że normalnie kulturalna nie jest? A swoją drogą, Ania, czasem też masz zbyt cięty język znaczy, że nie użyła brzudkich ani nie cenzuralnych słów:lol2: A to i takie tam padały? Wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Oj Narendilko.. Jak Ty cos powiesz to...powiesz Czuję się jakby mnie skarciła moja profesor.....uważaj zaczyna z Ciebie wyłazić belfer:) a że Ja drugi to lekko nie będzie ! Cięty język ????? Ja ??????? Prosze Was ! Staram się jak moge żeby moje posty były lightowe..No chyba nikogo nie obrażam????? Obrażam ?????? ?????? Mejuś to Mejdej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Słowa były mocno dobitne ale nie niecenzuralne.... Kulturalni ludzie wszak je pisali ! Jarek..toś Ty chłop z Mazur !!! Ostatnie miasto na granicy z trójkątem bermudzkim Byłam w Augustowie Pływałam po kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Narendilku nie było aż tak źle ...według mnie nie było w ogóle żle bo dużo gorsze słowa na FM padały...po prostu poprosiłyśmy Żonę , żeby trochę mniej jadu puszczała i tyle, potem amba i kilka godzin polemiki Jola wykasowała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cześć dziewczynki! Moim skromnym zdaniem nieznającego się na niczym laika Narendil ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 hello!!! Sie niedzielnia kłaniam Mari, gdzież Augustów na Mazurach? toż to Podlasie jest!!! Łoj tam, Dziewczyny, niedziela jest, nie ma co sie denerwować. Jednemu nie przeszkadza i olewa, a niektórzy nie mogą przejść obojetnie i dlatego to forum wzbudza emocje i dlatego, tak na prawde tu jesteśmy i dlatego, nie ma co sie wzajemnie przekonywać, jak kto powinien reagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a tu o cycach od wczoraj było. Ja nie pomogę z rzucaniem karmienia, choc u mnie temat był baardzo zaawansowany, bo karmiłam do 1,5 roku, ale dostałam salmonelli i dostałam nifuroksazyd i miałam niebieskie, gorzkie mleko i synuś przyjął do wiadomości, że to czas najwyższy. Ja co prawda w mega cierpieniu dodatkowym salmonelle w szpitalu przeżywałam, bo nie miałam siły odciągać, w szpitalu nie mieli bandaża elastycznego ( !!!!), nikt nie miał mi jak w nocy dowieźć, a moja mleczarnia prgotowana była nawet na 7 karmien nocnych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witaj słoneczko Salmonella....ło matko ! Wejdź do wątku anety.....Jaja na całego i też o cyckach było wczoraj i nalewki sie lały strumieniami.... Dowiedziałam się, że moje cycki to skarpety i mam wentyle od Kamaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 wolę podział etapów na jabłuszka, gruszeczki i pobożne ( pobozne to takie, że jak się klęczy, to ziemi sięgają ) cholerka, takie rzeczy i mnie nie było!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.04.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 z tym cyckiem, to zazwyczaj bardziej mama ma większy problem, niż dziecko...a im starsze dziecko, tym gorzej....starsze dzieciaki są cwane, bo wiedzą, że jak piją z mamy, to mają ją w tym czasie tylko dla siebie ja karmiłam do 13 m-ca. ale wcześniej, jak już miał kilka zębów, przechodziłam horror przez trzy noce, bo odzwyczajałam od nocnych popijawek mlecznych....przestawiałam na wodę...(której w ogole teraz wypija w nocy pełen kubeł!!!!) wiem, ze moja koleżanka, która "przedawkowała" karmienie, smarowała sutek "gorzkim paluszkiem" i mówiła dziecku, że mleczko w cycusiu się popsuło, bo już za długo w min było i podziałało... ja jestem wielką orędowniczką naturalnego karmienia...ale jak widzę trzyletnią "dzidzię" przy cycu, to mam odruch delikatnie mówiąc mdlący witam niedzielnie z pięknie posprzątanego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No to Ja mam baaaaaaaaaaaaaaaaardzo pobożne. Tak pobożne, że przy myciu podłogi powinien okapem lecieć biały dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 no i git!! jak to mówia grunt to frunt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ale mam dzisiaj lenia!! no normalnie mrugac mi sie nie chce... a z drugiej strony, cos bym porobiła sensownego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Orędowniczka ? Kuźwa, co zrobiłaś z aricią ?????? Powiem Wam tak: Karmienie cycem to wygoda i zdrowie dla dziecka ale...jeśli matka ma poważne problemy emocjonalne podczas tej czynności...krew sie leje jak w rzeźni.....boli i peka.....Sorki, chyba lepiej przejść na butlę. Nawet nie wiecie jakie miałam problemy, zeby wyjśc z małym na spacer czy na obiad do rodziny. No niby wygoda bo mleko zawsze jest i podgrzane. Butelek nie trzeba myc i wyparzać ale jak sie ma tak wielkie cycory to koszmar. Nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji do karmienia. Zawsze musiałam sie kłaśc na boku bo dusiłam syna cyckiem. Musiałam układać pierś, wyodrębniac wentyl, podtrzymywac głowę małego...dwie ręce było mało !Zazdrościłam babkom w parku, że siadały sobie gdzieś na ławeczce, cycek na wierzch i karmienie. Ja zapierdzielałam z wyjacym małym do domu, w brzuchu siedziało 4 a obok wózka wlokły się dwie....Struś pędziwiatr....Jeden z najwiekszych stresów jaki miałam podczas niemowlęctwa syna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Idę do roboty....jakiejś. Całuję mocno i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.04.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 czy u Was też tak pięknie słoneczko grzeje!!!!!!!! właśnie wróciłam ze spacerniaka!!!!!! jest cudnie!!!! a to białe ścierwo znika w oczach!!!!! re we la cja !!!!!! mnie dziś czeka pielgrzymka po sklepach, gdyż z racji wiadomej awarii zakupy cotygodniowe dotychczas nie odbyły się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aricia, u mnie to to samo słoneczko, ale i tak mi się nic nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts