Bastki 08.04.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mari ja tak szczerze to nie godam i mój Żon też nie ale ... pewnie czasami używamy słów z gwary nieświadomie. Ja się nie gniewam nie moja "brożka" co ci się nie podoba. Wiesz co jednak twój zestaw odzieżowo - stylistyczny na nich nie zadziała:(. Prawdę mówiąc obraz śląska i Ślązaka w mediach jest bardzo zakłamany i nie ma tutaj takich Hanysów jak pokazywali w "Świętej wojnie" czy innym kicie o Ślązakach Ludzie są bardzo wykształceni, kulturalni i szanują tradycje rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bastuś o obrazie tego czy owego wiem i zdaję sobie sprawę. Tu u nas na wsi, niektórzy też sa kulturalni i wykształceni. Biorą poprawkę na konfabulacje i pastisz....WIESZ !!!!???? To żeśmy sobie wyjaśniły Myślę jednak, że znajdzie się kilku takich co to im Sulejukowa przypasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Weszłam w google i wpisałam słowo : górnik. Różnych zdjęć się spodziewałam ale żeby tak ?????????????? Nie dziwię się, że nie chcesz tam za często zjeżdżać. Toż to nie wiadomo co z oczami zrobić http://wydarzenia.o.pl/wp-content/i/2012/06/wmahler-gornik-pod-ziemia-2012-06-18-800x550.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bastko,luzik,i tak wiadomo,że śląsk to najbardziej ucywilizowane miejsce w Polsce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 nio :lol2:jak jest ciepło to w slipach pracują. Temp.wysoka, wilgoć , nachylenie i do tego jeszcze zapylenie - sama bym się rozebrała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W slipach :jawdrop::jawdrop: Czy Twoja firma organizuje wycieczki po zakładzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A teraz apel do koleżanek ! Czy macie, znacie, byłyście w jakiś fajnych i nie drogich miejscówkach nad morzem lub w górach ?Zależy mi na samodzielnych domkach z kuchnią i ciekawej okolicy. Jesli góry to żeby w okolicy były baseny. Dziekuję za info. Będę okropnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jezdziłam do Columbusa w rowach ,byłam zachwycona ,animacje dla dzieci i 10 kroków do morza ,domki mają ale bez kuchni.Zajrzyj sobiehttp://www.columbus-rowy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 08.04.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mar morze to Pobierowo tam byliśmy w domku nr 1 http://www.pobierowo.net.pl/noclegi/oferta/komfortowe-domy-z-bala-128/strona/ byliśmy też w domkach w Darłówku ale nie umiem teraz znaleźć linka do strony https://www.google.pl/search?q=dar%C5%82%C3%B3wek+domki&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a może coś znajdziesz W góry to jeśli już to w Bieszczady tutaj link http://www.domki-bieszczady.pl/ jeżdzimy tam bo to domki mojej szwagierki blisko Anety s tam cisza i spokój , wręcz głucha cisza i noc ja w du...e u murzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki za namiary. Podoba mi sie to Pobierowo ale jakie ceny ? Cholera, trochę daleko Szukam czegos bliżej Wawy. Choroby lokomocyjne, marudzenie i nie moc w wysiedzeniu tyle godzin na tyłkach...To Ja jadę z dziećmi a za mna mąż z połową domu ( samochodem dostawczym). Nie wytrzymam z nimi tyle godzin !!! Kolumbus ??? Bionda to dla milionerów ! Jak zmienię sobie męża na szejka lub trafie kumulacje to skorzystam. 10 lat temu byłam w Rowach i powiem Ci, że nie bardzo mi się tam podobało. Tam nie ma co robić i brak plaży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Mari jak trafisz kumulację to będziesz miała w d...e Rowy:yes: Ja nad polskie morze jeżdżę tylko na wielkanoc tzn. od kiedy mam swoją rodzinę w kolumbusie byłam 3 razy ale ich cennik na wakacje faktycznie odstrasza ,myślałam,że te domki do czegoś się nadadzą. Bastkowa oferta wygląda dużo lepiej ale Mari wymyśl coś ,żeby nie gotować,wrócisz wykończona,nie wiem na jak długo jedziecie ale nawet 2tyg bez mamusi obiadów jeszcze nikogo nie zabiły a to mają być wakacje!W kołobrzegu dałabym Ci namiar na dobry bar mleczny,podobno jeszcze jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No i Mari gdziekolwiek wyjedziesz upewnij się,ze będziesz miała dostę do netu:lol2:bo jak my bez Ciebie tyle czasu wytrzymamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bardzo lubię ten moment planowania urlopu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bionda ale Ja zawsze gotuję na wyjazdach. Można NIE gotowac ? Moje dzieci nie chcą jeść cudzego. Teraz jeszcze mąz mi się rozłożył i doopa. Innej opcji nie ma. Poza tym nie chcę się wstydzic na stołówkach czy w restauracjach...No nie zachowujemy sie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No i Mari gdziekolwiek wyjedziesz upewnij się,ze będziesz miała dostę do netu:lol2:bo jak my bez Ciebie tyle czasu wytrzymamy? Czy Ja nie mogę miec urlopu ? Wyznaczymy kogoś PO. Casting trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bardzo lubię ten moment planowania urlopu:yes: Noooooooooooooooooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bionda ale Ja zawsze gotuję na wyjazdach. Można NIE gotowac ? Moje dzieci nie chcą jeść cudzego. Teraz jeszcze mąz mi się rozłożył i doopa. Innej opcji nie ma. Poza tym nie chcę się wstydzic na stołówkach czy w restauracjach...No nie zachowujemy sie normalnie Jak zgłodnieją to zjedzą , zrób raz coś dla siebie kobieto!! A na drogę awiomarin i cisza będzie jak makiem ,przynajmniej jakis czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jeny!!No niech mnie któraś wesprze!!!Sama Mari nie przekonam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.04.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Raz w życiu pojechałam na wczasy z Filipem i teściową...ja pierniczę...nigdy więcej!!!Zamiast wieczory spędzać na tarasie z piwkiem to musiałam skrobć warzywka na drugi dzień na zupki i soczki bo dziecko nie może jeść po knajpach:bash::bash:Jak zadzwoniłam poskarżyć się mężowi to mnie wyśmiał"to po co z Nią jechałaś?",myslałam,że mnie odciąży przy małym dziecku a ona mi dowaliła roboty ,Fif był już za duży na słoiczki ale ciągle mały.Do dziś pamiętam ten koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts