aricia 07.04.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a czy ja powiedziałam, ze mi się coś chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czyli to jednak wina słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 mayuś, w swoim zestawieniu zapomniałaś jeszcze o przyciskach do windy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cześć dziewczyny ....czy gdzie indziej w Polsce też słoneczko tak się produkuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 W Łodzi najlepsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 07.04.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 cześć dziewczyny i chłopaki, u nas pod górami coś to słoneczko marne. Mam deprechę na całego przez tę pogodę. Jaro, mój A też Twój rocznik, tylko ja jestem taka młoda :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 cześć dziewczyny i chłopaki, u nas pod górami coś to słoneczko marne. Mam deprechę na całego przez tę pogodę. Jaro, mój A też Twój rocznik, tylko ja jestem taka młoda :lol2: Gdybym mógł to tego słońca bym Tobie przesłał , jak się wychodzi na dwór to gały wypala ....ale to przez śnieg ..hehehe , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 07.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 ostatnimi czasy jakoś nie lubię białego, nie mogę się doczekać wiosny, nowe roślinki do sadzenia już czekają, aparat na obstrykanie mojej ewoluującej działki już przygotowany, tylko wiosna coś zaspała. Ps. U nas się mówi, że wychodzimy na pole hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Heloł! Nic mi się nie chce. Dzisiaj robię strajk i nie gotuje W Małopolsce też wychodzimy na pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.04.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 czyli że ja z tych dworskich!!! wiedziałam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 07.04.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 wreszcie ktoś mi to wyjaśniłdzięki rere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cześć dziewczynki! Mari mam nadzieję,że się na mnie nie gniewasz:rolleyes: Śląsk pochmurny ale spacer zaliczony,byliśmy w parku w Katowicach,Antoś na tych swoich małych nóżkach przedreptał z kilometr jak nie lepiej. W małopolsce mawiają,że we dworach to oni mieszkają a wychodzą na pole,tzn.dawniej tak mawiali a i to nie wszyscy... Ja też nie karmiłam,podobno karmienie ma się w głowie,ja nie miałam.Pamiętam niewysłowioną ulgę gdy po kilkunastu dniach odciągania przechodziłam na butlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Hejka Bionda A za co ? Kiedyś bym to pewnie strasznie przezywała ,ale teraz......nazwijmy to hartowaniem Narendilka lubi mnie od czasu do czasu przywołac do porządku. Nie wiem tylko WHY ? Ile ten Twój mały tuptuś ma ? My tez byliśmy na spacerze. Masakra piłą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Antek ma 16m. A czemu masakra?W zaspy właziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Moi synkowie,zdjęcie z jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ale fajne chłopaki śląskie ! Masakra bo Michał co chwila o wszystko wył. Właził w najgłębsze kałuże, zjechał na dupie z górki, jak mi przyłożył lodowa snieżką w plecy to myślałam, że mi kręgi poprzestawiał a na koniec myslałam, że będziemy do niego wołac karetkę bo czubek rzucił się z wysokości ok. 2 metrów na plecy do piaskownicy.Jakaś madra głowa wybrała w zime piasek do sypania chodników. Powstała wielka dziura. Synus stanał na krawędzi piaskownicy i z impetem pierdyknał na dno az mu zęby zazgrzytały. Wpadł i nie wstawał...Zawsze coś ! Dzieczyny kłóciły się kto będzie pierwszy pod domem, kto ulepi wiekszą snieżkę, kto lepiej rzuci, kto wejdzie w głębsza kałużę...stala awantura.Michał stawał do konkurencji i co chwila jak nie ryk to obraza, jak nie obraza to NIE KOCHAM CIĘ !!! Łeb kwadratowy.Do tego Ola, która tylko z tatusiem, który nie ma prawa puścic jej ręki...Jak mąż chciał porzucać śnieżkami no i siłą rzeczy musiał puścić to tak dla odmiany ona wyła...Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Łeeeeeeeeeeeeeeeeee, NIE KOCHAM CIĘ - i tak ze srylion razy !!!W dowolnej konfiguracji, tonacji i sile głosu. Wróciłam jak po gwałcie zbiorowym a że nie znosze słońca to i jeszcze zmorodowana tą lampą.Rodzinny spacerek KUŹWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ania! jak można nie lubić słońca:eek::confused::confused: Ja mogę wylegiwać się w słońcu jak jaszczurka mhm... Jak tylko coś świeci to od razu żyć się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A chłopaki to takie mieszańce sląsko-łódzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 07.04.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Moi też się naparzali tzn.ci starsi bo Antek na spacerze zawiera znajomości z innymi dziećmi,dzisiaj stanął przed taką różową dziunią na oko 4 lata i zaczął ją rozbierać,tamta oczywiście się rozryczała i tyle miał z tego podrywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 No nie lubie i to bardzo ! Moje dzieci zresztą też ! U nich to z pewnością zaburzenia integracji sensorycznej - nadwrażliwość na światło.. U mnie nie wiem Może też to samo. Kiedys nikt tego nie diagnozował. Kochana jesli zaraz po wyjściu na słońce kicham, mam mroczki w oczach, kręci mi się w głowie, zaczyna mnie boleć głowa, czasem mi słabo.. Chciało by Ci sie leżeć jak jaszczurka ? Ja zawsze w cieniu......dosłownie i w przenośni. Nie lubie też jasnego światła w domu. Nawet teraz, wszystkie okna mamy pozasłaniane zasłonami co by dało się wytrzymać. Okna w kuchni i duzym pokoju mamy na zachód. Lampa do wieczora !!! Czekam na noc. Czuję się wtedy jak ryba w wodzie. No co zrobię..Mroczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts