marimag 10.04.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anka przeszło Ci??? bo nie wiem czy wchodzić czy uciekać??? A cos Ty taka strachliwa ? Kawki ? Jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gosiula, nie wiem czy pamietasz, ale w ogrodzie nie będziesz miała na nie miejsca. Przecież ma stanąć słoń ! Do słonia dobierałabym raczej ............kaktusy Kaktusy z rzecz jasna, przytwierdzonymi do nich przystojnymi Nigeryjczykami To będzie słoń indyjski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jak indyjski ,to musisz jeszcze mu postawić pałac, świątynię i aplikować odnowę ajurwedyczną Oj będzie wesoło:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.04.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dzień Dobry w tym pięknym wiosennym dniu:D:D:D:Dhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cześć Bionda Spać nie możesz ? Piękny dzień ? Gdzie ? U nas tak jakoś dziwnie. Jakby mgliście ? No biało jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Anetko, Ja nie siedzę ! Ja latam ! Dopiero skończyłam poranna obróbkę całego towarzycha i porozwoziłam po zakładach. W domu pierdolnik jak po przejściu El Ninjo a Ja mam to w tyle ! Idę się wreszcie kąpać ! Kuźwa ! Mam już dość, skróconej wersji prysznica i robienie z siebie gówna w lesie Zakupiłam fajeczki, Werandę majową, robie druga kawusie i lecę w pianę. Nie zasnę bo dzień Lecę, pędzę...odezwę się zrobiona na bóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Dzień dobry przyszłam powiedziec i spadam z Młoda do ogroodu:yes: Wiosnę mamy:wave: ps.Aniu przeceż Ty wiesz , że ja z tych strachliwych:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Tiaaaaaaaaaaaaaaa Co będziecie w tym ogrodzie robić ? U nas nadal lezy snieg. Miejscami, gdzie puścił, jest błoto, błocko i kupy! Kupowisko ! Nasrane nawet na chodnikach ! To tak zamiast krokusów i innych przebiśniegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam miłe Panie! Oddawać mi to słońce . U nas szaro-buro, czyli normalna pogoda angielska . Ale ptaszki ćwierkały, że w niedzielę ma być 19 na plusie i piękne słoneczko. Pożyjemy zobaczymy. Anka, idziesz w dobrą stronę. Bądź egoistką, pomyśl o sobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A co do kup na chodniku. Tu śniegu nie trzeba żeby na każdym kroku w nie wdepnąć. Psy srają gdzie popadnie, a właściciele mają to głęboko:mad:. Droga do szkoły to wieczny slalom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No i jestem sliczna Witaj reruś Egoistka? Dobre Mój egoizm, długo mnie nie pocieszył. Wylazłam z wanny i z przerażeniem patrzę na zegarek. Wszystko opóźnione o jakies 3 godziny i teraz motor w tyłek, żeby sie wyrobić. Znowu się uświnię, spocę od tej gonitwy i tyle z Miss Polonii. Znowu do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Rere ,a u nas ma być 24 stopnie w niedzielę. Dziś słonko i chmurki i ptaszki A ja w robocie ufajdana po same pachy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 U mnie cudnie...ptaki dra się jak oszalałe, 15 stopni, słońce....ach....chwilo trwaj i do tego młoda śpi:cool: a ja klikam do Was z tarasu i kawusię popijam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Rere ,a u nas ma być 24 stopnie w niedzielę. Dziś słonko i chmurki i ptaszki A ja w robocie ufajdana po same pachy:mad: A gości jeszcze Masz? bo jak tak to robota do nocy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Anetko, a gdzie Ty mieszkasz ? O Twoim domu to już legendy krążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Anetko, a gdzie Ty mieszkasz ? O Twoim domu to już legendy krążą O matko legendy????nic nie słyszałam.... ja na południowym - wschodzie - prawie na Ukrainie:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aaa to w ten bok ? A Ja myslałam, że w druga stronę To mam do Ciebie bliżej niz dalej Pytam bo na różnych wątkach spotykam się z takimi postami, że : ....a będę w okolicy to do Anety s zajrzę... .....Chyba nasza Bastki pisała, że jadą na Narty i wybiorą się do Ciebie... .....ktoś tam się umawiał i też zamierzał zahaczyć Obejrzę mapę wschodu Może utrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mój brat mi przysłał http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/305990_586871588003100_1635446413_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Bastki miała się z nami spotkać ale czasu im brakło i nie po drodze było:) na priv Ci wysle gdzie mieszkam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 11.04.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cześć dziewczyny .....co u Was taki zastój ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts