GUMISIOWA 12.04.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Do uslug:lol2::lol2: ZAWSZE I WSZEDZIE NIECH SEX OBECNY BEDZIE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Szukając jakiegoś zastępstwa na czas wiosny, przypomniał mi się dowcip. Jest stary jak świat ale gdy go komus opowiadam, sikam po nogach.Otóż :Trzech bardzo zdemenciałych staruszków wybrało sie do burdelu.Przywitała ich burdel mama ale poinformowała, że wszystkie Panie są zajęte.Dziadki zaczęły nalegać, że może by tak cos się znalazło.Burdel mama, wpadła na pomysł, że da im dmuchane lale bo i tak sie nie zorientują.Panowie, zamkneli się ze swoimi lalami w pokojach i do dzieła.Gdy było juz po wszystkim, zaczeli się chwalić swoimi osiągnięciami.- No a jak ta twoja dziewczyna - pyta jeden- Bardzo cicha ale swoje zrobiła.- A twoja ? Jaka była ? - pytają drugiego- Niesmiałe dziewcze i takie mało ruchliwe ale spisała sie na piątkę.- A jak Twoja ? - pytaja trzeciego- A moja to szalona jakaś ! Ugryzłem ja w uszko a ona pierdnęła i przez okno wyleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Gumisia nie czuje zewu natury. Ona ma to we krwi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.04.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No to teraz oficjalne powitanie nowej koleżanki Gumisi http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/102125-libacja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.04.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 oooo matko, ale jutro będzie mega kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jak na razie trzymaja pion Pytanie, jak długo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.04.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 FJU FJU WIEDZIALAM GDZIE SIE WKRECIC:lol2: KAWAL MEGA-MAZ ZLEWA:lol2: KOBITKI KOCHANE CHWILKE BYLAM ALE PADAM NA TWARZ-DZISIEJSZY DZIEN MNIE WYKONCZYL A JUTRO BEDZIE NIE LEPIEJ:bash: BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Mąż zlewa ?Dobrze zrozumiałam ? Czyli cieszy się chłopak, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.04.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witam się grzecznie, skoro pozwolono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No witamy ! Grzecznie ? To sie okaże. Gdyby koleżanka miała wątpliwości co i jak to odsyłam do strony numer 1. Tam jest dość jasny regulamin watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A tak na serio to witaj w mych skromnych progach Na powitanie nowej koleżanki proponuję http://szkolneszalenstwo.blox.pl/resource/fanfary.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Cz tylko Ja zapierniczam od rana ? Wstawać! Witam się przy sobocie:) Poszłam spać po 3 w nocy a wstałam ( bo mi ktos skakał po głowie) o 6.20 No żesz ! Szaleję w kuchni, latam na mopie a towarzystwo doprowadza mnie do....( to sie nie nadaje do publikowania na forum ) ! Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.04.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 KUŹWA..................................co to ? nowe koleżanki mają jakieś względy???????????? nas tu tak nie witano....nie dziewuszki??????:) Hej Aniu:) Dawaj to swoje towarzystwo do mnie na czas twego sprzątania.......chętnie ciocia Beatka się nimi zajmie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Kochana, kiedy My sie poznałyśmy to po pierwsze:- pogryzłysmy się !- nie miałam swojego wątku- chodziłam po kominach Czy Ja muszę Tobie mówić, że jestes mile widziana ? TOBIE ????? Dałam Ci swój numer telefonu, upoważniłam do korzystania z konta, wysłałam fotki gołego męża...Pisać dalej ? Ciocia Beatka się zajmie ? Oni się zajmą Tobą !!! Ten naród jest tak żywy, że ludziom oczy wyłażą z oczodołów ile ich jest i gdzie oni są. Wszędzie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.04.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Anka....ty jesteś niesamowita:) Doczytałam dopiero poprzednią stronę.....hahahaha!!!!!!!! Ty uważaj, bo widzę, że nasze chłopy na wiosnę zew natury czują. Moje wszystkie "trzy" dzieci wiosną były zrobione...hahahaha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Nie bój żaby......nie z takimi dziećmi przyszło mi powalczyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Anka....ty jesteś niesamowita:) Doczytałam dopiero poprzednią stronę.....hahahaha!!!!!!!! Ty uważaj, bo widzę, że nasze chłopy na wiosnę zew natury czują. Moje wszystkie "trzy" dzieci wiosną były zrobione...hahahaha!!!! U mnie 4 sztuki robione na wiosne i to w niewyjasnionych okolicznościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Nie bój żaby......nie z takimi dziećmi przyszło mi powalczyć:) Powalczyć.....To dobre słowo ! A co powiesz na emocjonalny armagedon, zwichrowany fryz, wypieki na czole i pot cieknacy po plecach ? Tak wyglada np. nasz spacerek. SPACEREK KUŹWA !!!! wdech i tak dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.04.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 nadrobiłam Imprezowiczki:lol2::lol2: matko ale się alkoholu wczoraj polało :P:Pa ja trzezwa spac poszlam:P:P:P Anka szykuj się szykuj, Musisz dobre wrażenie na zięciu zrobić ( z tym jedzeniem to jak czytałam o tym dzieciaku to jakbym o Łukaszku moim czytała:bash::bash:) kurde z warzyw to on tylko zna ziemniaka i marchewkę:mad:a z kotleta (to jedyna postać mięsa jaką je) najchętniej je opanierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts