Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biondka, na szczęście to miłość w pełni odwzajemniona!!!

Biondka, do takich spraw jak choćby data urodzenia, na które nie mamy żadnego wpływu, trzeba miec po prostu stosunek...przerywany.

A najważniejsze żyć tak, żeby się nie żałowało, że się czegoś nie zrobiło:D

o matko ależ to prawdziwe...tylko mi powiedz Kochana jak to zrobić , żeby takiego poczucia nie mieć....ja zaczynam mieć z tym problem...

a ja nie wyrzucę śmieci jak jestem nieumalowana :D nie, że mocno, ale ja jestem z tego dowcipu: jak Bóg swotorzył niebo i ziemie i była bardzo zadowolony, potem swtorzył roslinki i zwierzątka i zachwycał się tym co stworzył, potem swtorzyła Adama i bardzo mu sie podobał, aż stworzył Ewę...popatrzył, pomyślał i podsumował...Ty to się jednak będziesz musiała malować:D

Kiedys też po bułki nie wyszłam bez makijażu a teraz też mi się nie chce,chociaż z makijażem czuję się lepiej ale dobry krem obowiązkowo.

Dziewczyny Jesteście bezbłędne:lol2::lol2::lol2: ja kiedyś nie wyszłam z domu bez makijażu, w płaskich butach i w dzinsach:lol2::lol2::lol2: od kiedy test ciążowy pokazał II kreski to mi się trochę poprzestawiało:lol2::lol2::lol2: dzinsów mam sporo, buty w większości na płaskim i makijaż nie codziennie ale bez pomalowanych rzęs to bym się z domu nie ruszyła:lol2::lol2::lol2:

A ten słodziak ze zdjęcia.....

No cóż. Piersia bym go nakarmiła...tylko tyle. Jak na niego patrzę to mi się instynkt macieżyński załącza:)

Bóg ? Chyba Bóg sutener ;)

Nie mój typ.

Ja lubie jak chłop ma wyryte na twarzy, wyjścia z kolegami na piwo !

To jest chłop !

o matko ależ to prawdziwe...tylko mi powiedz Kochana jak to zrobić , żeby takiego poczucia nie mieć....ja zaczynam mieć z tym problem...

Anetka, na to jest jedna rada - egoizm. Jak się wszystko podporządkuje innym ( dom, dzieci, mężowie, praca itp), to choc w tym tez znajduje sie szczęście, to jednak nie to samo, jak przynajmniej od czasu do czasu, robi się cos z premedytacją dla siebie i tylko dla siebie, nie patrząc na innych.

To i łaźnie macie w tym burdelu ???????????

Przekonałaś mnie !

Tylko mam prośbę. Niech on gada po ludzku bo Ja nie kumam tej waszej godki i szczerze mówiąc ( tylko sie nie gniewaj) jej nie trawię. Jedyna gwara, która doprowadza mnie do wysypki. Sorki....:hug:

A może Twoi koledzy lubia takie naturalne, zeby nie powiedziec naturalistyczne dziołchy z czworaków, co ?

Oko sobie zrobie wunglem, kolory burakiem, suche pięty to pantofelków bez pięt, antygwałty założę i koniecznie zółty sweterek :lol2:

A może lepiej zielony ???

Rozumiesz ? Zielone światło dla wszystkich ;)

Chociaż nie !!!

Czerwony będzie najlepszy !

Zielony idź, czerwony stań !!! :lol2:

Anetko!Dwie kreski wiele zmieniają w życiu kobiety a obrączka na palcu jeszcze więcej,wiem,wiem nie lubimy się do tego przyznawać ale gdy czas godowy się kończy to się zmieniamy i nie mam na myśli skrajnych przykładów chodzenia po domu w rozciągniętym dresie bo to jest kwestia szacunku do samej siebie ale po ślubie presja się kończy,ciśnienie opada i mniej wysiłku przeznaczamy na utrzymanie wysokiego poziomu.

Ja kiedyś robiłam makijaż dzienny i nocny,tak że mąż mógł mnie oceniać ile chciał o każdej porze doby:lol2:

Bez makijażu zobaczył mnie dopiero w wysokiej ciąży z Filipem a ponieważ przeżył i nie wspomniał o rozwodzie to coraz częściej sobie odpuszczałam:D