Bastki 08.04.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 tak tak jak widzę tych brudasów z pracy to marzę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Biondka, na szczęście to miłość w pełni odwzajemniona!!! Biondka, do takich spraw jak choćby data urodzenia, na które nie mamy żadnego wpływu, trzeba miec po prostu stosunek...przerywany. A najważniejsze żyć tak, żeby się nie żałowało, że się czegoś nie zrobiło:D o matko ależ to prawdziwe...tylko mi powiedz Kochana jak to zrobić , żeby takiego poczucia nie mieć....ja zaczynam mieć z tym problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 a ja nie wyrzucę śmieci jak jestem nieumalowana nie, że mocno, ale ja jestem z tego dowcipu: jak Bóg swotorzył niebo i ziemie i była bardzo zadowolony, potem swtorzył roslinki i zwierzątka i zachwycał się tym co stworzył, potem swtorzyła Adama i bardzo mu sie podobał, aż stworzył Ewę...popatrzył, pomyślał i podsumował...Ty to się jednak będziesz musiała malować Kiedys też po bułki nie wyszłam bez makijażu a teraz też mi się nie chce,chociaż z makijażem czuję się lepiej ale dobry krem obowiązkowo. Dziewczyny Jesteście bezbłędne:lol2::lol2: ja kiedyś nie wyszłam z domu bez makijażu, w płaskich butach i w dzinsach:lol2::lol2: od kiedy test ciążowy pokazał II kreski to mi się trochę poprzestawiało:lol2::lol2: dzinsów mam sporo, buty w większości na płaskim i makijaż nie codziennie ale bez pomalowanych rzęs to bym się z domu nie ruszyła:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.04.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 tak tak jak widzę tych brudasów z pracy to marzę :lol2: Kochana to gdzie Ty pracujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 oj Anetko nie chcesz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bastki pracuje w korporacji. Szczury, karaluchy i chłopy srające gdzie popadnie. Libido spada do drastycznych wartości ..... Ale jak lubi ???? O gustach i zboczeniach się nie dyskutuje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A ten słodziak ze zdjęcia..... No cóż. Piersia bym go nakarmiła...tylko tyle. Jak na niego patrzę to mi się instynkt macieżyński załącza:) Bóg ? Chyba Bóg sutener Nie mój typ. Ja lubie jak chłop ma wyryte na twarzy, wyjścia z kolegami na piwo ! To jest chłop ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 oj nie Mari! karaluchy tam nie dochodzą, nie ma ich tam! stanowczo zaprzeczam taki pogłoskom iii lubię to , kocham (tzn może kochałam, kiedyś) no bo co by innego mnie tam przyciągało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 to takich ci u mnie dostatek 100% twój typ jak "strzelił w pysk " :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zapach potu ! Piwa ! i fedrowanie 8 godzin dziennie Że jeszcze Ci za to płacą ??? Pochwal się nam, ilu kolegów masz w pracy ? Zawsze zapominam Cię zapytać. Jak się nazywa ten Twój Disneyland ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 to takich ci u mnie dostatek 100% twój typ jak "strzelił w pysk " :lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Jadę ! Raczej nie musze golic nóg, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wpadnie taka kudłata i krwiożercza bestia i ich wszystkich.... W piekle tego jeszcze nie robilam Mam problem z libidem tzn. nie ma go Może dzięki Twoim koleżkom, coś drgnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mari nie mogę tak dokładnie muszę się kamuflować http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif:lol2: a kolegów no cóż baaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrdzo dużo, sami w twoim typie :lol2: Poznać cie z jakimś http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 gupia http://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif się polałam z ciebie NÓG NIE GOLIMY - sami ci je ogolą w łaźni http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bastko !Ale Pan ze zdjęcia właśnie wygląda jak Twój kolega z pracy! Te pomalowane oczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 o matko ależ to prawdziwe...tylko mi powiedz Kochana jak to zrobić , żeby takiego poczucia nie mieć....ja zaczynam mieć z tym problem... Anetka, na to jest jedna rada - egoizm. Jak się wszystko podporządkuje innym ( dom, dzieci, mężowie, praca itp), to choc w tym tez znajduje sie szczęście, to jednak nie to samo, jak przynajmniej od czasu do czasu, robi się cos z premedytacją dla siebie i tylko dla siebie, nie patrząc na innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 no widzisz Bionda (ja nie zauważyłam tych pomalowanych oczek) teraz rozumiem dlaczego mnie do niego ciągnie http://emotikona.pl/emotikony/pic/grozny.gif - podświadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 To i łaźnie macie w tym burdelu ??????????? Przekonałaś mnie ! Tylko mam prośbę. Niech on gada po ludzku bo Ja nie kumam tej waszej godki i szczerze mówiąc ( tylko sie nie gniewaj) jej nie trawię. Jedyna gwara, która doprowadza mnie do wysypki. Sorki.... A może Twoi koledzy lubia takie naturalne, zeby nie powiedziec naturalistyczne dziołchy z czworaków, co ? Oko sobie zrobie wunglem, kolory burakiem, suche pięty to pantofelków bez pięt, antygwałty założę i koniecznie zółty sweterek A może lepiej zielony ??? Rozumiesz ? Zielone światło dla wszystkich Chociaż nie !!! Czerwony będzie najlepszy ! Zielony idź, czerwony stań !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bastki :rotfl: Skąd masz tę emotkę ????????????????? Mój małż strzela mi takie spojrzenia jak chce się zakolegować :lol2::lol2: Już wiem dlaczego uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Anetko!Dwie kreski wiele zmieniają w życiu kobiety a obrączka na palcu jeszcze więcej,wiem,wiem nie lubimy się do tego przyznawać ale gdy czas godowy się kończy to się zmieniamy i nie mam na myśli skrajnych przykładów chodzenia po domu w rozciągniętym dresie bo to jest kwestia szacunku do samej siebie ale po ślubie presja się kończy,ciśnienie opada i mniej wysiłku przeznaczamy na utrzymanie wysokiego poziomu. Ja kiedyś robiłam makijaż dzienny i nocny,tak że mąż mógł mnie oceniać ile chciał o każdej porze doby:lol2: Bez makijażu zobaczył mnie dopiero w wysokiej ciąży z Filipem a ponieważ przeżył i nie wspomniał o rozwodzie to coraz częściej sobie odpuszczałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts