jar.os 07.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 niby czterdziecha na karku a w sercu ciągle maj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 e tam....77 jest najlepszy :lol2: no.....nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Spadam dziewczynyy ,niby miałem wolne ale dwa zlecenia musiałem obskoczyć i jeszcze z sąsiadem ........mhhhhm...wicie;) jak to jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 to może ja nie potrzebnie tutaj.................... eee, coś Ty, ale niekórzy nie powinni awansować, nawet na forum. ( Mari puszczam Ci w tym miejscu znaczące oko, a inni go nie widzą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 wiedziałam, że Cię ruszy ;) pamiętasz naszą rozmowę o elytach na forum? Jak przez mgłę Siemka siner Boże bulwiasta i to o tej porze ???? Zabiję stonkę gołymi rencami ! Przeluźni się w mieszkaniu i chałupa nie będzie juz potrzebna !!!! Cały weekend wciskały mi kit, że tylko jedna ćwiczenie z polskiego i przygotować się do testu a anglika musimy a tu nagle o 21.30...kuźwa, okazało się że 5 stron do zrobienia, do dokończenia lektura i jakiej mapy pogody trza zrobić !!! Kiedy wreszcie się wykapię ???????????????? Ide już na rekord !!! Nie znosze wieczorami bo wiecie jak to sie kończy no ale nadejszła juz chyba pora ...muchi latają i zadziornie trącają mnie skrzydełkami Najlepszy to jest rocznik 76 ! Tak chciałam ZAUWAŻYĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Jaruś, a co Ty z tym sąsiadem, że tak Cię zmaltretował ???? Pozdrów Anetę...Dałbyś ją tu kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 E tam nie znacie się. 79 jest de best!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 I będziemy się tak licytowac do momentu aż przyjdzie Ala z Bogumiłką. Te walną rokiem pańskim 1864 i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 już kiedyś dyskusja w Monahowym watku o rocznikach była:lol2::lol2: jak nic 77 był najlepszy:lol2::lol2: z wiadomych względów będę bronic mojej teorii jak niepodległości:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A Broń kochana ! Znam wątek Monah ale tej dyskusji jakos nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.04.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 A Broń kochana ! Znam wątek Monah ale tej dyskusji jakos nie pamietam Mari, naszą rozmowę tez pamiętasz jak przez mgłę, ja tam bym na Twoim miejscu, tak stanowczo nie broniła swojego rocznika, bo pamięci to najlepszej ten rocznik nie posiada:rolleyes: Ja tam uważam, że najlepszy rocznik jest, mój ale nas z neolitu nie za wiele, a jodnoosobowo mało reprezentatywna jestem dla podkreślenia swietności:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Mari, naszą rozmowę tez pamiętasz jak przez mgłę, ja tam bym na Twoim miejscu, tak stanowczo nie broniła swojego rocznika, bo pamięci to najlepszej ten rocznik nie posiada:rolleyes: Ja tam uważam, że najlepszy rocznik jest, mój ale nas z neolitu nie za wiele, a jodnoosobowo mało reprezentatywna jestem dla podkreślenia swietności:rolleyes: Taaaa....czyli co szlaban dla Mari na masło :lol2: i lecytynka na stałe do diety;) Nie daj się prosić o napisz jaki to rocznik, może okaże się że Was nieśmiałych więcej jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.04.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 napisz jaki to rocznik Nerwowy ! jodnoosobowo mało reprezentatywna jestem dla podkreślenia swietności Musisz się w takim razie bardziej starać ! Kuźwa i znowu robota na pełen etat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cześc dziewczynki! Tak czytam te roczniki i mojego w ogóle nie widzę:bash:O matko a może już wszystkie wymarły???????????tylko ja taka skamielina jeszcze nie odkopana?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 08.04.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 e tam....77 jest najlepszy :lol2: moja kochana siostra ma taką datę produkcji i uważam, że to też jest debeściarski rocznik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.04.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 ja jestem 73 i bardzo mi z tym dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ty skamielina ! Dawaj...jaki to rok pański ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No cóż blisko mi do May ale nie z tej strony ,z której bym chciała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.04.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Biondka, daj spokój!!! Pomysl o tych wszystkich młodych, które zrobią jeszcze tyle głupich rzeczy, tyloma bzdurami sobie zaśmiecają głowy...a my.... kiedys byłyśmy piekne i młode, a teraz tylko piekne i mądre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jezu, o tej porze kalambury ?Bionda to co...37 rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts