bogumil 09.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 No znaków zapytania!!!! Nie nie chlapnęłam:) Spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A to Bogumilku masz niezdefiniowego nerwa? Ja tez ostatnio mam jakieś dziwactwa... pomyślałam, że przydałby mi sie kurs ezoteryki... takie jakie mi się ostatnio śnią sny... jak po dobrych dragach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 09.04.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 O, jak dobrze, że słodkopierdząca (pardon - wypuszczająca bączki niczem motylki) Mari poszła spać i oddała nam naszą Ankę . Pytałaś, jaki jest Twój styl? To już chyba wiesz... I proszę mi tu niczego nie zmieniać, bo będziesz musiała wpisać mnie na listę obrażonych. Tymczasowo możesz mnie wykreślić, ale ołówkiem. Z domem akcja niezła, ale pewnie byłaś gotowa na to, że arsenał podstępnych dziabnięć widelcem i kuksańców w bok nie został jeszcze wyczerpany? Oczy dookoła głowy, kochana, i nie daj się! PS. Później odpiszę na wczorajszego privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Zdefiniowany on ci:) Tylko ....a.....trzeba dać radę....więc "dawam"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 A tak "se" walnęłam nowy awatarek....a niech tam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Matko, zmieniłas avatar ! I teraz przyzwyczaj się człowieku :bash: Chodziło mi o emocjonalność postu Taki wyczuwalny i strasznie fajny wieeeeeeeeelki znak zapytania. Takie prawdziwe opadanie kopary i totalna dezorientacja. Kocham to ponad wszystko i rżę jak głupia. To tak samo jak po wklejeniu ślicznego chłopaczka przez jedna z dziewczyn. Któraś z Was weszła i napisła ooooooooooooo jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... Czytając to, widziałam jej twarz, widziałam rumieniec i totalna zdziwko. Sorki, wizja z fonia mi sie włączyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bogumilku, a co sie Twem awatarkiem stanęło? Zzieleniał niemożebnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Beatko a z bani wyjedziesz ? Lokiem zarzucisz ? Pazury w gały ? Jak tak to chętnie skorzystam Gdzie nasz samiec na wyginięciu pt: Jarosław ? Chciałam zauwazyć, że już od bardzo dawna, nie było tu Romany Romciu, co z Tobą się dzieje ? jestem jestem .....monitoruję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć Barabara Czekam zatem Oj tak arsenał to oni mają. Nie wiedzą tylko, jak bardzo jestem kuźwa mać i, że tym razem nie dam się wykochać !!! Mam plan. Wejdziemy do nich z pudłami, walizami, dzieciami i komisyjnie zeżrę wszystkie klucze do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 mejuś...to ja na tej fotce jestem...tylko mała fotka i nie bardzo widać:) ale bardzo ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć Jaruś, a już się martwiłam, że uciekłes obrażony, urazony, nabzdyczony i jakis taki... Czy Ty tez uwazasz, że jestem wstrętnym i ciętym jęzorem ? Zastanów sie nad odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.04.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Cześć Jaruś, a już się martwiłam, że uciekłes obrażony, urazony, nabzdyczony i jakis taki... Czy Ty tez uwazasz, że jestem wstrętnym i ciętym jęzorem ? Zastanów sie nad odpowiedzią fajny z Ciebie chłop i wsiooooo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ty na tym zdjęciu ???? Jako kto, że tak spytam ? Robiłas za drzewo, wodę czy motylki ? Az takiej wyobraźni to Ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 fajny z Ciebie chłop i wsiooooo:D Powiem to mężowi ! Może da mi spokój wieczorami Homofob jeden ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 To ci ułatwię Zaraz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jaruś, dziś Ci nie odpuszczę ! Sorki ! Kusisz mnie chłopie...intrygujesz ! Dawaj jakąś swoja fotę ! Ja tam wrazliwa nie jestem, może być na golasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.04.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) To ja...nie Jaruś Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.04.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 alibo z wody sie wynurza... alibo to ta biała kropencja na środku.. a jak patrze na to zdjecie bez powiększenia ( bo sie nie da inaczej) to ja widzę oko krokodylla:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.04.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Beatko......cóż za romantyczna poza ! Ciekawa jestem jak tam.....ktos Cię wtargał :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts