marimag 07.02.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 oj tak ! Kucharz kojarzy mi się z gazem dosłownie i w przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no pisz czemu bolał cie ten brzuch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Piszę jedna ręka bo wreszcie jem obiad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 tylko się nie zakrztuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zadzwoniła do mnie agentka. Ta od tej radosnej wycieczki w sobotę.Dzwoni i pyta : No i jak? Kupujecie ?Myslałam, że smiechem ja zabiję...Powiedziałam co myślę o niej jako agentce, o profesjonalizmie, przygotowaniu oferty i radosnym deweloperze sklerotyku. Pani, zaproponowała mi nową nieruchomość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ale teraz dzwoniła?czy to początek opowieści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jest to segment w tej samej miejscowości, ale po właściwej stronie kanału, z dojazdem miejskim, wszystkie media miejskie, niby do wprowadzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dzwoniła wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no pisz i jedz szybciej bom ciekawa jaka nieruchomość masz coś o niej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Segmentów nie bralismy pod uwagę bo to Pekin, małe działki..Ale ten...metraż domu - 330 mdziałka i tu szok - 1400 mcena - górna granica naszego budżetu i prawie nic by nie zostało na zrobienie czegokolwiek czy dostosowaniu do potrzeb.Dom jest niby po remoncie generalnym ale............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 łykam jak struś tylko, że Ja bardzo wolno jem ale............. Na zdjęciach nie pokazano kuchni, łazienek, pokoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 a co pokazano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.02.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no i wolno to powinno się jeść no ale nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.02.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 hellooo!! Dzieki z aprzepis na faworki, chrustem zwane , choć ja wolę nazwę faforki A tera się wypowiem w szerokim zakresie;-) Wybór lodówki - bardzo ładna, bardzo fajna, ale nie dla Twojej rodziny. Niestety lodówki side by side sa fajne dla 3 osobowej rodziny, która nawet nie ma za dużego garnka, i mięsa w zamrażarce nie trzyma. Małe toto w środku. Na imprezie u mnie, czyli w dniu powszednim u Ciebie byś klęła w żywy kamień. Nie wspomnę o tym, że mi się półmisek z wędliną w żadną stronę nie zmieścił, który bez problemu w tradycyjnej lodówce mieści się na półce i jeszcze z boku jakaś smietana, czy majonez stanął. Raczej dwu drzwiowa ale z tradycyjnym podziałem góra dół co do indukcji, to Ty kuleżanka bzdety opowiada, że się kipi i sie pali znaczy pali się, ale peteny i to ze smakiem. Pewnie, że na indukcji wykipić może, ale, to stare elektryczne, które grzały grzałką cały czas podgrzewając robiły skwara,Indukcja jest ciepła tylko w miejscu bezpośredniego kontaktu z garem. Bo to działa jak ładujaca sie elektryczna szczoteczka do zębów. Garnek jest szczoteczką, płyta ładowarką Wadą jest, ze czasem buczą, nie masz szans na szklane garnki, nierówne dno naczynia i nie opalisz cebuli do rosołu i nie zapalisz fajeczki, jak zginie zapalniczka Zaleta: booster, gotuje szybciej niż gaz i tradycyjna razem wzięte ( taki dopalacz), Nie ma tłuszczu na szafkach i ścianach, który w większości jest ze spalin gazu, a nie z pary. Myje się jak szklany blat. bardzo mi sie podobają te wielopalnikowe kuchenki z mnóstwem piekarniczków , ale kurdę, za ta cena:eek: to meble do kuchni. Więc może takie cóś piekarnik jest łatwiejszy do wyboru , nawet dwa ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Anula, smacznego! Jedz spokojnie, bo nam opowieści nie dokończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mayday dobrze gada! dać Jej "faforka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 dobra ! zjadłam Na marginesie...pychota Lecimy dalej.. To co tam pokazano nie jest tak istotne jak to..... Obejrzałam fotki na stronie agencji..znałam tę ofertę z netu. Zastanowiło mnie, dlaczego az tyle segmentów i to z tego samego osiedla wystawionych jest do sprzedaży....Ceny różne i różniste...Jest nawet jeden do remontu za 470 tys. do negocjacji ze śmiesznej wielkości działką - 300 metrów. Poszperałam, popytałam iii okazało się, że jeden segment wali trupem !!! Jakiś facet był się przekręcił i leżakował tam sobie 2 miesiące....Nie muszę mówić jak tam wali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No dobra to jeden ale skąd reszta ? Okazało się, że osiedle ma swoja oczyszczalnię ścieków czy leży obok oczyszczalni i wali tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jak jasna cholera.W zimę spoko ale w lato ????Po kiego mi działka na której będziemy robic grilla w butlach tlenowych ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.02.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kolejna sprawa. Nie wiem czy tak do końca usmiecha mi się latanie po tych wszystkich poziomach.Dom ma:- piwnicę - garaż pod kątem prawie 90 stopni, kotłownię i jakieś pomieszczenia gospodarcze- parter - salon, kuchnia, łazienka- I piętro - 3 pokoje z czego jeden mikro, łazienka- II piętro - poddasze do podziału na pokoje, łazienka z prysznicem i wc. Bezpiecznie i fajnie ? Wąska, wysoka kicha, a wygląda tooooooooooooooooooo !!!! Kibel, kupa, żenada. To są stare segmenty, ale styl ???????Można było zrobić zupełnie proste klocki bez cudowania to nie !!!! Rokokoko !!! Wkleję wam zdjęcie osiedla..tak poglądowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 07.02.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No dobra to jeden ale skąd reszta ? Okazało się, że osiedle ma swoja oczyszczalnię ścieków czy leży obok oczyszczalni i wali tammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jak jasna cholera. W zimę spoko ale w lato ???? Po kiego mi działka na której będziemy robic grilla w butlach tlenowych ??? Aniu, a byłaś kiedyś w Świeciu. Kiedyś jak sie tamtędy przejeżdzało, to śmierdziało niemiłosiernie i czy uważasz, że grilla nie robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts