bionda 09.04.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O ,kuźwa zrobiło się jak u Elki na przyjęciu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kawa się przyda, bom śpiąca. Anglia płacze po Margaret Thatcher, ze szczęścia że już jej wśród nich nie ma. Mąż pytał współpracowników o ich odczucia. Słowa padły niecenzuralne. Oni mówią o niej tak jakby tą Anglię zniszczyła. Taaak, to tak jak u nas na Balcerowicza pomstują,nie wiem gdzie bylibyśmy bez niego:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anka, a Ty po jakiemu gadasz? Kosmici Cię porwali?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A i odhaczam się na liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mnie też Aniu możesz odhaczyć ale Wybacz nie mam sił Ci tłumaczyć czym się różnisz od Żony M:lol2: Kawą się częstuję bo zasypiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Przepraszam wszystkie pominiete koleżanki. Juz się rehabilituję... Ale fo pa ! Serdecznie zapraszam na ciasto domowego wypieku i cos ciepłego na pokrzepienie podczas przemiłej pogawędki. Proszę bardzo. Nie krępujcie się! Będę rada, móc Was częściej u siebie przyjmowac http://2.bp.blogspot.com/_BFdTlzyazZ8/SskUOFJOaVI/AAAAAAAAAzk/v3nZE2HtJYY/s400/2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ubolewam nad tym, że jedna z moich serdecznych koleżanek nie czuje sie dobrze Może jeszcze kawy ? Czy dawniej nie byłam miła ? Twoje słowa zraniły mą delikatna naturę ! Zraniły do głębi ! Nie wychodź. Proszę ! Tak miło nam się konwersuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O KUŹWA!!!!!!!!!!! Takiej Cię nie "ZNIESĘ" Aż mnie mdli.......hahahaha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ubolewam nad tym, że jedna z moich serdecznych koleżanek nie czuje sie dobrze Może jeszcze kawy ? Czy dawniej nie byłam miła ? Twoje słowa zraniły mą delikatna naturę ! Zraniły do głębi ! Nie wychodź. Proszę ! Tak miło nam się konwersuje Ty to lubisz przeginać. cio????:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Staram sie byc miłą i poprawna gopsodynią. Organizuje Wam podwieczorek, serwuje kawę i herbatę i też źle ? Mdli Panią, Pani Beato ? Może po oleje pójdę i sole trzeźwiące ? Gość w dom, Bóg w dom Anetko s, przeginać ? W słowniku ludzi kulturalnych, nie ma takich słów ! Wypraszam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.04.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dobra idę sobie, przyjdę jak Ci przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Wchodzę, a tu kawa, kawusia, nonono....taka sytuacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witam serdecznie ariciu Buziaczki na dzień dobry. Kawusia sie prosze częstowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 09.04.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ja już wysiorbałam kawę, dziękuję - na mnie już czas jadę do domu:)Oczywiście jutro poczytam co tam napleciecie wieczorową porą i nocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 i tak juz teraz będzie? no to może choć tak, ja wolę !http://www.youtube.com/watch?v=kU6Dz70ojzA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 to ze masz jęzor cięty i paszczę od ucha do ucha, to przecież nic złego! jakby komuś to przeszkadzalo, to by tu nie wchodził...a i w polemikę tym bardziej by się nie wdawał...także...się nie fosz, bo czytelników stracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Alez Ja się nie foszę Kawusie znam...no, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 tapetę szukam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jakąż ? Z nieskrywana radościa pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Takąż ( podobną): Znaczy najpierw miała być ta, ale na zywo się okazało, że te trókąciki są malutkie. W gruncie rzeczy wyglądało to bardzo mozaikowo, a mnie zależy na mocniejszym akcencie. Miało niby wyjść tak: Tylko, ze teraz jest zmiana łóżka, na tapicerowane szare, podłoga dębowa i ściany najprawdopodobniej średniociemny greige. Więc tapeta może oscylować w szarościach, grafitach tudzież brązach gdzieniegdzie... Takąż tapetę sobie wymarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts