alicja5 09.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Alicja, Ty pewnie zostaniesz w tym Paryżewie:) !!! Krewną głowy sobie nie zawracaj, zerwałabym wszystkie stosunki dyplomatyczne!!! Zerwałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko,wiosna ,wiosna:DDziś popaduje deszczyk ale jest ciepło:D To co było w PL na Wielkanoc -toż to szok:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ładne to coś To srebrne to ruchome czy przytwierdzone...jakoś nie widzę na tym zdjęciu co to ? Podajnik do kluchów ? Tak zakładam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dobra, towarzystwo rozgonione po zakładach Zjem z Wami śniadanko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Po kolei..... Alus witaj i bez komentarza !!! Czekałam, czekałam i doopa. Taka okazja ! Eeeeee tam Dziewczyny z ta krewną to nie taka prosta sprawa. To jednak rodzina. Opier...ić można a nawet trzeba ale z wygnaniem, żądaniem rekompensaty i zerwaniem stosunków...trudny temat. Podziwiam męża, że zdobył sie na odwagę, żeby to zrobić. Ja bym chyba nie umiała ( mimo krążących o mnie podań i legend, żem zołza, raptus i cholera ) . Anetko S...cieszę się, że nas tu odwiedzasz. Myślałam, że Twój pierwszy post, będzie ostatnim a tu taka siurpryza Te zardzewiałe blaszaki co to na mnie na sniegu czekały 6 lat to West. Mam pewne podejrzenie, że to firma Nordal jest wytwórcą. Coś tam pamietam z ich katalogu Na co mi to ? A na drewno przy kominku na przykład Widziałam kiedys w gazecie ( nie pamietam jakiej ) kapitalny "pojemnik" przy kominku typu koza. Zachciałam to mieć ale nie mogę znaleźć choćby podobnego. Butle, krzywe, transparentne kocham wielka miłością - kocham szkło, skorupy, michi i talerze i inne. Nie lubię szkła kolorowego no chyba, że ma to coś. Anetko s, Ty taka skandynawska Powiedz mi, czy ten Nordal, przysyła do Polski ? U nas maja trochę ich asortymentu ale wybrane drobiazgi, nic ciekawego no i ceny !!!!!!!!!!! Może znasz firmę z tamtych stron, która robi fajne i niedrogie rzeczy no i jeszcze wysyła w swiat ? Ateno...smutno mi. Myslałam, że już się na tyle poznałysmy, że wiecie kto swój Ja nigdy, przenigdy nie mogłabym kogoś świadomie urazić, obrazić, zmieszać z błotem. Raczej komentuję jakies sytuacje. Nigdy nie czepiam sie osób. Co mam zrobić, że gdy tylko czytam Wasze posty, uruchamia mi sie projektor w głowie i widze to o czym napisałyście? Mam skojarzenia, wizje....no tak mam ! Czy któras z Was poczuła się kiedys urazona przeze mnie ? PISAĆ MI TU !!!! Od wczoraj mam nerwa. Chyba nie do końca mnie rozumiecie tzn. mój temperament, dowcip, riposty. Przeżywam to...serio ! Cały czas myślę...co Ja komu ? Ateno, zawsze piszę to co myślę, ale nie zawsze wszystko co myślę. Jak mnie poniesie to naskrobię tyle, że głowa mała. Potem siadam i na spokojnie cenzuruję co nie co , bo czuję, że too much. Ło matko ! Ale mi dałyście z tym jęzorem i nie wybrednością..... No niech ktos coś powie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No to kamień z serca ! Juz odchaczyłam na liście jedną NIE zranioną. Czekam na resztę bo osiwieję! Jeszcze 29 osób...policzyłam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No jestem niemożliwa. Wiem Ja tak gadam ze wszystkimi. Moi rodzice uwielbiają jak im cos opowiadam, ripostuje teksty ojca czy mam te swoje skojarzenia. Matka sika po nogach, ojciec wpada w zadumę, żeby za mną nadążyć, brat moje teksty sprzedaje znajomym i tak to u nas jest. Robie za błazna ale w głębi duszy jestem....... Mimo, że bardzo bym Was chciała poznać, to coś czuję, że do tego nigdy nie dojdzie. Krępuję się, wstydliwa jestem i taka mało atrakcyjna towarzysko. Nigdzie nie bywam, okazuje się, że nawet po trochu marsjanin ze mnie wychodzi i CZWORAKI !!! . Nie nadążam za światem, techniką i pudelkiem. To o czym ze mną gadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 09.04.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No to kamień z serca ! Juz odchaczyłam na liście jedną NIE zranioną. Czekam na resztę bo osiwieję! Jeszcze 29 osób...policzyłam Was Ja. Zostało Ci 28 sztuk:lol2: Tak poza konkursem: zaczynam czuć wiosnę Akurat u mnie to się objawia przesileniem - nie mam sił, ale to taki krok ku lepszemu Przyjdzie słonko naładuję akumulatory i nabiorę powera do działania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Notuję, bulwa git ! .......... Czujesz wiosnę ? Boje się męża. Ten jak poczuł wiosnę to 3 razy rodziłam : Niemozliwa...wiem o co Ci chodziło Aż tak krytyczna to nie jestem Może raczej mało pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mari a czemu myślałaś , że mój pierwszy post będzie ostatnim???? Ja myślę,że źle odczytujesz co pisze Ania i Atena...przecież One nie pisały, że kogokolwiek obraziłaś a jedynie że język Masz cięty a to nie to samo:yes: Z No niestety mało firm wysyła do nas no i ceny nie są małe:bash::bash: więc chyba nie pomogę Ja zakupy zawsze robię w Oslo w sklepach stacjonarnych bo pomacać sobie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anetko, pisząc o pierwszym i ostatnim poście, miałam na mysli, że wpadniesz i już tak po prostu więcej nie zajrzysz. Odczytując posty Ani i Ateny, troszkę się zasugerowałam postami twojej nowej "koleżanki". Z nia tez walczyłysmy - pamietasz ? Też była mowa o ciętym jęzorze. Taka moja natura. Przejmowac sie na zapas i broń boże nikogo nie skrzywdzić. Pomyslałam sobie...a może Ja faktycznie za długi jęzor mam. Może komus przykro z tego tytułu :?( Na razie notuję, komu nie Oslo powiadasz ? W zyciu nie byłam i nie ukrywam, ze tez chętnie bym pomacała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No ! Nie chciałam juz o tym pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Klunkam z telefonu, z miasta Twego stolecznego....i tak mysle czy aby mnie jednak dziś nie urazilas. ...tymi czworakami:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mnie też możesz odhaczyć I mi się nie fochaj! Zaproszenie do małopolski nadal aktualne!!!! Cześć dziewuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Gosiu, jesli tak to serdecznie przepraszam i obiecuję, że juz nic więcej nie powiem. Będę sie teraz pilnować. Będę grzeczna, parlamentarna i wogóle do rany przyłóż Bez wyrazów na k, na h, na p , na xyz. Żadnych rozmów o uprawianiu miłości, o anatomii, gastronomi, o spotkaniach towarzyskich, spozywaniu. Politycznie tez poprawna. Nic więcej o kościele. Bez jadu, uszczypliwości, bez pazura, bez przymrużonego oka, bez podtekstów i między wierszy, bez wedrówek osobistych, bez komentarzy, ripost. Bez zwierzeń, opowieści. Bez słowotwórstwa, wsteczności językowej. Za to z przecinkami i bardzo uprzejmie. Nie wiem tylko, jak długo kuźwa w tym wytrwam ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jak zamierzasz taka być jak napisałaś powyżej....to ja zabieram zabawki i spadam!!!!! I jak ty nie nadążasz za światem...techniką i takie tam....to co ja mam powiedzieć ze swoim peselem!!!!! Buźka Aniu:):)....taką cię lubię i się nie zmieniaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam koleżankę Renię Nie gniewam się, ale widzę, że musiałam przywołać koleżankę do porządku. Cieszę sie niezmiernie, że jednak wpadłaś Herbaty ? http://grafik.rp.pl/grafika2/368623,278867,16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O, Beata !Witam Pania bardzo serdecznie.Jak zdrowie?Jak dzieci ?Jak szanowny małżonek ?Piekna pogodę dziś mamy, nieprawdaż ?Kawy ? http://cdn24.mowimyjak.smcloud.net/t/photos/thumbnails/7852/jak_zrobic_kawe_z_cynamonem_320x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Gosiu, jesli tak to serdecznie przepraszam i obiecuję, że juz nic więcej nie powiem. Będę sie teraz pilnować. Będę grzeczna, parlamentarna i wogóle do rany przyłóż Bez wyrazów na k, na h, na p , na xyz. Żadnych rozmów o uprawianiu miłości, o anatomii, gastronomi, o spotkaniach towarzyskich, spozywaniu. Politycznie tez poprawna. Nic więcej o kościele. Bez jadu, uszczypliwości, bez pazura, bez przymrużonego oka, bez podtekstów i między wierszy, bez wedrówek osobistych, bez komentarzy, ripost. Bez zwierzeń, opowieści. Bez słowotwórstwa, wsteczności językowej. Za to z przecinkami i bardzo uprzejmie. Nie wiem tylko, jak długo kuźwa w tym wytrwam ! :lol2: No i co May narobiłaś???:lol2:jeszcze nam Anka wytrwa w postanowieniu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kawa się przyda, bom śpiąca. Anglia płacze po Margaret Thatcher, ze szczęścia że już jej wśród nich nie ma. Mąż pytał współpracowników o ich odczucia. Słowa padły niecenzuralne. Oni mówią o niej tak jakby tą Anglię zniszczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts