marimag 11.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kasiu, łudzę się, że gdzieś mi się trafi egzemplarz z zajebistej promocji Często przekopuje net w poszukiwaniu duuuuużo niższej ceny. Niestety, chyba nie umiem szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.04.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 to moje ulubione pytanie:( własnie siedzę nad kosztorysem z banku- nie jest to wybitnie optymistyczne zajęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 kosztorys !Jak to słowo potrafi zepsuć wszystko, nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nie poddawaj się Mari, ja też szukam okazji non stop:) i jak znajduję to głównie na to , czego nie szukałam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oj tak, do tej pory wynika mi, że przeskoczyliśmy wyliczenia banku o 50 tys :bash: i jak ja to mam teraz nadrobić, by dostać kolejną transzę??? No jakoś muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Żeby chociaż jakiś fajny tańszy zamiennik był . Ale nie ! Ta jest najtańsza ze wszystkich znanych mi kuchni wolnostojących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nie kumam akcji z transzami.Czemu nie daja całości ? Co ich to, na co wydacie i jak to rozplanujecie ? Ważne, żebyście spłacali raty.Chore to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.04.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 niestety, z wszystkiego sie trzeba tłumaczyć jakby za darmo to dawali... jest to mega chore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No ale tak. Bierzesz kredyt. Na remont, na wykończeniówkę czy budowę domu. Rozumiem, że mam się rozliczyć z całości kasy, że wydałam rzeczywiście na to na co prosiłam, ale żeby im raporty przy każdym piardensie robić to dla mnie to jest własnie chore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.04.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Niestety, po każdej transzy kolejny raport:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A ile ich jest ?Tych transzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Elloł! Widzę Mari, że zapodałaś ulubione fotelo/ krzesła arici. Mnie one też się bardzo podobają, również w zestawieniu z tym stołem ale... Jak już będziesz na etapie kupowania, osadów gdzieś dupkę w tym druciaku, najlepiej przy stole i zastanów się czy będzie wygodnie w na nim zajadać posiłki. Łazienka- płytki i wanna bomba. Jeśli chodzi o lampy to to i to mi się podoba, a że to łazienka to wybrałabym bombki. Jakoś tak mi się z mydlinkami kojarzą Regał ładny. Z siatką bardziej w industrial Pani poleci. W ogóle tak zbaczasz z pałacowego na surowiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Heloł Reruś Z krzesłami arici to nie wiedziałam A pewnie, że posadzę doopkę. Moja taka pikowana to i drutów nie poczuję, więc może zabiorę kogoś cienkiego .... Do showroomu mam ze 2 - 3 kilosów także sprawdzę z pewnością. Lampa bombelkowa to dla mnie taki stylizowany kryształowy zyrandol z przymróżeniem oka. Zaczęły mi sie ostatnio podobać, transparentne lampy. Wkurzaja mnie tylko te mocowania do sufitu. Czy to do jasnej cholery musza być cylindry ? Wanna też mi się podoba. Szukałam jej 3 lata i znalazłam prawie pod domem Muszę jednak, ubrac się w retro gacie i wleźć do tego wynalazka. Jak nie wygodna to na szrot ! Pałacowo też ciut będzie...spokojna Twoja poczochrana Stwierdziłam, że ten ciut wystarczy i musze zmienić koncept bo to i nie metraż na takie bajery i nie styl domu. Mam juz koncepcję na ogródek. Żeby realizacja poszła sprawnie, zagrałam dziś w totka Z tą siatką i industrialu to chyba nie do końca tak. Widze ją często w różnych wnętrzach.....Znaczenie ma kształt, kolor i forma oczek no i całe tło. Coś mnie w brzuchu ćmi. Chyba sie musze na nim położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No jasne, że tło jest ważne. Ten sam element z reguły ma inny odbiór w różnych wnętrzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Trzymam kciuki za jutro!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.04.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A gości jeszcze Masz? bo jak tak to robota do nocy:cool: mam do niedzieli i liczę ,że jakoś dożyję. Chyba jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło ,bo jakaś zdechła jestem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.04.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Łazienka to jak na razie dwa elementy. Kombinuję z oświetleniem. Pokażę co mi po głowie chodzi - NIE MÓWIĘ ŻE TO MA BYĆ TO , ale jakos mnie ciągnie w tym kierunku. Stałe elementy to : http://www.mosaictileshop.co.uk/getimage.asp?img=639_1_med&size=266&type=product http://kerra.pl/images/large/85.jpg No i dla niektórych pewnie kontrowersja ale.... http://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYLampy---sufitowelampataraxacumlp031tarax00-jpg_770_500_normal_0_1361275707.jpg a może ? http://www.customform.pl/_uploads/thumb//uploadsEDI---WYROBYLampy---sufitowedearinggoimg002663-edit1-jpg_770_500_normal_0_1343743560.jpg Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie. Klikam wyslij iiiiiiii Mówisz i masz. Zakończyłam tłumaczenie ,padam na pysk,oczy mam na zapałki ,ale jeszcze wyrażę swą opinię Wszystko mi się podoba,oprócz ostatniego żyrandola. Resztę doczytam jutro ,bo padam na pysk i idę lulu.Abym tylko doczołgała się do sypialni......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 11.04.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 O czymś takim myślę i do jadalni i do kuchni. Zastanawiam sie tylko czy szyby czy siatka. [ATTACH=CONFIG]183089[/ATTACH] Szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.04.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 fak!!! się napisałam i se skasowałam !!!! więc teraz krótka wersja : stół super fotele na pewno nie do stołu!!!!! siedząc na tym fotelu miała byś blat pod brodą ...z resztą, pewnie długo byś na nim nie posiedziała bo się za bałdzo nie da!!! to raczej fotel tarasowo-papierosiany( taras zadaszony, ofkorz), lub poczekalniowy... a w ogóle, do takiego industrialnego stołu pojechała bym klasykami, w czerni plus ze dwa inne dla kontrastu i podrasowania aranżacji. jeżeli lubisz druciaki, to może coś w ten deseń: ta sama "seria", troszkę inne "przeznaczenie" witrynka super:yes:...jeżeli uda Ci się zorganizować latarnię nad stół, to jestem za siatką. co by nie było zbyt dosłownie pałacowo, ale tak bardziej z jajem ( imho ) pająk w łazience ok, ale pod warunkiem, że ta będzie miała ze 20 mkw. przynajmniej. w przeciwnym razie, niekoniecznie go tam widzę. a może też coś klasycznego? do małej łazienki wg mnie lepiej by wyglądało coś megaprostego z nutką retro. np: a tu coś dla odważnych ( może do holu, czy gdzieś tam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 dzień Dobry! Też miałam takie wnioski jak Ari,o krzesłach to w ogóle może być odpowiednia mieszanka,tak myslę Pozdrowionka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts