olinek okrąglinek 14.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jesteś pewna, że on jest zdrów na umyśle ? Toż to teoria......dziwna ? Tego nie jestem pewna Choć trzeba mu przyznać, że nosa ogrodniczego ma Ostatnio namawiam go na sad. Ale tylko puka się w czoło. Mam jednak nadzieję, ze to moje wiercenie dziury w brzuchu odniesie skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.04.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Zawsze mogę zabrać parasol, strój płetwonurka i maskę gazową Nadmiar złośliwości Aniu:P Mamy całkiem niezłe powietrze,zdziwiłabyś się jak u nas zielono(jak na te warunki)ale to trzeba przyjechać a nie pielęgnować jakieś stereotypy z epoki Gierka Co Bastka?dobrze mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 bionda zawsze mnie dziwiło, ze na Ślasku tak zielono:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nadmiar złośliwości Aniu:P Mamy całkiem niezłe powietrze,zdziwiłabyś się jak u nas zielono(jak na te warunki)ale to trzeba przyjechać a nie pielęgnować jakieś stereotypy z epoki Gierka Co Bastka?dobrze mówię? Ale mi nie o to chodziło No coś Ty ! Chodziło mi o maksymalne zabezpieczenie przed słońcem. No w takim stroju i z parasolem w reku to już chyba by mi nic na wierzch nie wychodziło...... Stereotyp jak za Gierka ? Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Jak mozna mnie podejrzewać o taka złośliwość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 14.04.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 No Aniu,nie płacz:hug::hug:Ja myślałam,że ta gazmaska to,żeby powietrzem się nie otruć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć dziewczyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 cześć Jarosławie Oj coś ostatnio zniknąłeś...gdzie byłes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.04.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja po spacerku. Zabrałam dziecko i udaliśmy się .... gdzie?..... na naszą działkę, oczywiście. Stwierdziłam, że ostatecznie (jak sąsiad w najbliższej przyszłości nie wytrzeźwieje), możemy budowac się pod lasem. A woda? Studnia będzie!!!! A co? Kontaktowałam się z forumowym Urgotem, ale on w moich okolicach nie wierci. Nic, poszuka się jakiegos człowieka.... Jakimś optymizmem powiało.... może dlatego, że słońce wyszło..... A może dlatego, że zrobiłam sobie małą przebieżkę. Wykorzystałam fakt, że jestem w lesie i nikt nie widzi ledwo zipiącej słonicy.... Przebiegłam - truchtem - jakieś 500m i ..... padłam. syn woła: "Mamo, teraz się ścigamy." A ja tchu nie mogłam złapać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Powiem tak.... Ja jako osoba o bardzo dużej wrazliwości estetycznej , nie funduję sobie i innym aż tak przykrych scenek rodzajowych,. Z zasady nie biegam. Po nawet najmniejszym truchciku, wyglądam jak panda, więc po co, na co...? Olinku Ty naprawdę jesteś rybą ! Z tobą nie można się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 14.04.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Olinku Ty naprawdę jesteś rybą ! Z tobą nie można się nudzić Ależ, kochana, zapewne jutro zmienię zdanie i znów będę miała mnóóóstwo wątpliwości... Nie zawiodę Cię - mówię jak ryba rybie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 cześć Jarosławie Oj coś ostatnio zniknąłeś...gdzie byłes ? Oj , ciężką końcówkę tygodnia miałem , zresztą cały tydzień był nielekki .....za bardzo sił nie było aby przy kompie posiedzieć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Ależ, kochana, zapewne jutro zmienię zdanie i znów będę miała mnóóóstwo wątpliwości... Nie zawiodę Cię - mówię jak ryba rybie... A Ja jako ryba, głęboko w to wierzę ! Zadzwoń do mnie! Razem sobie popłaczemy i dostaniemy schizy ( takiej rasowej - rybnej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Oj , ciężką końcówkę tygodnia miałem , zresztą cały tydzień był nielekki .....za bardzo sił nie było aby przy kompie posiedzieć .. Jareczku, na siedzenie przy kompie zawsze sie ma siłę Co w tym tygodniu porabiałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.04.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 heloł! A ja właśnie, że nie narzekam na pogode, bo w sumie ciepło było, rozszalałam się z grabiami, to pewnie jutro sztywna będe w miejscach, które normalnie sa ruchome, ale co tam!!! Krokusy mnie wyrośli i tulipany badyl zielony ukazali, no wiosna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mejuś Nie wiedziałam, że kolezanka taka małorolna ! Ło matko. Już to widzę ! Ty i grabie ???? Kiedy najistotniejszy zakup ? Ten słoń.... Skoro wiosna to i początek sezonu grillowego. Skoro grill to nigdzie indziej jak w słoniu Dawaj foty bo nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mari, uwielbiam sie upodlic w ogrodzie jestem jednak na coś uczulona.. na ziemię, na kurz, na trawę, na cóś w każdem razie. Co jakis czas obsypuje mnie i swędzi po akcji ogród, a tu juz za pierwszym razem padło na lewy nadarstek. A słonń na pewno sie nie wprowadzi przede mną! Poza tym, przypominam, że ja jestem przeciwniczką słonia w ogrodzie. Pomysłodawcą jest Szanowny, a fundatorem jest Szwagier... może jeszcze pomysł umrze smiercia naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jareczku, na siedzenie przy kompie zawsze sie ma siłę Co w tym tygodniu porabiałeś ? Hehehe ...remont przedpokoju ....duuuuużego .....u byłego , emerytowanego majstra od wykończeniówki i remontów ......więc lekko nie było ......ale zdarłem tyle że nawet nie wiedziałem że można tyle zedrzeć ......a mogło byc lajtowo .....grunt że klient zadowolony ...czasem trzeba pokory .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mejuż a może Wy czymś pryskacie co ? Ty, siostra ! Ja tez kocham sie upodlić w ogrodzie. Tak do imentu. Po robocie na czworaka chodzę ale jestem szczęśliwa i spełniona. Rosliny mi rekompensują Jaruś, ale Ty zdarłeś ze ścian czy z klienta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mejuż a może Wy czymś pryskacie co ? Ty, siostra ! Ja tez kocham sie upodlić w ogrodzie. Tak do imentu. Po robocie na czworaka chodzę ale jestem szczęśliwa i spełniona. Rosliny mi rekompensują Jaruś, ale Ty zdarłeś ze ścian czy z klienta ? Mari ....oczywiście że z klienta ....choć rzadko to robię to jemu się należało za upierdliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nic tak nie działa jak odpowiednia reklama Jareczku! Zdzieram z klienta, gdy mnie wkur... i tu podajesz numer telefonu Jestem pewna, że nie opędzisz sie od klientów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts