jar.os 14.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Nic tak nie działa jak odpowiednia reklama Jareczku! Zdzieram z klienta, gdy mnie wkur... i tu podajesz numer telefonu Jestem pewna, że nie opędzisz sie od klientów ! no niestety jakość kosztuje ....a z zamówieniami to już tylko od października grudnia ...ale jeszcze trochę ...dopiero początek sezonu ....jeszcze się nie zdarzyło żebym miał przestój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 i działam tylko z polecenia .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 a jak sobie liczysz za robotę ? Z metra, od całości, dniówka, za godzinę inne jakies dziwne kalkulacje ????Ciekawa jestem stawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 a jak sobie liczysz za robotę ? Z metra, od całości, dniówka, za godzinę inne jakies dziwne kalkulacje ????Ciekawa jestem stawek Cena za metr np płytek jest uzgadniana jak metrów tzw prostych jest od 50 w górę ..łazienki liczę za sztukę ....wchodzę ...strzelam okiem pytam co ma być zrobione .. jakie płytki ..ile półek ..innnepierdoły ....czy przeróbki hydrauliczne , czy z montażem ..czy elektryka ...??.kalkuluję ile czasu mi to zajmie i i podaję cenę bez możliwości negocjacji ...jeżeli w trakcie roboty klient zażyczy sobie zmiany to dostaje po portfelu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Cena za metr np płytek jest uzgadniana jak metrów tzw prostych jest od 50 w górę ..łazienki liczę za sztukę ....wchodzę ...strzelam okiem pytam co ma być zrobione .. jakie płytki ..ile półek ..innnepierdoły ....czy przeróbki hydrauliczne , czy z montażem ..czy elektryka ...??.kalkuluję ile czasu mi to zajmie i i podaję cenę bez możliwości negocjacji ...jeżeli w trakcie roboty klient zażyczy sobie zmiany to dostaje po portfelu .. jeżeli ktoś zaczyna się targować po prostu rezygnuje ...ale i tak jestem zwalony robotą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jarek ! Ale z Ciebie.......no strach się bać ! Jak to nie pozwalasz negocjować ? Unosisz się i wychodzisz ? Miszczu ! Przechszczę Cię na Jarosław da Vinci No dobra: Proszę o wycenę. Łazienka ma 8 metrów kwadratowych. Do zrobienia dla ciebie: płytki na podłodze, płytki na ścianach do wysokości hmmmmm no tak pod mój biust. Wanna wolnostojąca więc bez obudowywania. Gładź na odcinku od płytek do sufitu no i sufit. Elektryka i hydraulika NIE TWOJA ! Ile Miszczu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Mari a po co ci na słońce strój płetwonurka? chcę nadążyć za twoim myśleniem ale nie daję rady maska? :???::???::???: Bionda u mnie nawet w ogródku szczypiorek już 5 cm i tulipany, ach pięknie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Bastuś, witaj szczypiorku ! Goście pogonieni..tfu tfu...pożegnani Strój płetwonurka bo nie lubię słońca. Oj baaaaardzo nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.04.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 w końcu koniec, cały weekend przez nich do pupy Mari pojedziesz ze mną na dół tam się nie opalisz, lutniociągiem świeży luft pod nos dostaniesz i maseczkę możesz nosić, zero słońca i tam same "gwiazdy" sama chciałaś żebym cię poznała z kłolegami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Chętnie ! Tylko nie każ mi zakładac tego pomarańczowego wdzianka. PlisssBędę wygladała jak utyty Teletubiś ! Chłopaki sie posikają ze śmiechu. Byłam kiedyś w Wieliczce i powiem Ci, że ciężko to zniosłam. Czułam się jakas taka przytłoczona. Miałam wrażenie, że sufit sie na mnie zaraz zawali, ciężko mi się oddychało i tu gdzie tarczyca - uciskało. Klaustrofobi nie mam ale czułam lekki niepokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 epne porównanie wieliczka a gruba :lol2: taka frelka jak ty w arbaju to se synki/grubiorze/ryle gały powywalają, nie ma tam klary ale jest hyc ale jak se szolą wyjademy to po sznapsie i bedzie git :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jarek ! Ale z Ciebie.......no strach się bać ! Jak to nie pozwalasz negocjować ? Unosisz się i wychodzisz ? Miszczu ! Przechszczę Cię na Jarosław da Vinci No dobra: Proszę o wycenę. Łazienka ma 8 metrów kwadratowych. Do zrobienia dla ciebie: płytki na podłodze, płytki na ścianach do wysokości hmmmmm no tak pod mój biust. Wanna wolnostojąca więc bez obudowywania. Gładź na odcinku od płytek do sufitu no i sufit. Elektryka i hydraulika NIE TWOJA ! Ile Miszczu ???? z białym montażem ?? kibelek ? bidet? umywalka ? oswietlenie ?? lustro wklejane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 epne porównanie wieliczka a gruba :lol2: taka frelka jak ty w arbaju to se synki/grubiorze/ryle gały powywalają, nie ma tam klary ale jest hyc ale jak se szolą wyjademy to po sznapsie i bedzie git :lol2: zrozumiałem tylko o sznapsie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.04.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 aaa bo beblam se beremonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.04.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 aaa bo beblam se beremonty hmmmmm nie będę się klócił .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Bastki...zlituj się ! Mówiłaś, że slangiem nie zapieprzasz a tu taka godka ? Chyba ze dwa razy mnie obraziłaś, wspomniałas coś moim mężu, groziłas mi smiercią i że mi gały wydłubiesz Czytam Twojego posta i mówię : Kuźwa mać ! Mąż: Co sie stało ? Ja: Zobacz po jakiemu mi napisała ! Mąż : Wrzuć sobie w google ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jareczku...no załóżmy, że zamocujesz wannę, kibelek i umywalkę. Nie wiem czy tam wejdzie bidet Lustro powieszę na haku Kinkiety czy inne lampiszcze zawiesi zdolny jak cholera mąż. Zapomniałam napisać, że fajnie by było stworzyć coś na wzór słupka z czego bateria wannowa by wychodziła. Rozumiesz czy mam rysować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Jareczku...no załóżmy, że zamocujesz wannę, kibelek i umywalkę. Nie wiem czy tam wejdzie bidet Lustro powieszę na haku Kinkiety czy inne lampiszcze zawiesi zdolny jak cholera mąż. Zapomniałam napisać, że fajnie by było stworzyć coś na wzór słupka z czego bateria wannowa by wychodziła. Rozumiesz czy mam rysować ? ok kumam ....na moje oko jakies 1800zł ....z tym że dużo zależy od płytek ....jak kupisz płytki po 200zł m2 to niestety cena będzie większa ...ale niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.04.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 a dekory ?? będą .??? bo to też ważne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts