atena0 07.02.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Może mi sypialnię kiedyś zrobisz ? mi też Więc Aniu ucz się , żeby koleżankom pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 07.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A naszej Ani nie ma? Ciekawe co teraz porabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.02.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Wpyla pączki:):) A ja dzisiaj zamierzałam zjeść pare pączków....tylko będzie mały problem, bo zjadłam jednego i.....mam już dość!!!!!!!!!!!!! SMACZNEGO DZIEWCZYNY:) Edytowane 7 Lutego 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jestem i NIE WPYLAM !!!!! Ja raczej do łasuchów nie należę Musze mieć fazę.....i to też nie wszystko zjem. Przymierzamy się z dzieciakami do zrobienia pączków...................Każdy chce co innego. Zwariuję !!!! Czytam mężowi co ma kupić a on na to...A może skrócimy czas robienia i ....kupie gotowe ??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 raz w życiu robiłam pączki : pięc lat temu! z brzuchem pod nos, bo juz prawie rodziłam wedle tradycyjnej receptury, a jakże!!! do końca świata nie zapomnę tego smalcowego smrodu coś obrzydliwego!!!!! cały czas czułam go na tych pączkach .... wolę sklepowe ..ale ja generalnie preferuję raczej śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 aricia "piona" ja też śledzikowa (tak że se odbijemy na śledzika:D) no i dziecię 5 lat temu rodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Mąż powrócił z zakupów. Kupił kilo pączków:bash:, kiedy to zjemy ??????????? babeczki z budyniem iiiiiiiiiiiiiiiiiiii wielki pęk żółtych tulipanów. Dla niektórych z was to romantyczny gest ale Ja wiem o co cho Skubaniec jest na diecie i tłustego czwartku obchodzić nie może ,ale.............skoro nie może zjeść pączka to zaliczy pączka Tylko jeszcze nie wie, że pączka będzie bolała głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No to i Ja przybijam piątkę ale nie w kwestii śledzikowej tylko porodówkowej. Też sobie 5 lat temu coś urodziłam..i 4 lata temu....i 10 ale TWIX TWIX. Ateno, właśnie miałam wyrazić swoje zdziwienie. Uwaga wyrażam.... :jawdrop::jawdrop: A co to się stało, że koleżanka w taki ekshibicjonizm poszła ???? Gratuluję własnego wątku No i oczywiście zawijam kiecę i lecę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ateno, wyluzuj...... Skoro nic sie nie dzieje to czym się zamartwiasz ??? Priv leci... Dziewczynki kochane, nadaję do was z gównianego laptopa bo mnie dzieci wyrolowały. Anemie ma, ładuje te posty po kilka minut...mordęga !!! Odezwę się później ,jak teraz mi ,uda sie wyrolowac dzieci Nie wiem jeszcze jak to zrobię bo wróg ma przewage liczebną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 07.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja też się rozmnożyłam 5 lat temu:D Trochę nas łączy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zaczynam się zastanawiać czy to przypadkiem nie ten sam sprawca nas tak urządził !!!! Och Karol ?????? Uciekam, bo nie wyrabiam z tym kompem.... BRB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie wiem czy mam się wam przyznać czy nie:bash:? Demencja mnie opętała na całego!!!!!!!!!!!!!! Zapomniałam ,że dziś tłusty czwartek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I gdzie ja tu wytrzasnę pączki,no gdzie????? Zrobić już nie zdążę bo w ,,fabryce" siedzę.Jak wrócę i zacznę lepić to do piątku mi się zejdzie. Jak nic zostało mi tylko walić głupa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 hej Aluś... A macie tam jakieś Donaty ? To może ( nie wiem jak to sie pisze) kruasanty zrób...Coś wymyślisz To nie musza byc pączki ..a faworki ? Szybko sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Haaaa,jestem uratowana:D Rogaliki (croissants) wpierniczyliśmy na śniadanie:lol2:Anuś,dziękuję baaaaaaaaardzo:DA zaraz ,zaraz,może masz jakiś cudny przepis na leciutkie ,łamliwe i pyszne faworki? Bo ja mam dwa ,ale jakieś takie nie mamusine. Nikt nie robił takich jak mama (smaki dzieciństwa:D),ale nie zdążyłam będąc siksą spisać przepisu ( bo nie to było mi w głowie). A teraz to już nie mam gdzie zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 marimag jesz pączka czy jesteś pączkiem ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 I w związku z tym,że jako młode dziewczę musiałam sama sobie radzić w kuchni i uczyć się na błędach,wszystkie przepisy spisuję, nawet te banalne ,mimo ,że mam dwóch synów.Jeden świetnie radzi sobie w kuchni ,drugi jest analfabetą kuchennym:D,potrafił nawet jajecznicę spalić. I to powód czemu przepisy zapisuję językiem łopatologicznym. Przykład: szczypta soli- to tyle ile weźmiesz w trzy palce:lol2: Przepisy przydały się bardzo jak leżakowałam dłuższy czas w szpitalu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aluś, podac Ci przepis na faworki ? Nie lubie faworków, ale co roku robie wannę bo mam ogromne zamówienia Podobno, robię faworki jak moja prababcia. Pyszne, cieniutkie i kruche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 marimag jesz pączka czy jesteś pączkiem ? :lol2: Niestety to drugie I to z dziurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.02.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aluś, podac Ci przepis na faworki ? Nie lubie faworków, ale co roku robie wannę bo mam ogromne zamówienia Podobno, robię faworki jak moja prababcia. Pyszne, cieniutkie i kruche. Dawaj,dawaj,dobra kobieto,już mi ślinka leci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts