bionda 12.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 czy ten stół to ze strony tego producenta co i Twój? Ciekawa jestem cen,musę zadzwonić czy sprzedają na sląsku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mari mnie się prawie wszystko podoba poza kosztorysem:lol2::lol2: jak nic Musisz grać lampa pająk do łazienki mi się nie widzie:( a jaki masz koncept na ogród? ja w swoim dziś trawnik muszę zacząć grabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.04.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 hejka koleżanki i koledzy Mari ja tez podpinam się pod prośbę Anetki, którą serdecznie pozdrawiam . Poka nam koncepcję ogródka? Podoba mi się wszystko co pokazałaś ale ja też uważam że te druciaki nie nadają się do jadalni, ale są cudne. Lampa pająk baaaaaaardzo mi się podoba (do dużej łazienki byłaby ok , ja chciałam ją do salonu) i też na nią chorowałam ale niestety 10 tyś za lampę studziło moje emocje. Może kiedyś ją sobie zafunduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.04.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ja tez dzisiaj wertykulacja i aeracja trawnika a później nawozik no i planuję (jak nie będzie padać ) popsikać moje iglaki pinvitem. Zauważyłam wczoraj że kot "wsiowy " leje mi po tujach i czarnieją mi na nich gałązki, uparł się na dwie . Niecierpię kotów na które mam allergie i na dodatek leją mi po krzokach . Co mam zrobić? wie ktoś? czym psikać żeby tam nie lały? zaznaczam że mimo że ich nie lubię (kotów) to ich nie ukatrupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.04.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Czesć Gosiu,no cóż ,Ty ich nie ukatrupisz ale może jakis pitbulek? Dziewczyny czy macie jakies doswiadczenia z przesadzaniem takich mocno podrosniętych iglaków? Pod oknem biura mam taki misz masz ,że pomyslałam,że je poprzesadzam ale jaj jestem debil ogrodowy i nie wiem jak to ugryzć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ja tez dzisiaj wertykulacja i aeracja trawnika a później nawozik no i planuję (jak nie będzie padać ) popsikać moje iglaki pinvitem. Zauważyłam wczoraj że kot "wsiowy " leje mi po tujach i czarnieją mi na nich gałązki, uparł się na dwie . Niecierpię kotów na które mam allergie i na dodatek leją mi po krzokach . Co mam zrobić? wie ktoś? czym psikać żeby tam nie lały? zaznaczam że mimo że ich nie lubię (kotów) to ich nie ukatrupię.Bastki a nawozik to nie przypadkiem dopiero po pierwszym koszeniu??? ja tez mam alergie na koty:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Bionda z dużymi to chyba dośc ryzykownie...jaki on duży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.04.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No,wieksze ode mnie :lol2:ale o to nie trudno:yes:tak z dwa metry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.04.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dookoła same problemy i szarzyzna a mi się marzą toskańskie klimaty:) Zobaczcie w tej kuchni jaki fajny pomysł na hokery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 fak!!! się napisałam i se skasowałam !!!! a tu coś dla odważnych ( może do holu, czy gdzieś tam...) [ATTACH=CONFIG]183127[/ATTACH] Wstepnie sie witam!!! :lol2::lol2: Aricia, jak skończą sprzątac to to zdejmą :D:D Oczywiscie, żarcik taki, bo llampa mki sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.04.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ja tez dzisiaj wertykulacja i aeracja trawnika a później nawozik no i planuję (jak nie będzie padać ) popsikać moje iglaki pinvitem. Zauważyłam wczoraj że kot "wsiowy " leje mi po tujach i czarnieją mi na nich gałązki, uparł się na dwie . Niecierpię kotów na które mam allergie i na dodatek leją mi po krzokach . Co mam zrobić? wie ktoś? czym psikać żeby tam nie lały? zaznaczam że mimo że ich nie lubię (kotów) to ich nie ukatrupię. Bastki, pokochaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.04.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja mam kota garazowo-kotłownianego,pomimo,że nie przepadam za nimi ale kiedys mielismy grilla,przyszedł kot ,dostał kawałek kiełbasy i został a to było jakies 5 lat temu:lol2: Muszę zacząc się do niego zwracać "kici kici" bo Antek jak go widzi to woła"sio!" i leci go głaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.04.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ta ostatnia lampa pająkowata.... pamietacie film z Kim Basinger i Danem Aykroydem, Maja macocha jest kosmitką? To Kim z torby wyłaziło takie oko z terebki, jak jedna lapmpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 12.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam kobiałki:-) Wiosennie rzecz jasna, u mnie wreszcie stopiły się zwały śniegu za oknem. Nie powiem co wylazło spod nich, nie będę sobie psuć humoru - ignoruję. Błota też udaję, że nie widzę Wnętrzarskie inspiracje mari fajne - lampy nawet podchodzą pod mój styl:) Wanna super - też w moim guście. Sama jestem na etapie wymiany krzeseł w jadalni i powiem szczerze, że zgłupiałam. Wybrać ładne, wygodne i praktyczne... No i jeszcze TANIE. Jak to pogodzić? mari jak przymierzysz do swojego doopska te druciaki daj znać czy wygodne- może sobie takiego jednego egzemplarza na taras strzelę, no ma to coś w sobie.... taras mam zadaszony to chyba nic mu nie będzie Podusię najwyżej nabędę pod swój kościsty zad (po zimie jakoś obrósł i oponka się pojawiła na brzuchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mayday ja pamiętam te oko fajne było posprzątało i ugotowało - chyba tak jakoś tam było w tym filmie . Kotka wiem, wiem że ty lubisz (tak sądzę po awatarku) ale jak mi niszczą moje drzewka to same mnie odpychają od siebie takie bestie no i na dodatek mam na nie alergię na ich ślinę czy cóś tam i dlatego nawet jak widzę pięknego kotka to nie podchodzę, zachwycają mnie tylko te z reklamy . Anetko s niby tak piszą/mówią ale ja bardzo sobie pomagam w kwestii ogrodowej opiniami ludzi z forum Ogrodowiska, a tam właśnie tak robią i nie dają tych nawozów długo działających tylko sypią co 2 m-c nawozem z agrecolu i mają śliczne zielone trawniki wiec spróbuję tak w tym roku Bionda psy fajne a podobają mi się bardzo buldożki francuskie ale jeśli miałabym psa to byłby on najbardziej samotnym psem na świecie, szkoda ale na razie nie, może na emeryturze:lol2: no ale do tego czasu moje tuje padną przez te siuranie "wsiowych" kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.04.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Przyszłam się przywitać i uciekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jejku, jejku ! Ale odzew Po pierwsze, mój mąż ma dziś mega ważne badanie. Pisałam Wam....nerwa mam A teraz dementuje pogłoski Aluś, trzymaj sie i wracaj do nas jak najszybciej. Miło by było. gdybyś przy okazji była żywa Ariciu, pisałam, że nie zakupie dopóki nie usiądę i też mi się rzuciła taka myśl, że moga być niskie. Sprawiaja wrażenie lekko leżących co przy stole, jakos niekoniecznie. Ale się uśmiałam ze stwierdzenia mała, duża łazienka Tam maja być dwie, niezbyt duże bo kasujemy jedna sporą na rzecz pokoju. Te babelki to taka wariacja na temat żyrandoli kryształowych ( IMHO ) Fajna alternatywa dla tych, którzy nie chcą ani w jedna ani w drugą stronę. Szukam czegoś nie oczywistego, czegoś nie dosłownego....niby nowoczesna a jednak..... To drewniane krzesło, które wkleiłaś...fajne, naprawdę fajne. Klasyk IKEA ale obawiam się, że te okrągłe elementy oparcia, będą się wbijały w plecy...mniej więcej na wysokości łopatek. Druciaki lubię ( lubię w zasadzie wszystko co mi sie podoba ) ale to krzesło juz mniej. Jest za mało odjechane i jakies takie....no nie leży mi. Wiem, że forma zapowiada wygodę ale jakoś....Pojadę, obczaję i pomyślę. Wklejam Wam to co mnie jakos zauroczyło, co mi się spodobało. Jak wyjdzie to się ZOBACZY Lampa kulka, nawet, nawet. Widziałam ją A ta pajęczyna na żyrandolu to MOJA MIŁOŚĆ od lat ! Zawału dostałam jak ją zobaczyłam na żywo w mojej Domotece. Pani pozwoliła mi nawet pomacać, ale trzęsła sie przy tym jak latlerek. BOSKA !!! Wanders jest jednym zmoich ulubionych projektantów O cenia oryginału nie mówię bo się koleżanki pochorują ale i lampa inspirowana do tanich nie należy. Myślę o niej z czułością. Może jakas promołszyn się trafi i wtedy ogień w trampki i nerka w torbę Bionda, tak to ten sam stół - firma Jadik. Przysyłają gdzie chcesz i maja sklepy stacjonarne ale kuźwa za daleko ode mła. Najbliżej mam Poznań. Jechać 300 km z hakiem, żeby przez 10 minut - no dobra godzinę macac stół ???? Na szczęście inne, znane sklepy mają ich meble tylko cwaniaki, ukrywaja producenta. W Farmie kolonialnej, mozna zobaczyć ich stoły i dokładnie obejrzeć próbnik. Anetko, jaki kosztorys ? Ja na razie tylko tak sobie gdybam. Nie powiem, liczę sobie to i owo i jeszcze mieszczę się w zakładanym WIRTUALNYM budżecie Lampa pająk do łazienki...wiesz, że ona sie składa ? Można sobie ją dopasowac do wnętrza. A gdyby tak w holu na piętrze ? Anetko, chętnie przedstawiłabym wizje ogródka ale ani zdjęć, ani rysunku, ani planu nie posiadam. Byłam tam, widziałam trochę bo śniegu nawalone było tyle, ze się załamałam. Mały jest ! Kuźwa jaki on jest mały ! No ale cóż zrobić ? Muszę z niego coś wykrzesać ! A gdyby tak dobudować w ogrodzie druga kondygnację ? Dokładnie tak jak w parkingach marketowych ???? Żartuję oczywiście ale......:lol2: Bastki kofana, ale żeś pograła w tę siatę ! Podłaoga wylizana tak dokładnie, że lakier zszedł, co ? Nie musisz się tak studzić z pajakiem. Możesz mieć go za dużo mniejsze pieniądze. Stąd : http://www.customform.pl/Sklep/wiszace/Lampa-Dear-Spider-12,2,0,18,1954.htm Szkoda, że zaznaczyłaś,że ukatrupianie, nie wchodzi w grę :lol2: CDN ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.04.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tak jak napisałam u Anetki wklejam u ciebie mari, żeby nam koleżanka przetłumaczyła na nasz:))))) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witak Beciu. Link sie nie odpala..ERROR krzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.04.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 aaaa, już wiem czemu...poprawiam:) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Komorowski-wszystko-zrozumial-Film-rozbawia-do-lez,wid,15487763,wiadomosc.html?ticaid=11065a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts