aricia 09.04.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bastuś, baaaaardzo ładny dom! masz rację, klinkier chyba do granitu wyglądał by niezbyt. a jeszcze, jak są w podobnym formacie, to już w ogóle odpada.smiało można zrobić elewację w podobnym kolorze jak dach. fajnie, gdzyby dołożyć jeszcze drewniane elementy...a jaki masz taras?na naszym forum znalazłam też ładnie wykończoną elewacjęhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?169748-Z-płaskim-dachem-i-nutą-modernizmu-)-ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ta jest fajna http://www.tapety-artfunk.pl/uploads/14947/02-P4030901.jpg i ta stąd http://www.tapety-artfunk.pl/graficzne_aranzacje_i_wzory Tu musisz sama poszperać bo od groma tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 senks, mari. tę przedostatnią znam i bardzo lubię kiedyś z długo niepokazującą się e-mól też szukałyśmy podobnych... pokaże Ci wzór łoża. ma charakterystyczny zagłówek i nie każdy wzór do tego pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Czarny lub antracytowy klinkier nie pasuje do granitowych chodników ??????????????????????? Sięgaj gdzie wzrok nie sięga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Aricia tutaj http://pixers.pl/fototapety/jednolite-wzor-geometryczny-w-projektowaniu-op-sztuki-35421674 różne wzory tylko że to fototapety a nie tapety, a nie wiem czy to ma dla ciebie znaczenie czy chcesz jedną ścianę czy cały lokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Grało by z tą, która przypomina sploty swetraCzy to musi być wzór i szarośc ?Czy to wogóle musi być tapeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 mnie ten sweter jakoś w ogóle nie przekonuje...ale ja siedzę mentalnie w modernizmie ma nie być jasno. tapeta to tylko jeden z pomysłów. równie dobrze może się skończyć na gładkiej ścianie i kawałku sztuki nad łóżkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bastki, dobra tapeta nie jest taka płaska jak foto. a sama faktura też fajnie robi....dobra tapeta nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 sami nauczyciele a wiecie że większość moich kolegów górników ma żony nauczycielki niby dlatego ze AGH miało akademik obok akademika z pedagogiki moje statystyki mówią o tym że na dziesięciu facetów z mojej "gruby" dziewięciu ma żony nauczycielki ps w pracy same kawały o nauczycielkach Czyli wychodzi na to, że Twój mąż jest nauczycielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 znam elewację Mytki i dlatego właśnie ona utwierdziła mnie że chciałabym ten ciemny grafit tynku a zostawić tylko okna jako kolor? ale sama nie wiem :(a może mieszać tylko z czym? inny kolor czy jakaś okleina naścienna. Drewna już nie zrobię bo "po ptokach" jak to u nas się mówi . Taras będzie drewniany modrzew syberyjski o kolorze jak najbardziej zbliżonym do okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 o.t.http://www.youtube.com/watch?v=sH0T0mgE2c8me likey! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mogę być szczera i walnąć coś tym moim ciętym jęzorem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 nie na całe szczęście nie jest nauczycielem Aricia swego czasu też szukałam tapetę na ścianę do sypialni ale nic mi nie wpadło w oko i mam gołą ścianę tzn tylko farba i w sumie to nie mam koncepcji na swoją sypialnię. Czekam tylko na przypływ gotówki i kupię sobie łóżko z pana popiego http://i2.fmix.pl/fmi2178/35f8431200113a62511a36da/zdjecie.jpg a wtedy ściana mi już wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 mari,mojżesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no wal mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.04.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no wal mari ale ja się brzydko odzywam poproszę Mari o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 bardzo ciekawe łóżko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.04.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 alęż mari, proszę baaardzo, nie się mari nie krępuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale Was zaraz pip, pip.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ariciu, łóżko jest ciekawe i chyba bym poszła w sztukę na białej ścianie...dużą sztukę bastki, łóżko baaaaaardzo fajne ? Ile krzyczą ? Daj linka do ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts