Bastki 09.04.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mari to ty czy schiza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 odhacz i mnie, chociaż czy ja wiem? - zastanowię się :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ...spokojnie!!! dziewczynie się tabletki skończyły...ale małżonek juz poleciał do apteki i zaraz wszystko wróci do normy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aricia plosiem czy wypowiesz się na temat mojej elewacji (kilka stron temu pisałam), bo.. bo.. ja tak bardzo lubuję twoje poczucie no wiesz czego muszę po brele podejść bo nie poczytam coś tam nabazgrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 09.04.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kochane dupeczki-czołem:)Znowu nadrabiania , że hej. Się kurde towarzystwo rozpisało. Aniu mnie też nie obrażasz to sobie tam listę zaktualizuj:). Język masz cięty no i co z tego?Ja też. Podobno to oznaka inteligencji-ja mam teorię, że kompleksów. Zresztą jedno drugiego nie wyklucza:). Fajne te pojemniki z westwinga. Ja jakoś nigdy tam nie znalazłam tam nic w moim zasięgu cenowym:(, chociaż podobało mi się wiele rzeczy.Czytałam, że pisałyście o makijażu. Tu mogłabym coś wtrącić ale nie mam teraz zbytnio siły (dorwał mnie dzisiaj dentysta sadysta;(.Szkoda, żeś tak daleko może bym Cię przekonała do tego i owego raz na jakiś czas;).Podpowiem, że makijaż dotyka mojego zawodu numer dwa;) , na chwilunie zostawiam namiar na dowody rzeczowe;) http://makijazystka.opole.pl/post/17235758992/justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Takąż ( podobną): [ATTACH=CONFIG]182521[/ATTACH] Znaczy najpierw miała być ta, ale na zywo się okazało, że te trókąciki są malutkie. W gruncie rzeczy wyglądało to bardzo mozaikowo, a mnie zależy na mocniejszym akcencie. Miało niby wyjść tak: [ATTACH=CONFIG]182520[/ATTACH] Tylko, ze teraz jest zmiana łóżka, na tapicerowane szare, podłoga dębowa i ściany najprawdopodobniej średniociemny greige. Więc tapeta może oscylować w szarościach, grafitach tudzież brązach gdzieniegdzie... Takąż tapetę sobie wymarzyłam... Z przyjemnością zerknę i oczywiście rychło dam znać. Mari to ty czy schiza? Nowa, miła, grzeczna JA ! odhacz i mnie, chociaż czy ja wiem? - zastanowię się :lol2: Cierpliwie poczekam na decyzję ...spokojnie!!! dziewczynie się tabletki skończyły...ale małżonek juz poleciał do apteki i zaraz wszystko wróci do normy.... Pozwoliłam sobie, powiekszyć Nie masz mi za złe ? Aricia plosiem czy wypowiesz się na temat mojej elewacji (kilka stron temu pisałam), bo.. bo.. ja tak bardzo lubuję twoje poczucie no wiesz czego muszę po brele podejść bo nie poczytam coś tam nabazgrała A to co podsunełam to zły pomysł. Jak małzonek ? Wyraził aprobatę ? Chętnie pomoge i może tez troszkę natchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ojejunia Bastki... nie widziałam domku... lubię ciemne elewacje. nie wiem czy czarne, bo to dość trudny kolor, ale grafitowe na pewno! a już grafit z drewienkiem to w ogóle mniodzio!!! to co wkleiła mari jest rewelacyjne pokaż projekt, choćby ze strony biura archi. bryła domu ma też duże znaczenie a jaki masz kolor okien , drzwi, garażowej bramy i ogrodzenia? bo dach chyba grafit, z tego co pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witak Kasieńko. No, no, no. Ale Ty masz talentów ! Kiedy zdążyłaś pokończyć te wszystkie szkoły ? Brawo !!! Kobieta renesansu! Dziękuję Ci serdecznie za numer telefonu Za chwile wyślę Ci mój Wyobraź sobie, że do ślubu mnie malowano ! Szok, nieprawdaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mari twoje propozycje są bardzo ok ale... szukam jeszcze a nóż mnie coś powali na kolana Kasiu zawód nr dwa a zawód nr jeden? jak się kiedyś będziemy miały spotkać wszystkie to musisz nam wszystkim zrobić make up zgodny z naszymi charakterami ciekawe jaki Mari będzie miała :lol2::lol2:, bo ja to co czarne oczy i czarne paznokcie :lol2: a raczej za paznokciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 09.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kochana Twój już mam:) teraz lecę się położyć-dentysta nakazał po tym jak wyrwał mi super turbo kłopotliwy korzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 09.04.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Kasiu zawód nr dwa a zawód nr jeden? jak się kiedyś będziemy miały spotkać wszystkie to musisz nam wszystkim zrobić make up zgodny z naszymi charakterami ciekawe jaki Mari będzie miała :lol2::lol2:, bo ja to co czarne oczy i czarne paznokcie :lol2: a raczej za paznokciami Pani Polonistka:). Na mnie możecie liczyć, chętnie Was popaćkam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 tu link do mojego no cóż domu http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-amarylisach/m485ba29cad739,2273 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) sami nauczyciele a wiecie że większość moich kolegów górników ma żony nauczycielki niby dlatego ze AGH miało akademik obok akademika z pedagogiki moje statystyki mówią o tym że na dziesięciu facetów z mojej "gruby" dziewięciu ma żony nauczycielki ps w pracy same kawały o nauczycielkach Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 bardzo ładny projekt! dach masz właśnie tak wykończony? a podbicie ( czy jak to się tam zwie)? a okna itede? no i jakie barierki? muszę lecieć po dziecia do przedszkola....znikam na jakiśczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) no dach creaton domino kolor łupka , podbitka, rynny i komin z blachy prefa - kol. grafit barierki stal malowana proszkowo na kolor RAL 7001 (których na zdjęciu jeszcze nie było), stolarka okienna i brama Horman - złoty dąb znalazłam stare zdjęcie znalazłam jeszcze zdjęcie na którym cosik barierki widać zresztą kolor ten sam co na balustradzie przy schodach Mari zdjęcia usunę za niedługo Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.04.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Anka,mam w pracy urwanie jajec!!! Traumę po szanownej krewnej!!! Gości na łbie!!! Więc, bój się boga i wracaj do normalności bo oszaleję Odhacz mnie na tej cholernej liście!!!! Co do krewnej to nie było mowy o bawienie sie w dyplomację , bo za chwilę wrócić bym nie miała gdzie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No dobra wracam ! Męczy mnie to bycie słodko - pierdzącą ! Bastuś, a zostaw te foty. Ładnie się to prezentuje to czemu nie. Jakby kto pytał to NIE MAM NIC PRZECIWKO wklejaniu Waszych zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ariciu...szukam sobie tych tapet.Wklejam szare, brązowe i w różnych kombinacjach. Ze wzorem to nie utrafię ale szukam czegoś w podobie ok ?Ty ratuj Bastki. Ja zrobiłam co mogłam. Lecim.... http://3.bp.blogspot.com/_hZRoyFf-5EU/TGMIyjQ_iCI/AAAAAAAACb8/68IC0qIp_a4/s1600/19919+-+Concave+cameo.jpg stąd http://udekorujdom.blogspot.com/2010_08_01_archive.html - zajrzyj bo mają też inne i powiem Ci, że intrygujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 http://1.bp.blogspot.com/_iFDYd7jn_Yg/TUhrhD00qUI/AAAAAAAADQ0/2NGVa_LcHMQ/s400/bedding460.jpg stąd http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_hZRoyFf-5EU/TGMIyjQ_iCI/AAAAAAAACb8/68IC0qIp_a4/s1600/19919%2B-%2BConcave%2Bcameo.jpg&imgrefurl=http://udekorujdom.blogspot.com/2010_08_01_archive.html&h=812&w=800&sz=191&tbnid=TfcIv67OGF_y2M:&tbnh=95&tbnw=94&zoom=1&usg=__4rTgav9a3mNfaJcm7TUTn098dm4=&docid=KRP_K3q2MiefqM&sa=X&ei=3TRkUd-7IoSM7Aa_4YDgDw&ved=0CDwQ9QEwAg&dur=100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ta ciekawa http://www.agamartin.com/environment/cache/images/550_550_productGfx_ebfb8592f973c1759fcb84b3f1750676.jpg stąd http://www.agamartin.com/pl/p/Tapeta,-wzor-geometryczny/1289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts