jar.os 10.04.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ładne widoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No ! Bionda, powiedz mu coś bo normalnie nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 10.04.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No ! Bionda, powiedz mu coś bo normalnie nie wytrzymam powiedz mu coś .... popróbować można ...ale ja uparty jestem ...w dodatku kurczę chyba nie mam jakiegoś takiego zdjecia co by się nadawało .....ja wiem ....chciałybyście pewnie te co się nie nadają do upublicznienia , co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jareczku, doprowadziłeś mnie do takiego stanu, że jest mi już wszystko jedno ! Zaprezentuj się koleżankom. Jak chcesz ! To nie casting do serialu. Miło poznac nowych ludzi Nie krępuj się i strzelaj. Może z dziećmi i zoną ? Macie jakies z wakacji, świąt..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.04.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 JarkuTy pokazuj a my ocenimy czy się nadają czy nie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jareczku ! No, no aleś Ty męski i SWÓJ !!!!! Wreszcie jakiś normalny palący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.04.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Hello! No i git Jarku! Swój chłop i jeszcze z nałogami! Ide zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.04.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 no to ja też pojadę w klimacie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Mejuś dojechałaś !!! Cały dzień o Tobie myślę, Ty bździągwo Ariciu ale jazda !!! Psychodeliczny ogródek ! Tego mi trza ! Ale ten wir wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ogród masakra, co???? to Wisteria Tunnel w Kawachi Fuji Gardens, Kitakyushu w Dżaponii!!!!! niezmiennie kojarzy mi się z jednym z ładniejszych ( pod względem tematyki i wizualizacji w ogóle) filmów jakie widziałam " miedzy niebem a piekłem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.04.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 No tak,kolega się pewnie pokazał??a ja nie widziałam:(rozumiem,że pokaz trwał góra minutę Piękne te japońskie drzewka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ale jazda ! Ciut avatar i faktycznie Między niebem a piekłem. Znam i też się zachwycam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.04.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Mejuś dojechałaś !!! Cały dzień o Tobie myślę, Ty bździągwo Mari, kochana, nie martw sie, złego diabli nie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Pieknościowe te glicynie, ale kurcze u mnie na tzw wypiz...owie nie mają szans zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam dziewczynki i chłopczyka:DChociaż chwilkę przy was odpocznę.Nogi mi w d...pę wlazły. Srylionowy raz byłam w Luwrze,pod wieżą,na wieży ,pod łukiem,na łuku............Dałam gościom mapę w łapy, wytyczyłam azymut ,wyrysowałam trasę,to i tak się zgubili..................a wieża włazi mi prawie w okna ,a Luwr z niego(okna) widać. Na piechotę 15-20 min i się zgubili:mad: Musiałam robotę rzucić w pieruny,rozpocząć akcję ratowniczą aby przejść w akcję przewodniczą. W trakcie oprowadzania dowiedziałam sie ,że goście to nawet na Krupówkach się zgubili:lol2: a ja durna w Paryżew ich puściłam samopas:lol2:Teraz jest akcja,, Paryż Nocą'' , dziecię objęło stanowisko przewodnika a ja się byczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ala, jak Ja się stęskniłam za Tobą babo !!! Paryż nocą ? Jeden azymut bym obrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ciekawe jaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anka przeszło Ci??? bo nie wiem czy wchodzić czy uciekać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gosiula, nie wiem czy pamietasz, ale w ogrodzie nie będziesz miała na nie miejsca. Przecież ma stanąć słoń ! Do słonia dobierałabym raczej ............kaktusy Kaktusy z rzecz jasna, przytwierdzonymi do nich przystojnymi Nigeryjczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.04.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Ciekawe jaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts