marimag 09.04.2013 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Witaj Ferduś Oddzwaniałam wczoraj do Ciebie ale nie odbierałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Za parę minut napiszę o akcji "dom" tylko zredaguję notatki o dzikim króliku i myszce badylarce. Powrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 naprawdę? Przepraszam, ale nie wzięłam telefonu z domu a byłam młodego sierściucha zaszczepić i jak przyszłam to tel. sie wyładował i on po włączeniu nie raczy mnie informować o zdarzeniach przed nagłą śmiercią. Oddzwoniłabym, gdyby paskuda dała znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No dobra jezdem Mejuś, nie gniewam sie i nie masz za co przepraszać. I tak często gadamy. Rozumiem, że kazda z Was ma swoje obowiązki i kierat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 dawaj, co tam z akcja DOM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A mogę najpierw zapalic ? To było pytanie retoryczne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mej, priv poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 jestem a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 melduję, że odpisałam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 i Ja odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 mari, zawsze możesz elegantnie ublizyć, ale tak bez odpływania... i zamiast wywalic Ty tumanie- wyzwać od syna wiatru i kurzu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No dobra, akcja dom: Nie wiem o co chodzi i jest to mocno podejrzane, ale ojciec męczy mnie, kiedy sie do nich przeprowadzimy. Dzwoni, kiedy przyjadę obejrzeć barierki na schodach ( zrobili je razem z moim mężem). Odpowiedziałam, że jak zrobi ruchome W niedziele znowu mnie poganiała z pakowaniem. W poniedziałek rozmawiałam z mamą. Powiedziała mi, że cos mus ie tam wymskło, ze jak nie będziemy mogli sprzedac mieszkania to oni sie tu przeprowadzą. Matka mu, że no way i żeby zapomniała o misternym planie bo Ja nie chcę mieć absolutnie żadnej styczności z LZ. Zapadła cisza..... On nie rozumie dlaczego...Nie wierzy, że ona tak powiedziała, że nie możliwe, że obrażała...ma dobre serce i takie tam. Zapytałam mamę jak tam sprzedaz lokalu. Czy są chętni, czy ktoś dzwonił. Mama, że nic na ten temat nie wie. Dzis zadzwoniłam do ojca i pytam jak tam nasze wspólne interesy. Powiedział, że kiepsko i że powierzył sprzedaz lokalu LZ !!! Wiedząc jak ona potrafi zagrać i co odwala zaproponowałam, że samam zamieszczę ogłoszenie w necie. Ojciec, że nie ma potrzeby, że ona da sobie rade i wogóle jest bosko. Wlazłam na portal, wysmarowałam ogłoszenie i zadzwoniłam do ojca z informacją, że własnie wystawiłam do sprzedazy jego majątek. Powiedział, że w takim razie ok ! Podałam wszystkie informacje i kazałam telefon przy tyłku nosić. Obserwuje ogłoszenie i ilośc wejść ale te wszystkie statystyki to chyba moje wejścia Czy postapiłam okrutnie ? Czy byłam wystarczająco twarda i dosłowna Bionda ? No to na razie tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O mamuniu....kogo znowu będziemy wyzywać???Mam dzisiaj takiego nerwa na wszystko, że mogę pomóc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 no i gitara! Jak Tato powierzył sprawę LZ, to efekt masz murowany:mad:Dasz radę, ale sposobem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jak to znowu ? Beata...ten Twój znak zapytania :lol2::lol2: Przecież wpisałyście sie na liste tych nigdy przeze mnie nie obrazonych, więc pytam po raz drugi: jakie znowu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O mamuniu....kogo znowu będziemy wyzywać??? Mam dzisiaj takiego nerwa na wszystko, że mogę pomóc.... Bogumiku, a co się nadziało? co tak Cie nerw zaszarpał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Beatko a z bani wyjedziesz ? Lokiem zarzucisz ? Pazury w gały ? Jak tak to chętnie skorzystam Gdzie nasz samiec na wyginięciu pt: Jarosław ? Chciałam zauwazyć, że już od bardzo dawna, nie było tu Romany Romciu, co z Tobą się dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Oj Ania...nie czepiaj się znaków... taki dzień, że wszystko wnerwia....już mało mi zostało dni do ... i im bliżej tym dalej....i nie daje rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 kurde...z bani mogę wyjechać, nawet lokiem zarzucić....tylko komu??? Dajesz gościa i załatwione.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Beatko chlapnęłas coś ? Nie ? Chlapnij !Chlapnęłaś coś ? Tak ? Przestań ! Jakie znaki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts